Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 57
  1. #1
    Mikkelul's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    79
    Reputation
    10
    Thanks
    33
    My Mood
    Angry

    How to unlock full ingame console [SP]

    Heres a quick tut on how to unlock ingame Console for [SP]


    1 - Go to "call of duty black ops\players\Config.CFG"

    2 - Go to EDIT >> Search and search for "seta monkeytoy" and edit it to "0" and save!

    3 - Now go to "call of duty black ops\players\Config_mp.CFG

    4 - Go to EDIT >> Search and search for "Seta Monkeytoy" and edit it to "0" And save!

    5 - Now go to SP and press the console butten the one u press in CoD BO [MP] and it should bring a console up
    _______________

    This was found by me and Kingpingvin . i dont know if any1 else made a post about this!

  2. The Following 23 Users Say Thank You to Mikkelul For This Useful Post:

    5hadow-ninja (11-11-2010),Barnes (11-14-2010),bernardobrito (11-11-2010),broken (05-15-2011),cgallagher21 (11-13-2010),cod1 (11-11-2010),Cowboy Nuke (11-14-2010),dalai_lamer (11-12-2010),grindking69 (02-01-2011),House (11-11-2010),I-Love-You (11-13-2010),jimmy200340 (11-12-2010),Kaelji (11-12-2010),Lolmewn (11-14-2010),MaxiCavs (11-11-2010),partyanimalguy (11-12-2010),rayjones55 (11-12-2010),razvan4521 (11-11-2010),SammyZee56 (11-11-2010),Ultimate166 (11-12-2010),Uwe123 (11-12-2010),ximudix (11-22-2010),yoda23456 (12-16-2010)

  3. #2
    Zithium's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    UK
    Posts
    2,997
    Reputation
    103
    Thanks
    438
    My Mood
    Psychedelic
    Ill get my friend to try it now.

  4. #3
    Heartview's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    KY Cygni
    Posts
    9,208
    Reputation
    717
    Thanks
    2,872
    Yeah it works.
    Texture Mods


    Obedear, the sky is low

  5. #4
    Mikkelul's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    79
    Reputation
    10
    Thanks
    33
    My Mood
    Angry
    Can i get a thank or 2

  6. The Following User Says Thank You to Mikkelul For This Useful Post:

    dalai_lamer (11-12-2010)

  7. #5
    AZUMIKKEL's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    My moms house... what's so funny about that?
    Posts
    790
    Reputation
    19
    Thanks
    462
    My Mood
    Sneaky
    Quote Originally Posted by Mikkelul View Post
    Can i get a thank or 2
    Since you're asking that nice - no.
    www.YouTube.com/MpKiller100

  8. The Following User Says Thank You to AZUMIKKEL For This Useful Post:

    alexzor (11-11-2010)

  9. #6
    Mikkelul's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    79
    Reputation
    10
    Thanks
    33
    My Mood
    Angry
    Quote Originally Posted by AZUMIKKEL View Post
    Since you're asking that nice - no.
    Hahahahah

  10. The Following User Says Thank You to Mikkelul For This Useful Post:

    dalai_lamer (11-12-2010)

  11. #7
    cod1's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    Have you checked the roof?
    Posts
    167
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Sneaky
    lol / verry funny

    Don't look!!!

    You looked

  12. #8
    rusbag's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Posts
    45
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Mellow
    i downloaded skidrow version and no players folder?? it also not hidden i have cheaked reinstalled 3 times now searched my whole comp and nothing?

  13. #9
    xbeatsszzx's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Behind a dumpster jerking off. xD jks
    Posts
    2,520
    Reputation
    13
    Thanks
    1,494
    My Mood
    Asleep
    Man nice thanks for tut!
    I Am on this site for the mods for mw2 ONLY. Not hacks.

  14. #10
    SammyZee56's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Seattle
    Posts
    27
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Chatty

    works but...

    anybody know how to make console commands work? they work from the main menu but even after putting in devmap cuba (first level), they still dont work.
    any suggestions?

  15. #11
    master131's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,802
    Reputation
    3165
    Thanks
    73,331
    My Mood
    Breezy
    Quote Originally Posted by SammyZee56 View Post
    anybody know how to make console commands work? they work from the main menu but even after putting in devmap cuba (first level), they still dont work.
    any suggestions?
    The names of the maps are in the zone/english folder..
    Donate:
    BTC: 1GEny3y5tsYfw8E8A45upK6PKVAEcUDNv9


    Handy Tools/Hacks:
    Extreme Injector v3.6.1 *NEW* Windows 10 compatible!
    A powerful and advanced injector in a simple GUI.
    Can scramble DLLs on injection making them harder to detect and even make detected hacks work again!

    Minion Since: 13th January 2011
    Moderator Since: 6th May 2011
    Global Moderator Since: 29th April 2012
    Super User/Unknown Since: 23rd July 2013
    'Game Hacking' Team Since: 30th July 2013

    --My Art--
    [Roxas - Pixel Art, WIP]
    [Natsu - Drawn]
    [Natsu - Coloured]


    All drawings are coloured using Photoshop.

    --Gifts--
    [Kyle]

  16. #12
    Mikkelul's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    79
    Reputation
    10
    Thanks
    33
    My Mood
    Angry
    Heres 1 console command to Zombie / Singleplayer / Multiplayer combat training - /G_SPEED 230

  17. #13
    SammyZee56's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Seattle
    Posts
    27
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Chatty
    Quote Originally Posted by master131 View Post
    The names of the maps are in the zone/english folder..
    yeah, i know. i dont have anytrouble finding that (you can type "mapname" into the console and it will give you the map name. but i was saying, even after putting the developer mode map command in (in the main menu, the only place ive found so far that allows console commands), anything i put into the console essentially shows up as chat.

  18. #14
    Mikkelul's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    79
    Reputation
    10
    Thanks
    33
    My Mood
    Angry
    Type "MAP MP_[MAPNAME]"

  19. #15
    Terminator321's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Next to my neighbors house
    Posts
    28
    Reputation
    10
    Thanks
    53
    My Mood
    Cool
    u can just download remote console if ur using steam.

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Similar Threads

  1. Unlock Full MP Console?
    By Zaeem in forum Call of Duty Black Ops Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 11-15-2010, 01:36 PM
  2. How do I get the console to show ingame?
    By slipknot283 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 2
    Last Post: 02-09-2010, 04:51 AM
  3. HOW TO UNLOCK ALL WEAPONS! +GP HACK
    By megaspeek in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 17
    Last Post: 01-23-2009, 01:44 PM
  4. HeY ! how to unlock...
    By bigdeath2k in forum Call of Duty 4 - Modern Warfare (MW) Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 01-11-2008, 07:34 PM
  5. here is how to unlock all slots 5-8
    By shadowsecret in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 04-03-2007, 09:43 AM