Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Assassinanic's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    female
    Location
    Under Your Desk ;3
    Posts
    332
    Reputation
    30
    Thanks
    109
    My Mood
    Bored

    Getting Kicked Out From Servers?

    Hi, I've decided to make a thread to help specific people out.

    Question:
    Why am I getting kicked from Battlefield Play4Free servers from an error at the bottom left hand corner saying AIMBOT *****?

    Answer:
    Because you have been using detected hacks. As you may know you get kicked even though you didn't inject/active the hack. That is because you've been banned. You might be able to join the game and walk around a bit and maybe get a kill but you'll get kicked after a few seconds.

    How should I fix it?

    1. You could make a new account. The bans aren't IP bans. So you could always make another account to test your hacks before you do something stupid and use it on the main account with BattleFunds, Credit, etc.

    2. Pretend innocent to EA saying some other program I opened was recognized as an Aimbot program getting me banned from all the servers. And maybe they'll be stupid enough to un-ban you as it is a Beta and it has bugs and glitches.

    3. Ragequit and never go back to the game and say how bad the game is because you've been using hacks.

    If you have any other questions. Post below.
    Last edited by Assassinanic; 04-16-2011 at 03:13 AM.

  2. #2
    gopeder's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    U.S.A,tx
    Posts
    70
    Reputation
    9
    Thanks
    7
    My Mood
    Angelic
    u just get kicked not banned stupid
    "War does not determine who is right - only who is left."

    PLAYER NAME: #$#$@ MASTER SERGEANT 4th
    ENLIST DATE: January 24, 2011
    RANKING#: 52,660
    K/D RATIO: 1.3
    EXP EARNED: 101,265
    GP EARNED: N/A
    CURRENT GP: 1116
    BOOTCAMP SCORE: 19 / 14

    NO HACKS


    Press Thanks If I Helped You...

  3. The Following User Says Thank You to gopeder For This Useful Post:

    hammer8232 (05-06-2012)

  4. #3
    Assassinanic's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    female
    Location
    Under Your Desk ;3
    Posts
    332
    Reputation
    30
    Thanks
    109
    My Mood
    Bored
    It's the same. Kicked every 5 to 15 seconds = Ban.

  5. The Following User Says Thank You to Assassinanic For This Useful Post:

    hammer8232 (05-06-2012)

  6. #4
    Viibez's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Posts
    5,828
    Reputation
    801
    Thanks
    2,778
    My Mood
    Amused
    same kick 5 - 15 seconds = banned.

  7. #5
    SpaceMan's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    I forgot. :/
    Posts
    4,291
    Reputation
    162
    Thanks
    896
    My Mood
    Pensive
    Even if it were IP Bans, they were sure to be sloppy, could always use IP changer/hider

  8. #6
    shnuqc's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Location
    Canada
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Guys, PB Is IP Banning, Wtf you guys talking about ?
    For my Part, I'm already IP Banned
    Got Banned on an Account, I switched And Still kicking me for same thing = IP BAN

  9. #7
    Assassinanic's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    female
    Location
    Under Your Desk ;3
    Posts
    332
    Reputation
    30
    Thanks
    109
    My Mood
    Bored
    Bad luck for you.

    I've hacked a few times on my first account and got banned and I made another one and I'm perfectly fine.

  10. #8
    SpaceMan's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    I forgot. :/
    Posts
    4,291
    Reputation
    162
    Thanks
    896
    My Mood
    Pensive
    Quote Originally Posted by shnuqc View Post
    Guys, PB Is IP Banning, Wtf you guys talking about ?
    For my Part, I'm already IP Banned
    Got Banned on an Account, I switched And Still kicking me for same thing = IP BAN
    IP Changer?

  11. #9
    shnuqc's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Location
    Canada
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by Elementum View Post


    IP Changer?
    Can't, I'm from Canada and our Internet is on a modem, It's DHCP And Can't be changed from any way, Believe Me (I even Reinstalled Windows)
    I can't use proxy and Can'T change it since it's not static IP :P

  12. #10
    lalo9's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    247
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    Quote Originally Posted by shnuqc View Post
    Can't, I'm from Canada and our Internet is on a modem, It's DHCP And Can't be changed from any way, Believe Me (I even Reinstalled Windows)
    I can't use proxy and Can'T change it since it's not static IP :P


    Better reason to come to LA.