Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28
  1. #1
    .-=m1k3y=-.'s Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Gender
    male
    Posts
    87
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Changing back to XP

    This would be really important to me if any of you could point me in the right direction of changing my OS from Vista back to XP. I cannot do hardly anything in vista. I cant make UCE's (very important to me) and i would really like to do this. Also i really like graphics side of Vista but the speed lets everything down. So could anyone give me any information at all i would be very appreciative .




    Yours , .-=m1k3y=-.

  2. #2
    balour's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    In your ass
    Posts
    589
    Reputation
    11
    Thanks
    51
    i have what you need i suggest windows xp sp2 you could have find on kwickfix but its dead cause a faggot killed the database and run the shit out of there with 1000usd and for the graphic of vista you need vista transformation pack 7.0 that as been released not long ago by mr.X

  3. #3
    .-=m1k3y=-.'s Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Gender
    male
    Posts
    87
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I know i have got the windows xp SP2 boot disk ready for installing but the problem is uninstgalling vista to put XP back on. When i run the disk i get the same screen as when instsalling it on any other computer but wher eit usually says install windows XP Sp2 it has that but in grey writing and i cant click on it . Any more suggestions ? Please help .


    Yours , ,-=m1k3y=-.

  4. #4
    balour's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    In your ass
    Posts
    589
    Reputation
    11
    Thanks
    51
    format to get the vista shit out of here XD

  5. #5
    .-=m1k3y=-.'s Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Gender
    male
    Posts
    87
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Sorry im and dont know how to format Could you please explain in ways a 13 year old male would understand. Thanks for your co-operation.


    Yours, .-=m1k3y=-.

  6. #6
    balour's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    In your ass
    Posts
    589
    Reputation
    11
    Thanks
    51
    when you put the windows cd and then you restart your comp and when it ask to activate cd press enter then you should arrive on a blue page then delete the c: partition make a new one it will format then install windows xp

    read it more time than once b4 saying i dont understand im 14 years old and i understand that

  7. #7
    .-=m1k3y=-.'s Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Gender
    male
    Posts
    87
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Lol kk thanks are there any risks involved in this process ?


    Yours , .-=m1k3y=-.

  8. #8
    balour's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    In your ass
    Posts
    589
    Reputation
    11
    Thanks
    51
    jsut make sure you have the data you want on a cd cause it will format all the C:

  9. #9
    .-=m1k3y=-.'s Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Gender
    male
    Posts
    87
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Ok but you know when you said put my disk in then restart which disk do you meen the Vista or XP one cause i aint got a Vista one?

    Yours, .-=m1k3y=-.

    p.s do you know any good back up software that will help me back up my files to dvd ?

  10. #10
    balour's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    In your ass
    Posts
    589
    Reputation
    11
    Thanks
    51
    nero for the second question and i was talkin of xp cd

  11. #11
    .-=m1k3y=-.'s Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Gender
    male
    Posts
    87
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Ok but nero dont work on Vista lol. Have you got any other suggestions and for the windows XP disk you know you need the key. Could i just go on a serials website and look for a key because ive lost mine for this disk :S.



    Yours, .-=m1k3y=-.

  12. #12
    balour's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    In your ass
    Posts
    589
    Reputation
    11
    Thanks
    51
    =.= i dunno you could just uplaod your stuff on megauplaod

    for xp i said you b4 the windows vista start so you are running the cd not on vista there you dont ahve to put any cd key my xp is buissness edition no cd key but if i try to install from windows it ask me one when there is non :S

  13. #13
    .-=m1k3y=-.'s Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Gender
    male
    Posts
    87
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Ok lol thanks for all your help +rep for you

    Yours, .-=m1k3y=-.

  14. #14
    balour's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    In your ass
    Posts
    589
    Reputation
    11
    Thanks
    51
    thanks mikey it was pleasure to help you out ^^

  15. #15
    .-=m1k3y=-.'s Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Gender
    male
    Posts
    87
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    lol just as i thought my problem was fixed your solution didnt work. After i gave you the rep i closed everything i had open i inserted the XP Disk and i press start then restart and then it loaded it like normal it didnt ask me to boot a disk or anything . Did i do something wrong ?


    Yours, .-=m1k3y=-.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Change back
    By Zen in forum Profile Edit Requests
    Replies: 1
    Last Post: 04-05-2011, 11:52 PM
  2. Change back my Skills
    By amit_7 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 4
    Last Post: 05-15-2010, 03:06 AM
  3. how to change back (hacked server) settings
    By tungstensteel1 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 3
    Last Post: 05-07-2010, 09:17 PM
  4. Petition to change back to old skin.
    By juanrineytor in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 57
    Last Post: 02-07-2010, 12:53 AM
  5. Change back to m16a3
    By HapsheeHalwa in forum Combat Arms Mod Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 12-26-2009, 09:13 PM