Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    jong7007's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    105
    Reputation
    9
    Thanks
    24
    My Mood
    Blah

    how to open the console in zombie game?

    Does any 1 know how to open the console in zombie game?
    Last edited by Moto; 05-20-2011 at 09:50 AM.

  2. #2
    Moto's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    13,057
    Reputation
    707
    Thanks
    13,434
    My Mood
    Blah
    As far as i know, its ~



  3. #3
    Skyline.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,160
    Reputation
    403
    Thanks
    1,613
    if your playing legit steam version, i doubt it would let you open it.
    but you will find out for yourself when you try the actual "~" button.


  4. #4
    jong7007's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    105
    Reputation
    9
    Thanks
    24
    My Mood
    Blah
    ~ button not working at sp and it is steam version but i got benned
    even not benned account ~ button not working also at SP
    Last edited by jong7007; 05-19-2011 at 07:36 PM.

  5. #5
    Moto's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    13,057
    Reputation
    707
    Thanks
    13,434
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by jong7007 View Post
    ~ button not working at sp and it is steam version but i got benned
    even not benned account ~ button not working also at SP
    Probably can't use console in sp, oh yeah......



  6. #6
    jong7007's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    105
    Reputation
    9
    Thanks
    24
    My Mood
    Blah
    Is there any other way to open?
    What is good about VIP??

  7. #7
    Moto's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    13,057
    Reputation
    707
    Thanks
    13,434
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by jong7007 View Post
    Is there any other way to open?
    What is good about VIP??
    You can try going to your config and enabling in game console

    VIP Hacks? I would recommend buying them. Amazing hacks



  8. #8
    Skyline.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,160
    Reputation
    403
    Thanks
    1,613
    hopefully he aint referring to mpgh VIP for COD, because there isnt any


  9. #9
    master131's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,802
    Reputation
    3165
    Thanks
    73,314
    My Mood
    Breezy
    SP console was disabled after 7.0.46 I thinks... monkeytoy trick doesn't work either.
    Donate:
    BTC: 1GEny3y5tsYfw8E8A45upK6PKVAEcUDNv9


    Handy Tools/Hacks:
    Extreme Injector v3.6.1 *NEW* Windows 10 compatible!
    A powerful and advanced injector in a simple GUI.
    Can scramble DLLs on injection making them harder to detect and even make detected hacks work again!

    Minion Since: 13th January 2011
    Moderator Since: 6th May 2011
    Global Moderator Since: 29th April 2012
    Super User/Unknown Since: 23rd July 2013
    'Game Hacking' Team Since: 30th July 2013

    --My Art--
    [Roxas - Pixel Art, WIP]
    [Natsu - Drawn]
    [Natsu - Coloured]


    All drawings are coloured using Photoshop.

    --Gifts--
    [Kyle]

  10. #10
    lolbie's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    5,207
    Reputation
    288
    Thanks
    2,090
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by Moto View Post
    As far as i know, its ~
    you can't on steam

    the only way you can use commands is by binding them in config file
    I love it when people keep their agreements /sarcasm ftw

  11. #11
    Moto's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    13,057
    Reputation
    707
    Thanks
    13,434
    My Mood
    Blah
    ok @lolbie

    you cannot

    /solved