Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    `Bobs Bees's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    930
    Reputation
    33
    Thanks
    183
    My Mood
    Relaxed

    [MOD] Console & bindings.

    Console mode guide & commands
    Writtin by BobsBees

    Credits
    Wangtim3 - Teaching me how to bind
    BobsBees - Writeing the guide, Making bind codes, enableing console.

    The start this off by saying that only REAL Call of duty Black Ops CD buyers can only use it (Don't think it will work on the pirated versions)

    Enableing console
    1) Go to your computer -> Program files -> Steam -> Steamspps -> common -> call of duty black ops -> players.
    Here is my 2 locations but I have windows 7. (Might not work for non window 7 users)
    C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\call of duty black ops\ players
    C:\ProgramFiles\BlackOps\players or C:\Users\user\AppData\Local\VirtualStore \Program Files (x86)\Activision\Call of Duty -- Black Ops\players
    2) Open up the file "config.cfg" using note pad.
    3) Hit "Control + f" and search for *monkeytoy "1"* (Don't inculde stars) change the 1 to a 0.
    Congratulations are 75% done and have successfully enabled the console by pushing the "~" key!

    Adding the bind codes (Zombie MODE ONLY)
    1) At the bottom of ALL the paste this in.
    Spu


    Bind 0 "god"
    Bind 9 "noclip"
    Bind 8 "give ammo"
    Bind 7 "give minigun_zm"

    2) Go ingame and use the TOP number pad for your computer keyboard not the side (Only one for laptops is the top).
    The only keys I binded are 0, 9, 8, 7, 6, 5.
    Do not bind more then 6 or risk crashing and "nullifiying" call of duty black ops. (Already happend to me sadly).


    IMPORTANT NOTE; You the community decide how long untill this gets patched. You leech it, You ruin it for EVERY ONE just remember that.

    THIS GUIDE IS NOT FOR SHARING.
    Last edited by Blubb1337; 12-08-2010 at 06:07 AM. Reason: New secret patch, Rpg and mines no longer work.
    User CP -> Edit Signature -> Make less then one line.

  2. #2
    prisma's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    236
    Reputation
    11
    Thanks
    42
    My Mood
    Amazed
    I though its already fixed ?

  3. #3
    Remorse's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Follow the yellow brick road
    Posts
    2,286
    Reputation
    33
    Thanks
    184
    My Mood
    Psychedelic
    3) Hit "Control + f" and search for *monkeytoy "1"* (Don't inculde stars) change the 1 to a 0.
    I think you have it a little bit backwards there.
    Time to start cycling through old sigs.
    __________________________________________________

    Well that is that and this is this,
    You tell me what you want and I'll tell you what you get,
    You get away from me.
    You get away from me
    .
    Modest Mouse
    Ocean Breathes Salty
    Float On
    __________________________________________________

  4. The Following User Says Thank You to Remorse For This Useful Post:

    Skyline. (11-28-2010)

  5. #4
    Skyline.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,160
    Reputation
    403
    Thanks
    1,613
    Quote Originally Posted by Remorse View Post
    I think you have it a little bit backwards there.
    you change "0" to "1" to activate it no?


  6. The Following User Says Thank You to Skyline. For This Useful Post:

    alexzor (11-28-2010)

  7. #5
    `Bobs Bees's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    930
    Reputation
    33
    Thanks
    183
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by toobanooba View Post
    you change "0" to "1" to activate it no?
    1 is off
    0 is on

    Its in reverse check yourself, I know what iam talking about.
    User CP -> Edit Signature -> Make less then one line.

  8. #6
    Heartview's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    KY Cygni
    Posts
    9,208
    Reputation
    717
    Thanks
    2,872
    Oddly enough, its true. Setting it to 0 is how to enable it.
    Texture Mods


    Obedear, the sky is low

  9. #7
    Skyline.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,160
    Reputation
    403
    Thanks
    1,613
    Quote Originally Posted by `Bobs Bees View Post
    1 is off
    0 is on

    Its in reverse check yourself, I know what iam talking about.
    Quote Originally Posted by derpderp View Post
    Oddly enough, its true. Setting it to 0 is how to enable it.

    hence why i added the "no?" in their, usually stating that im not obviously not 100% sure....


  10. The Following User Says Thank You to Skyline. For This Useful Post:

    alexzor (11-28-2010)

  11. #8
    OlGRClBones's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    hmm patched? tried and didn't work in sp D:

  12. #9
    `Bobs Bees's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    930
    Reputation
    33
    Thanks
    183
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by OlGRClBones View Post
    hmm patched? tried and didn't work in sp D:
    Works.

    ` activates it in campagin/ multiplayer
    the binds activate it in zombie mode.
    User CP -> Edit Signature -> Make less then one line.

  13. #10
    jimmy200340's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Cheerful
    binds are working!!
    but console was patched. can't open it. locked as same as MW2 again

  14. #11
    `Bobs Bees's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    930
    Reputation
    33
    Thanks
    183
    My Mood
    Relaxed
    Warning; You may get banned online if you use this as reported by people on another side with evidence.
    User CP -> Edit Signature -> Make less then one line.

  15. #12
    xbeatsszzx's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Behind a dumpster jerking off. xD jks
    Posts
    2,520
    Reputation
    13
    Thanks
    1,494
    My Mood
    Asleep
    Isn't the console already patched?
    I Am on this site for the mods for mw2 ONLY. Not hacks.