Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    herowarz's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Gender
    male
    Posts
    95
    Reputation
    11
    Thanks
    21

    [help] graphic probleme!!!

    hi.

    i just got a new graphic card to replace my gay asus N6200 256MB AGP 8x.

    i have now EVGA e-GeForce 7600 GT superclocked 512MB DDR2 AGP 8x.
    yeah this card own ass !!!!!!

    but... the problem is :

    with all game but ill take BF2 and BF2142 for exemple.

    "C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2\BF2.exe" +menu 1 +fullscreen 1
    "C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2\BF2.exe" +menu 1 +fullscreen 0

    when i run game with "1" i see like a line going up
    when i run game with "0" i dont have any problem

    when i check video taked with fraps , i dont see the probleme ("1").
    so i think the problem is my screen!

    [EDIT]:
    the probleme is on the desktop too !!!
    list of resolution that cause problem:
    960x600
    1024x768
    1176x664
    1280x720
    1280x768
    1280x800
    (nothing-black screen)


    list of resolution that work fine:
    800x600
    1152x864
    1280x960
    1280x1024

    [\EDIT]

    all my game run as 1024x768 (with problem)


    my pwner gaming computer:
    processor: AMD sempron 3000+ 1.8Ghz
    motherboard: K8V-MX
    RAM: 2x 512Mb OCZ = 1Gb
    1 HDD: western digital 200 Gb IDE
    2 HDD: western digital 80 Gb IDE
    power suply: delta power 500Watt ( cheap but do the job )
    graphic card: EVGA e-GeForce 7600 GT superclocked 512MB DDR2 AGP 8x.


    with my old gay sucking asus N6200 256Mb , i dont had any problem ... ( but play NEW game at LOW )


    anyone have idea please ???
    thx
    Last edited by herowarz; 02-06-2008 at 02:46 AM.



  2. #2
    herowarz's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Gender
    male
    Posts
    95
    Reputation
    11
    Thanks
    21
    hum...
    i have no more problem!
    the probleme was Hz.. my game was running at 1024x768 60Hz..
    all work fine at 1024x768 75Hz


    but for warrock ???
    in warrock i cant select the Hz...

    is there a software ? a trick ? or any other way please ???



Similar Threads

  1. [Help Request] guys help.. screen problems
    By fadofado in forum Combat Arms Help
    Replies: 3
    Last Post: 08-17-2011, 10:57 PM
  2. [Help Request] Need Help Hack Problems
    By killergod1111 in forum Combat Arms Help
    Replies: 3
    Last Post: 07-20-2011, 02:31 PM
  3. [help] graphic problem !!!
    By herowarz in forum Art & Graphic Design
    Replies: 3
    Last Post: 02-11-2008, 07:16 PM
  4. Help .. please. problem. =(
    By bioslover in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 6
    Last Post: 06-26-2007, 04:49 PM
  5. [help]graphics glitch
    By MaskedFox in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 9
    Last Post: 02-21-2007, 04:39 PM

Tags for this Thread