Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Ass§ssinsCr§ed's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Egypt
    Posts
    84
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    My Mood
    Bored

    Run BO in a Single Processor

    hello at first
    i got mwf2 runin like a "Charm" and bo crashes at menu so any 1 got any idea,patch or any thing cuz i'm w8in sick to play that game
    my pc reqs
    Vega: nvidia 9500 gt
    rams: 2gbs
    proc:this is weird...my board is Intel core 2 due but i have only 1 proc and yes i tryed the msconfig thingy and i got only 1 so help pls

  2. #2
    intervention61's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    285
    Reputation
    10
    Thanks
    829
    My Mood
    Cool
    core 2 duo has 2 core's you should be able to run the game fine since i can get 60+fps outside and inside constant 91fps on a PENTIUM D xD anways your crashing problem doesnt seem to be myour cpu or pc. try verifying your game files~?

    EDIT: Misread? your board is intel C2D? but ur cpu inside ur case isnt c2d?? sry dont understand that english
    Last edited by intervention61; 02-02-2011 at 09:59 AM.

  3. #3
    lolbie's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    5,207
    Reputation
    288
    Thanks
    2,090
    My Mood
    Angelic
    1 real processor 1 virtual one?
    than you first have to activate it it's called hyperthreading

    but bo will not run good on it
    well maybe with a good GPU because mine is very old
    and i get 15 to 20 fps in houses 20-40
    I love it when people keep their agreements /sarcasm ftw

  4. #4
    MiF's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Gender
    male
    Location
    main.class
    Posts
    172
    Reputation
    9
    Thanks
    35
    My Mood
    Sneaky
    Quote Originally Posted by lolbie View Post
    1 real processor 1 virtual one?
    than you first have to activate it it's called hyperthreading

    but bo will not run good on it
    well maybe with a good GPU because mine is very old
    and i get 15 to 20 fps in houses 20-40
    Ehm. intel core duo's have 2 physical cores, with hyperthearding enabled. Maybe they have blocked other core for some reason
    CoD: Black ops External ESP by sph4ck VAC status 1.5.2011: DETECTED!



    Need help with External ESP by sph4ck?. Add me on steam (napoleonxxx08) and i try my best. Please press "Thanks" If i helped you

  5. #5
    lolbie's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    5,207
    Reputation
    288
    Thanks
    2,090
    My Mood
    Angelic
    nah just to old pc
    I love it when people keep their agreements /sarcasm ftw