Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    newboys20's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    ?
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    1

    Arrow I don't have console in alterops

    Hi
    I have the alterops version of black ops. i can play in any server but i don't have console and when i make a custom class, i can't use it in game. plz help me
    Last edited by newboys20; 09-09-2011 at 01:11 PM.















  2. #2
    aIW|Convery's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    2,876
    Reputation
    124
    Thanks
    595
    My Mood
    Cynical
    Ops, did I do that? *sadface*

  3. #3
    lolbie's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    5,207
    Reputation
    288
    Thanks
    2,090
    My Mood
    Angelic
    wtf i don't get it

    so far i know the console is unlocked

    and classes save now?
    I love it when people keep their agreements /sarcasm ftw

Similar Threads

  1. Replies: 12
    Last Post: 09-10-2009, 10:33 PM
  2. Don't have permission to view file?
    By Heroblind in forum Suggestions, Requests & Help
    Replies: 5
    Last Post: 09-08-2009, 03:14 PM
  3. Don't have permission
    By bageshri15 in forum Combat Arms Help
    Replies: 7
    Last Post: 08-24-2009, 07:53 PM
  4. [TUT] How to set ddd555 Aimbot if you don't have chams!
    By joi121 in forum Combat Arms Europe Hacks
    Replies: 30
    Last Post: 07-10-2009, 07:00 AM
  5. How do you fix: "You don't have permission to open this file" error?
    By soupppo in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 8
    Last Post: 05-08-2009, 09:18 PM