Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Xx_YoYo-MoDz_xX's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Posts
    19
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Happy

    Question I get this weird error... READ!

    Ok guys so... I went into Black Ops and I was going to play some zombies... I click "Online" it says Connecting... and it stays like that for awhile then it says something like "The Call of Duty: Black Ops Servers are temporary univailable at this time." and I know for a fact I'm not banned... can someone help me with this? It does this for Multiplayer also. I went into the CallofDuty website and checked the status of the servers, there up.

    Screenshots:



    Attached Thumbnails Attached Thumbnails
    Banned Game.png  

    Last edited by Xx_YoYo-MoDz_xX; 08-04-2013 at 04:59 PM. Reason: Fixed.

  2. #2
    Domokun_index's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Posts
    1,962
    Reputation
    336
    Thanks
    1,219
    Perhaps it's the CoD franchise you;re banned from?

  3. #3
    ShyTaffe's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Gender
    male
    Posts
    22
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by Domokun_index View Post
    Perhaps it's the CoD franchise you;re banned from?
    Strong this.

  4. #4
    Horror's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    51,4.
    Posts
    6,940
    Reputation
    574
    Thanks
    5,004
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by Domokun_index View Post
    Perhaps it's the CoD franchise you;re banned from?
    I got banned on every CoD on my main account, I'm always able to play fine on the newest one up untill I use a detected hack, don't think they would ever steam account/IP ban you.
    My guess is that you're simply banned.
     

    Minion+ : February 2014 - January 2015
    Counter Strike: Global Offensive Minion : November 2014 - January 2015
    Alliance of Valiant Arms Minion : August 2014 - January 2015
    Need For Speed World Minion : January 2014 - January 2015
    Rust Minion : January 2014 - January 2015
    Call of Duty Minion : January 2013 - January 2015
    Editor : December 2012 - April 2013
    Donator : March 2014 - Current
    Member : October 2010 - Current

    Previously known as "Isaakske".

  5. #5
    Domokun_index's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Posts
    1,962
    Reputation
    336
    Thanks
    1,219
    Quote Originally Posted by Horror View Post

    I got banned on every CoD on my main account, I'm always able to play fine on the newest one up untill I use a detected hack, don't think they would ever steam account/IP ban you.
    My guess is that you're simply banned.
    Yeah I highly doubt any company will IP ban you - they want the moneyyzzz $$$

  6. The Following User Says Thank You to Domokun_index For This Useful Post:

    [MPGH]Horror (08-09-2013)

Similar Threads

  1. [Help] I get this exception error?
    By CoknZamibes in forum Visual Basic Programming
    Replies: 2
    Last Post: 08-01-2013, 01:42 AM
  2. [Solved] Getting this fatal error on the DLC escalation!
    By pilatie in forum Call of Duty Black Ops Help
    Replies: 4
    Last Post: 06-09-2011, 10:15 PM
  3. if u get the "exe_cannot_find_zone" error read this
    By Mister Krister in forum Call of Duty Black OPS Tutorials
    Replies: 2
    Last Post: 11-20-2010, 01:33 PM
  4. help i keep getting this error
    By <sniper> in forum Hardware & Software Support
    Replies: 0
    Last Post: 10-29-2007, 06:13 PM
  5. every time i register on korean i get this error
    By vagge2 in forum WarRock Korea Hacks
    Replies: 0
    Last Post: 05-30-2007, 09:07 AM