Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    lolpenis's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    England
    Posts
    52
    Reputation
    9
    Thanks
    0
    My Mood
    Cool

    Exclamation ExternalHack v1.6.1 for BlackOps by Sph4ck

    OK when i try to run this hack i hve gone on to youtube and put my computer into aero mode i hve windows 7 home so after i do tht my BO is in windows mode then i click run on the ExternalHack v1.6.1 for BlackOps by Sph4ck then a window comes up then disappears i tried version 1.0 launcer.exe tht worked as in the menu at the top of the game came up but when i play a game there are no hacks so someone plz help WHATS WRONG D:

  2. #2
    Buddha3211's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    60
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Pensive
    Quote Originally Posted by lolpenis View Post
    OK when i try to run this hack i hve gone on to youtube and put my computer into aero mode i hve windows 7 home so after i do tht my BO is in windows mode then i click run on the ExternalHack v1.6.1 for BlackOps by Sph4ck then a window comes up then disappears i tried version 1.0 launcer.exe tht worked as in the menu at the top of the game came up but when i play a game there are no hacks so someone plz help WHATS WRONG D:
    I think this is the wrong place for this. But to help you have you tried clicking on "run" that is in side the folder that you unpacked with winrar or what ever you use?... I use the python version "ActivePython-2.6.6.15" and mine works just fine. So install the python first then put Black Ops in window mode and close the game, then put your computer in aero mode, then open the folder that has the hack double click on "run" wait till it's done loading, and then open Black Ops and it should work.

    Hopes this helps if not PM me or whatever easy for you.

  3. #3
    master131's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,802
    Reputation
    3165
    Thanks
    73,314
    My Mood
    Breezy
    /moved to help
    Donate:
    BTC: 1GEny3y5tsYfw8E8A45upK6PKVAEcUDNv9


    Handy Tools/Hacks:
    Extreme Injector v3.6.1 *NEW* Windows 10 compatible!
    A powerful and advanced injector in a simple GUI.
    Can scramble DLLs on injection making them harder to detect and even make detected hacks work again!

    Minion Since: 13th January 2011
    Moderator Since: 6th May 2011
    Global Moderator Since: 29th April 2012
    Super User/Unknown Since: 23rd July 2013
    'Game Hacking' Team Since: 30th July 2013

    --My Art--
    [Roxas - Pixel Art, WIP]
    [Natsu - Drawn]
    [Natsu - Coloured]


    All drawings are coloured using Photoshop.

    --Gifts--
    [Kyle]

  4. #4
    lolbie's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    5,207
    Reputation
    288
    Thanks
    2,090
    My Mood
    Angelic
    first the first hack with .exe can you get banned and its patched ( new offsets )

    maybe download other version of python
    I love it when people keep their agreements /sarcasm ftw

  5. #5
    MiF's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Gender
    male
    Location
    main.class
    Posts
    172
    Reputation
    9
    Thanks
    35
    My Mood
    Sneaky
    Check that you'r NOT launching steam as an admin. This will cause hack to fail while reading process memory. Oh and ALWAYS use newest versio.
    CoD: Black ops External ESP by sph4ck VAC status 1.5.2011: DETECTED!



    Need help with External ESP by sph4ck?. Add me on steam (napoleonxxx08) and i try my best. Please press "Thanks" If i helped you

  6. The Following User Says Thank You to MiF For This Useful Post:

    kutayxd (03-11-2011)

  7. #6
    lolpenis's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    England
    Posts
    52
    Reputation
    9
    Thanks
    0
    My Mood
    Cool
    ok when i open the hack i get a cmd window opening saying the system can't find the path specified i did everything you guys said told me to do any suggestions FML i really want this hack

  8. #7
    Moshos1's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Location
    Outside your window.
    Posts
    333
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    My Mood
    Lonely
    Run black ops in windowed mode THEN run the hack.

  9. #8
    Jakob's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Posts
    4,722
    Reputation
    237
    Thanks
    505
    My Mood
    Psychedelic
    you tried 1.0 exe? noottt ggooooodd.

  10. #9
    Muffin.'s Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    female
    Location
    Nou
    Posts
    1,570
    Reputation
    8
    Thanks
    79
    My Mood
    Cheeky
    Your probbaly not running in aero Mode double check it.

  11. #10
    lolpenis's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    England
    Posts
    52
    Reputation
    9
    Thanks
    0
    My Mood
    Cool
    yo can anyone help me run the hack with teamviewer add me on skype Rayan_Kara-Skype and then you can remote desktop help me run buddha i waited for but you weren't there so anyone add me on skype then plz help me normally i can run these things very easily this one is just funny to me

  12. #11
    sunchip399's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    How do you check if you have Aero mode on?