Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    IKE323's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    RANK reset on black ops

    hi guys any help on how to regain my stats
    i was 8 prestige lvl 11 or 12
    after 160 hours of gameplay i was reset to prestige 0 lvl 1
    pls reply if you have a solution
    Steam account: IKEEKI

  2. #2
    lolbie's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    5,207
    Reputation
    288
    Thanks
    2,090
    My Mood
    Angelic
    just wait a day maybe it will come back if not

    did you use a bug or something ?
    I love it when people keep their agreements /sarcasm ftw

  3. #3
    SoupX's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    Luxembourg
    Posts
    139
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    It may be due to hacking or boosting so Treyarch resetted your stats
    Free MW2 (Steam Version) Prestige Lobby : Add Me On Steam : fgisfghf7


  4. #4
    willrulz188's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Ohio?
    Posts
    1,786
    Reputation
    35
    Thanks
    231
    My Mood
    Amazed
    A lot of people want to know how to get a stat reset

    so tell us how you did it bro
    Question ALL statements! ?
    You're in denial that you're in denial. ?

  5. #5
    lolbie's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    5,207
    Reputation
    288
    Thanks
    2,090
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by willrulz188 View Post
    A lot of people want to know how to get a stat reset

    so tell us how you did it bro
    use bugs and you will get a reset or boost
    I love it when people keep their agreements /sarcasm ftw

  6. The Following User Says Thank You to lolbie For This Useful Post:

    Skyline. (05-14-2011)

  7. #6
    IKE323's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    first off all wats a bug if it is a hack then i didnt use it AND I DONT boost cos i only play on nuketown demolition
    (I NOTICED MY RANK WAS RESET AFTER I WAS KICKED DUE TO LOST CONNECTION)

  8. #7
    Skyline.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,160
    Reputation
    403
    Thanks
    1,613
    just log in, log out, close the game re-open it, turn your modem off turn it on again, it may just be a connection from your pc to there stat servers.


  9. #8
    IKE323's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    K I WILL TRY BUT I WILL DOUBT IT

    nope not working im f d
    Last edited by IKE323; 05-14-2011 at 09:21 PM.

  10. #9
    lolbie's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    5,207
    Reputation
    288
    Thanks
    2,090
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by IKE323 View Post
    K I WILL TRY BUT I WILL DOUBT IT

    nope not working im f d
    hmm than you got screwed try to mail treyarch
    I love it when people keep their agreements /sarcasm ftw

  11. #10
    Moto's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    13,057
    Reputation
    707
    Thanks
    13,434
    My Mood
    Blah
    Yep, most likely got caught

    Not much you can do,

    /solved + closed