Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    unknown0013's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    Bursa
    Posts
    27
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Angelic

    Exclamation Black Ops did not opening. No error messages

    My Black Ops not working after update (I have russian CD-Key) On my laptop it did works well but on my desktop It is not the same, It didn't even try to launch it .. When I look to running applications I can't see BlackOpsMP.exe. I already defragment the game.

  2. #2
    lolkop123's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Try reinstalling the game

  3. #3
    unknown0013's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    Bursa
    Posts
    27
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Angelic
    I did now game close itself in about 10 seconds with the error which came with this new update '' Exceeded limit of 256 'stringtable' assest ''

  4. #4
    master131's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,802
    Reputation
    3165
    Thanks
    73,317
    My Mood
    Breezy
    Open your Library and right-click on the game and click 'Properties'. Then click 'Local Files' and choose 'Verify integrity of game cache'.
    Donate:
    BTC: 1GEny3y5tsYfw8E8A45upK6PKVAEcUDNv9


    Handy Tools/Hacks:
    Extreme Injector v3.6.1 *NEW* Windows 10 compatible!
    A powerful and advanced injector in a simple GUI.
    Can scramble DLLs on injection making them harder to detect and even make detected hacks work again!

    Minion Since: 13th January 2011
    Moderator Since: 6th May 2011
    Global Moderator Since: 29th April 2012
    Super User/Unknown Since: 23rd July 2013
    'Game Hacking' Team Since: 30th July 2013

    --My Art--
    [Roxas - Pixel Art, WIP]
    [Natsu - Drawn]
    [Natsu - Coloured]


    All drawings are coloured using Photoshop.

    --Gifts--
    [Kyle]

  5. #5
    spamkid101's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    ctrl alt delete go to process look for blackops.exe go to blackops.exe then end process that should let it start

  6. #6
    Blubb1337's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    5,923
    Reputation
    161
    Thanks
    3,096
    Solved it yet?



  7. #7
    Hacker57's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    female
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Nope (not for me).