Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    amd_74's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    145
    Reputation
    10
    Thanks
    6

    zombie_floodacc_n'

    hi i bought first strike and downloaded then verified the cache started black ops
    selected the new map of zombie
    after 5 seconds in loading it freezed and said this error
    what the F*ck?
    error :
    couldn't load image zombie_floodacc_n'
    what the f*** should i do?

  2. #2
    Some1weird's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    59
    Reputation
    10
    Thanks
    28
    Reset steam, it worked for me

  3. The Following User Says Thank You to Some1weird For This Useful Post:

    amd_74 (03-28-2011)

  4. #3
    apocalipse's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Portugal
    Posts
    155
    Reputation
    10
    Thanks
    71
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by amd_74 View Post
    hi i bought first strike and downloaded then verified the cache started black ops
    selected the new map of zombie
    after 5 seconds in loading it freezed and said this error
    what the F*ck?
    error :
    couldn't load image zombie_floodacc_n'
    what the f*** should i do?
    Download to call of duty black ops multyplayer for you get all the files.


    Fuck fpsbanana
    mpgh ftw

  5. #4
    lolbie's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    5,207
    Reputation
    288
    Thanks
    2,090
    My Mood
    Angelic
    verify game cache or something like that
    I love it when people keep their agreements /sarcasm ftw

  6. #5
    amd_74's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    145
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    just restarted steam and is fixed now

  7. #6
    R3X's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by amd_74 View Post
    just restarted steam and is fixed now
    Hi, I'm new, I have the black ops DLC and optimizer and I try to run ascension and I get this error

    "Error

    Server script compile error
    unknown function

    (see console for details)"

    can anyone help?

    Hi, I'm new, I have the black ops DLC and optimizer and I try to run ascension and I get this error

    "Error

    Server script compile error
    unknown function

    (see console for details)"

    can anyone help?
    Last edited by R3X; 04-02-2011 at 01:25 AM.