Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    lolhack8808's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    world
    Posts
    120
    Reputation
    10
    Thanks
    6

    Couldnt load image @ Call of the Dead

    Sup.
    I just bought the Escalation Map Pack.
    I downloaded the whole DLC and everything.
    I reinstalled the game, i deleted the whole game, installed the DLC again, etc.

    Just gives me that fucking error couldnt load image "~~gb lighthousedoor" or something like that.

    I need help at that, i dont know what i can do else :/

  2. #2
    lolbie's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    5,207
    Reputation
    288
    Thanks
    2,090
    My Mood
    Angelic
    verify your game cache or something similar or restart steam

    that should work :O
    I love it when people keep their agreements /sarcasm ftw

  3. #3
    lolhack8808's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    world
    Posts
    120
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    Quote Originally Posted by lolbie View Post
    verify your game cache or something similar or restart steam

    that should work :O
    I tried that too, did not work.
    Always when i try that, it finishes and downloads a 7,7mb file.
    Then still giving the Error. I Verified it 3 times in a row to see what happens, always downloaded that 7,7mb file and ended up with the same error.

  4. #4
    lolbie's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    5,207
    Reputation
    288
    Thanks
    2,090
    My Mood
    Angelic
    can you give me the exact name of the error?
    I love it when people keep their agreements /sarcasm ftw

  5. #5
    lolhack8808's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    world
    Posts
    120
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    Just have to start the game for a second then, ill edit this post as soon as i can.

    //edit:
    (screenshot)
    Last edited by Moto; 06-03-2011 at 03:24 AM.

  6. #6
    Moto's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    13,057
    Reputation
    707
    Thanks
    13,431
    My Mood
    Blah
    Fixed it for ya!

    You did try verifying game cache in steam correct?



  7. #7
    lolbie's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    5,207
    Reputation
    288
    Thanks
    2,090
    My Mood
    Angelic
    hmm no fix on google
    try to delete whole steam

    but only if you know your acc name ;p

    and if you have to many games you have to download again just wait till there is a fix

    Quote Originally Posted by Moto View Post
    You did try verifying game cache in steam correct?
    @Moto
    you really should read more posts above yours -__-

    Last edited by lolbie; 06-03-2011 at 03:28 AM.
    I love it when people keep their agreements /sarcasm ftw

  8. #8
    Moto's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    13,057
    Reputation
    707
    Thanks
    13,431
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by lolbie View Post
    hmm no fix on google
    try to delete whole steam

    but only if you know your acc name ;p

    and if you have to many games you have to download again just wait till there is a fix



    @Moto
    you really should read more posts above yours -__-

    I read the whole thread.. I said correct?

    As in you did do that right?

    You could try reinstalling all of black ops..



  9. #9
    lolbie's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    5,207
    Reputation
    288
    Thanks
    2,090
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by Moto View Post
    I read the whole thread.. I said correct?

    As in you did do that right?

    You could try reinstalling all of black ops..
    i meant i already said that
    I love it when people keep their agreements /sarcasm ftw

  10. #10
    lolhack8808's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    world
    Posts
    120
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    Moto, lol.
    I said in the first post that i reinstalled it already, and after lolbies answer i also said that i veryfied it.

    I searched for exactly the same error, just got one result on google leading to steam forums

    people said there, i have to download the MP-DLC too in order to make it work.
    If its downloaded, ill say if its solved or not.

  11. #11
    Moto's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    13,057
    Reputation
    707
    Thanks
    13,431
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by lolhack8808 View Post
    Moto, lol.
    I said in the first post that i reinstalled it already, and after lolbies answer i also said that i veryfied it.

    I searched for exactly the same error, just got one result on google leading to steam forums

    people said there, i have to download the MP-DLC too in order to make it work.
    If its downloaded, ill say if its solved or not.
    Okay

    Sorry for misreading a ton of bullshit, i don't sleep much and I think its starting to fuck up my eyes..

    Try shutting off your firewall/antivirus see if that does something

    Last edited by Moto; 06-03-2011 at 03:57 AM.



  12. #12
    lolhack8808's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    world
    Posts
    120
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    Downloading the MP Maps Solved it.

    Thanks.

  13. #13
    Moto's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    13,057
    Reputation
    707
    Thanks
    13,431
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by lolhack8808 View Post
    Downloading the MP Maps Solved it.

    Thanks.
    Okay!

    /solved

    /closed