Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    MrSizeman's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    230
    Reputation
    -54
    Thanks
    22
    My Mood
    Happy

    Question Black OPS "Not Responting"

    Hi CoD BO players

    I Have 1 problem, it's a big problem
    is there a way to fix Not responting?
    i start game and then it's not responting in black screen, it's not actually black screen but it's just wont load because of not responting

    if anyone knows how to fix it, then Thank you so much!

    Waiting for a feedback.

  2. #2
    O.oH4ck.eXe's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Location
    why you want to know ?
    Posts
    2,144
    Reputation
    58
    Thanks
    734
    My Mood
    Cool
    same to me please help
    (1v8) Farming Service for Crossfire!
    http://www.mpgh.net/forum/showthread.php?t=955655

    My skype : O.oH4ck.eXe/ Nego

  3. #3
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,674
    Reputation
    905
    Thanks
    18,539
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by MrSizeman View Post
    Hi CoD BO players

    I Have 1 problem, it's a big problem
    is there a way to fix Not responting?
    i start game and then it's not responting in black screen, it's not actually black screen but it's just wont load because of not responting

    if anyone knows how to fix it, then Thank you so much!

    Waiting for a feedback.
    Are you sure your ram is good enough?
    Or your PC in that matter?

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  4. #4
    lazert's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    61
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Angelic
    It can be a lot of things: missing files,... try restart your computer and if you got the legit copy of the game try to check for errors with steam... what are your pc specs? cpu? ram? video card?

    Lazert

  5. #5
    O.oH4ck.eXe's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Location
    why you want to know ?
    Posts
    2,144
    Reputation
    58
    Thanks
    734
    My Mood
    Cool
    @Jorndel @lazert my pc is vary good to play any game but call of duty always not respond so what to do ?
    (1v8) Farming Service for Crossfire!
    http://www.mpgh.net/forum/showthread.php?t=955655

    My skype : O.oH4ck.eXe/ Nego

  6. #6
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,674
    Reputation
    905
    Thanks
    18,539
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by nageeb View Post
    @Jorndel @lazert my pc is vary good to play any game but call of duty always not respond so what to do ?
    I don't really know then.
    Since I don't like this game so much.

    So I can't help you, sorry.

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  7. #7
    lazert's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    61
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Angelic
    i told you, try to check for missing parts using steam, there is a special option for that!

  8. #8
    O.oH4ck.eXe's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Location
    why you want to know ?
    Posts
    2,144
    Reputation
    58
    Thanks
    734
    My Mood
    Cool
    but like how ?? i cant understand i need skydrow i think
    (1v8) Farming Service for Crossfire!
    http://www.mpgh.net/forum/showthread.php?t=955655

    My skype : O.oH4ck.eXe/ Nego

  9. #9
    lolbie's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    5,207
    Reputation
    288
    Thanks
    2,090
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by Jorndel View Post
    Are you sure your ram is good enough?
    Or your PC in that matter?
    that can't even be the problem

    they just have to download an other crack
    I love it when people keep their agreements /sarcasm ftw

  10. #10
    lazert's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    61
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Angelic
    yeah, just re)download a crack or the whole game...

    irinstall updates 5&6 (you dont need to install the other updates)

Similar Threads

  1. [Solved] The Call Of Duty: Black Ops server is not available at this time
    By ramiwr00 in forum Call of Duty Black Ops Help
    Replies: 26
    Last Post: 05-02-2011, 08:30 PM
  2. Black Ops did not opening. No error messages
    By unknown0013 in forum Call of Duty Black Ops Help
    Replies: 6
    Last Post: 02-12-2011, 04:24 AM
  3. Mic Not Working Black OPs
    By intervention61 in forum Call of Duty Black Ops Help
    Replies: 8
    Last Post: 01-25-2011, 08:53 PM
  4. Replies: 10
    Last Post: 12-03-2010, 08:47 AM
  5. Why im not buying black ops
    By @osma8 in forum Call of Duty Black Ops Discussions
    Replies: 14
    Last Post: 11-09-2010, 07:14 AM