Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    yayz's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    Finland
    Posts
    210
    Reputation
    8
    Thanks
    24
    My Mood
    Yeehaw

    problem with writing

    yea i know this is a little problem but it makes writing and editing posts much harder.

    so, when i write the "writing cursor" i dont know what it is but the thing which is like "l" letter and flashes. when i try to write posts and edit, the l- cursor disappear sometimes.HOW I CAN FIX IT?!?

    THANKS FOR ALL HELP!
    1000 posts progress:
    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

    Approximately 200/1000 posts
    *Do not use without my permission!
    --------------------------------------------------------------
    System Information:
    64-bit Windows 8 Pro
    Acer Aspire M3400
    AMD Phenom II x6 1035T @ 2.60GHz
    ASUS NVIDIA GeForce GTX 570
    DirectX 11.0
    Sennheiser HD429 Headphones
    Hard Drive 1536 GT
    RAM 6.0 GT


    *Do not use without my permission!
    DON'T SAY THANKS.
    PRESS THE BUTTON BELOW!

  2. #2
    Ravallo's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Gender
    male
    Location
    The Netherlands
    Posts
    17,106
    Reputation
    2134
    Thanks
    5,667
    My Mood
    Angelic
    I don't exactly get what you mean, maybe you can be a bit more clear? (Screenshot?)


     

    MSN: woutervvelsen@live.nl
    Timezone: GMT +1



    Middleman since: April 13th, 2011
    Marketplace minion since: April 18th, 2011
    Runescape minion since: June 6th, 2011
    Moderator since: September 28th, 2011
    General Moderator since: November 2nd, 2011
    Global Moderator since: April 29th, 2012
    Super User since: November 1st, 2013

  3. #3

  4. #4
    yayz's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    Finland
    Posts
    210
    Reputation
    8
    Thanks
    24
    My Mood
    Yeehaw
    wait a minute..
    1000 posts progress:
    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

    Approximately 200/1000 posts
    *Do not use without my permission!
    --------------------------------------------------------------
    System Information:
    64-bit Windows 8 Pro
    Acer Aspire M3400
    AMD Phenom II x6 1035T @ 2.60GHz
    ASUS NVIDIA GeForce GTX 570
    DirectX 11.0
    Sennheiser HD429 Headphones
    Hard Drive 1536 GT
    RAM 6.0 GT


    *Do not use without my permission!
    DON'T SAY THANKS.
    PRESS THE BUTTON BELOW!

  5. #5
    Alen's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Gender
    male
    Location
    Liquid Generator
    Posts
    27,930
    Reputation
    2539
    Thanks
    4,216
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by yayz View Post
    wait a minute..
    And so an hour passed ... the appearance of text areas depends on a) the browser style and b) the site stylesheet. I'm pretty sure the site stylesheet doesn't remove the cursor or w/e (I see it normally) so it must be your browser. Now whether the browser is removing it because of settings within the browser or settings from Windows / Linux / Mac / whatever you use, I cannot know.

  6. #6
    yayz's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    Finland
    Posts
    210
    Reputation
    8
    Thanks
    24
    My Mood
    Yeehaw
    Quote Originally Posted by Coeus View Post
    And so an hour passed ... the appearance of text areas depends on a) the browser style and b) the site stylesheet. I'm pretty sure the site stylesheet doesn't remove the cursor or w/e (I see it normally) so it must be your browser. Now whether the browser is removing it because of settings within the browser or settings from Windows / Linux / Mac / whatever you use, I cannot know.
    yea can it be result from mpgh's text options font change? cuz i changed it and after that the problem
    and ive been using firefox since i got this computer
    Last edited by yayz; 02-24-2011 at 11:47 PM.
    1000 posts progress:
    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

    Approximately 200/1000 posts
    *Do not use without my permission!
    --------------------------------------------------------------
    System Information:
    64-bit Windows 8 Pro
    Acer Aspire M3400
    AMD Phenom II x6 1035T @ 2.60GHz
    ASUS NVIDIA GeForce GTX 570
    DirectX 11.0
    Sennheiser HD429 Headphones
    Hard Drive 1536 GT
    RAM 6.0 GT


    *Do not use without my permission!
    DON'T SAY THANKS.
    PRESS THE BUTTON BELOW!

  7. #7
    Alen's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Gender
    male
    Location
    Liquid Generator
    Posts
    27,930
    Reputation
    2539
    Thanks
    4,216
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by yayz View Post


    yea can it be result from mpgh's text options font change? cuz i changed it and after that the problem
    and ive been using firefox since i got this computer
    Would be kind enough as to try setting it back to the default settings to check if it might be the reason? :/

  8. #8
    yayz's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    Finland
    Posts
    210
    Reputation
    8
    Thanks
    24
    My Mood
    Yeehaw
    yea it was teh problem

    /fixed


    THANKS FOR HELP!


    can i possibly somehow myself close threads or do it have to be admin/mod?
    Last edited by yayz; 02-25-2011 at 11:52 AM.
    1000 posts progress:
    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

    Approximately 200/1000 posts
    *Do not use without my permission!
    --------------------------------------------------------------
    System Information:
    64-bit Windows 8 Pro
    Acer Aspire M3400
    AMD Phenom II x6 1035T @ 2.60GHz
    ASUS NVIDIA GeForce GTX 570
    DirectX 11.0
    Sennheiser HD429 Headphones
    Hard Drive 1536 GT
    RAM 6.0 GT


    *Do not use without my permission!
    DON'T SAY THANKS.
    PRESS THE BUTTON BELOW!