Thread: Why Me

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Demarcus1's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    In my baby heart
    Posts
    78
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Bitchy

    Unhappy Why Me

    I Bought black ops from gamestop for pc okay i downloaded with steam and all that but when i go to multi player and try to click start game it doesnt do anything i click 100000000 times and even clicked Quit still nothing......then same thing on regular black ops non multi player its like my mouse isn't plugged in what to do

  2. The Following User Says Thank You to Demarcus1 For This Useful Post:

    Cereal Guy (02-05-2011)

  3. #2
    B4M's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Real World
    Posts
    6,939
    Reputation
    478
    Thanks
    1,746
    My Mood
    Bored
    I think it's from Internet Security (KB9.. or something like that.. look for it in Add or remove programs in control panel). if it doesn't work.. disable your firewall..


    Back in '10



    Got a question?PM/VM me!
    I read them all.
    Also contact me via MSN.
    vlad@mpgh.net

    Minion since:07-04-2010
    Mod since:08-31-2010
    Till : 05.07.2011

  4. The Following User Says Thank You to B4M For This Useful Post:

    Cereal Guy (02-05-2011)

  5. #3
    Styla-Jempo's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    377
    Reputation
    10
    Thanks
    58
    My Mood
    Cheeky
    just try to restart ur computer



    MY penis is 50 cm large

    If you want to see him, just press thanks



  6. The Following User Says Thank You to Styla-Jempo For This Useful Post:

    Cereal Guy (02-05-2011)

  7. #4
    ferryadams11's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Cool
    I agree with Godfather u should disable firewall BUT!... There is another solution.. You could redownload BO Multiplayer on steam worked for me the first time too :P

  8. The Following User Says Thank You to ferryadams11 For This Useful Post:

    Cereal Guy (02-05-2011)

  9. #5
    Leaf's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    the Netherlands.
    Posts
    2,059
    Reputation
    456
    Thanks
    417
    My Mood
    Cheerful
    checked drivers etc?
    Ex-



    Previous Names: Leaf, Acinonyx, Fawkes.


  10. #6
    Demarcus1's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    In my baby heart
    Posts
    78
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Bitchy
    Quote Originally Posted by TheGodfather View Post
    I think it's from Internet Security (KB9.. or something like that.. look for it in Add or remove programs in control panel). if it doesn't work.. disable your firewall..
    Can u tell me what to do about the internet thing ^^

  11. #7
    scmogc0's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    257
    Reputation
    10
    Thanks
    27
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by Demarcus1 View Post
    Can u tell me what to do about the internet thing ^^
    just disable ur firewall...

  12. #8
    lolbie's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    5,207
    Reputation
    288
    Thanks
    2,090
    My Mood
    Angelic
    can you still use your keyboard ?
    or only not your mouse?
    I love it when people keep their agreements /sarcasm ftw

  13. #9
    JamesA1994's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    The dark side
    Posts
    1,703
    Reputation
    271
    Thanks
    529
    My Mood
    Psychedelic
    Disable your AV, firewall and all that. Also try verifying?
    Is this solved yet?
    CoD Minion: Jan 13th 2011 to April 11 2011
    MMORPG Minion Since: March 28th 2011 to April 11 2011

    Don't be afraid to rep, you aren't loosing anything!
    Don't forget your P&Q's. Press the thanks button if someone has helped.
    jamesa1994@hotmail.com

  14. #10
    Demarcus1's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    In my baby heart
    Posts
    78
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Bitchy
    i disabled my firewall samething still happening :'(

  15. #11
    Skyline.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,160
    Reputation
    403
    Thanks
    1,613
    restart steam & your pc...or just steam re-log in and log out..it happend to me after 3 times...


  16. #12
    Stroop2000's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    445
    Reputation
    24
    Thanks
    2,144
    My Mood
    Psychedelic
    This might work !

    Go to the black ops.
    1. Properties
    2. Local files
    3. Verify intregity of game cache

    This works often for me if i get any errors

  17. #13
    Blubb1337's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    5,923
    Reputation
    161
    Thanks
    3,096
    Is it solved yet?