Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Aimn's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    In yours Refrigerator!
    Posts
    120
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Fine

    Black ops Errors.

    This question has been already answered but I need help.


    I'm have the vista circle top of the mouse. Can't click anything.

    Any Advice...?

    Posted on a wrong section...

    - **Move it to Help section in black ops.
    Last edited by Aimn; 12-18-2011 at 01:36 AM.

  2. #2
    rename's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    704
    Reputation
    10
    Thanks
    27
    My Mood
    Relaxed
    I had the same kind`a problem.It was because i had one off my cores off my cpu active.I just reinstalled my pc and all my cpu`s cores became active i couldnt fix it in the BIOS.What kind`a CPU do you have?

  3. #3
    luisl's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    that sucks i need hacks not bs

Similar Threads

  1. [Solved] Remove server error in Black Ops Skidrow?
    By Gunz5456 in forum Call of Duty Black Ops Help
    Replies: 33
    Last Post: 05-25-2011, 11:09 PM
  2. Black Ops ASCENSION error
    By pnitro4 in forum Call of Duty Black Ops Help
    Replies: 5
    Last Post: 03-31-2011, 03:39 PM
  3. Black Ops did not opening. No error messages
    By unknown0013 in forum Call of Duty Black Ops Help
    Replies: 6
    Last Post: 02-12-2011, 04:24 AM
  4. Black Ops Fatal Error
    By rovald in forum Call of Duty Black Ops Help
    Replies: 0
    Last Post: 11-21-2010, 03:30 PM
  5. Black Ops Error
    By pasa4233 in forum Call of Duty Black Ops Help
    Replies: 3
    Last Post: 11-14-2010, 05:54 AM