Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
  1. #1
    cgallagher21's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    1,583
    Reputation
    11
    Thanks
    296
    My Mood
    Busy

    How to Rename the Custom Classes

    Ok so, idk if this will help with anything but heres this simple short example:

    1) Go Here to open the Config

    Code:
    C:\Program Files\Steam\steamapps\common\call of duty black ops\players\config_mp.cfg
    2) When in the Config_mp Press Ctrl+F to search

    3) Type "CUSTOM 6" into the search box.

    4) Then the code below will appear

    Code:
    seta prestigeclass1 "CUSTOM 6"
    seta prestigeclass2 "CUSTOM 7"
    seta prestigeclass3 "CUSTOM 8"
    seta prestigeclass4 "CUSTOM 9"
    seta prestigeclass5 "CUSTOM 10"
    So Then you can just change the names, Save it, And there ya go

  2. The Following 2 Users Say Thank You to cgallagher21 For This Useful Post:

    AZUMIKKEL (12-04-2010),Roflerzizt (12-18-2010)

  3. #2
    Heartview's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    KY Cygni
    Posts
    9,208
    Reputation
    717
    Thanks
    2,872
    Can you not rename them in game? o_O
    Texture Mods


    Obedear, the sky is low

  4. #3
    Ravallo's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Gender
    male
    Location
    The Netherlands
    Posts
    17,106
    Reputation
    2134
    Thanks
    5,667
    My Mood
    Angelic
    What Derpderp said...
    Why wouldn't you just rename the Classes ingame?


     

    MSN: woutervvelsen@live.nl
    Timezone: GMT +1



    Middleman since: April 13th, 2011
    Marketplace minion since: April 18th, 2011
    Runescape minion since: June 6th, 2011
    Moderator since: September 28th, 2011
    General Moderator since: November 2nd, 2011
    Global Moderator since: April 29th, 2012
    Super User since: November 1st, 2013

  5. #4
    Skyline.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,160
    Reputation
    403
    Thanks
    1,613
    Apparently you can't change the name?... (sarcasm)


  6. #5
    ShadeRecon's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    257
    Reputation
    10
    Thanks
    26
    My Mood
    In Love
    I think this is for cracked people?
    Games I played :
    To many to be listed

  7. #6
    cgallagher21's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    1,583
    Reputation
    11
    Thanks
    296
    My Mood
    Busy
    No This is for
    6
    7
    8
    9 CUSTOM CLASSES
    The ones that are unlocked after u prestige +

    If they were the ones ingame you could use different characters and go beyond the limit

  8. #7
    Heartview's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    KY Cygni
    Posts
    9,208
    Reputation
    717
    Thanks
    2,872
    Quote Originally Posted by cgallagher21 View Post
    No This is for
    6
    7
    8
    9 CUSTOM CLASSES
    The ones that are unlocked after u prestige +

    If they were the ones ingame you could use different characters and go beyond the limit
    So you cant rename the classes from 6-9 in game after you prestige?

    And this isnt for cracked as you cant use custom classes in cracked version anyways.
    Texture Mods


    Obedear, the sky is low

  9. #8
    Skyline.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,160
    Reputation
    403
    Thanks
    1,613
    Quote Originally Posted by cgallagher21 View Post
    No This is for
    6
    7
    8
    9 CUSTOM CLASSES
    The ones that are unlocked after u prestige +

    If they were the ones ingame you could use different characters and go beyond the limit
    do you want me to take a photo of me and my custom class 6?..
    or even 7?...


  10. #9
    Heartview's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    KY Cygni
    Posts
    9,208
    Reputation
    717
    Thanks
    2,872
    Quote Originally Posted by toobanooba View Post
    do you want me to take a photo of me and my custom class 6?..
    or even 7?...
    what about 8 and 9

    But I guess this could be used to put characters in? Which isnt really that useful.
    Texture Mods


    Obedear, the sky is low

  11. #10
    Skyline.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,160
    Reputation
    403
    Thanks
    1,613
    Quote Originally Posted by derpderp View Post
    what about 8 and 9

    But I guess this could be used to put characters in? Which isnt really that useful.
    im only 2nd prestige, as my main got banned remember ;P
    that was prestige 4 tho'.


  12. #11
    Heartview's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    KY Cygni
    Posts
    9,208
    Reputation
    717
    Thanks
    2,872
    Quote Originally Posted by toobanooba View Post
    im only 2nd prestige, as my main got banned remember ;P
    that was prestige 4 tho'.
    Prestiging aint that hard. I could be like 6th or 7th at the rate I level up in CT.
    Texture Mods


    Obedear, the sky is low

  13. #12
    AZUMIKKEL's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    My moms house... what's so funny about that?
    Posts
    790
    Reputation
    19
    Thanks
    462
    My Mood
    Sneaky
    Handy, thanks bro
    www.YouTube.com/MpKiller100

  14. #13
    Mister Krister's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    in your room!
    Posts
    1,213
    Reputation
    31
    Thanks
    289
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by derpderp View Post
    Prestiging aint that hard. I could be like 6th or 7th at the rate I level up in CT.
    aint hard, but boring game after the 1st prestige :P

    and btw u can rename all ure classes without doing this..

  15. #14
    Skyline.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,160
    Reputation
    403
    Thanks
    1,613
    Quote Originally Posted by derpderp View Post
    Prestiging aint that hard. I could be like 6th or 7th at the rate I level up in CT.
    yeah but bots may have slight aimbot, but they don't have the sense's like humans.


  16. #15
    Heartview's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    KY Cygni
    Posts
    9,208
    Reputation
    717
    Thanks
    2,872
    Quote Originally Posted by toobanooba View Post
    yeah but bots may have slight aimbot, but they don't have the sense's like humans.
    Yeah but I meant how easy it is to play the game. And I have seen some of the pub players. Most of them are worse than bots :x
    Texture Mods


    Obedear, the sky is low

Page 1 of 2 12 LastLast