Thread: Server Busy

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    pwnednubs0's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Location
    jhkjhk
    Posts
    197
    Reputation
    10
    Thanks
    31
    My Mood
    Angelic

    Server Busy

    I have never had this problem before yesterday, when it just decided to do this to about 80% of all threads I tried to load. Even old threads.


    Would that be caused by to many users on the website at one time, or is something wrong with my firefox? that is preventing this. [only thing recently new was Ad Block Plus]

  2. #2
    pwnednubs0's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Location
    jhkjhk
    Posts
    197
    Reputation
    10
    Thanks
    31
    My Mood
    Angelic
    Sorry for double post, can't edit. o.O?

    But now it is the entire 1st page, and half of the Combat Arms mods release page, that I get that error on. And I was posting a thread, that my brother summit before it was done. And I can't go in and finish by uploading the mod, along with the 2nd virus scan.

Similar Threads

  1. Server Status: Busy -_-
    By ainslie in forum League of Legends Discussions
    Replies: 24
    Last Post: 07-08-2011, 02:43 PM
  2. KONAMI code. To get into server when its busy or offline
    By CaT- in forum League of Legends Guides
    Replies: 32
    Last Post: 02-20-2011, 10:01 PM
  3. anyone else getting "server is too busy"?
    By Leon. in forum CrossFire Discussions
    Replies: 6
    Last Post: 09-08-2010, 06:10 PM
  4. Server Busy HELP NOW PLEASE?
    By SharcBate1 in forum Combat Arms Help
    Replies: 3
    Last Post: 03-22-2010, 02:55 AM
  5. Tutorial|The server Busy? Cant get ingame(errors?)? COME
    By almog6666 in forum Combat Arms Europe Hacks
    Replies: 5
    Last Post: 03-11-2009, 10:32 AM