Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    chris443992's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Posts
    52
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Psychedelic

    Help With Macros

    Hi there. I have been playing some GameGuard games lately and have noticed that there is no bypass out for Nprotect. I was wondering if anyone could give me the know-how to create my own bypass or to make a program undetectable to this hack-prevention system.

    I want to create a simple two button macro for a game called Karos. I literally just need it to spam two buttons =P

    On a side note, cheat engine 6.1 is currently undetectable to the game, is there a way I can create a macro using that?

    Any advice would be greatly appreciated.
    ———-Puff, Puff, Pass Nucca!————–
    _______________}}__________
    ______________}}}__________
    _____________}}}___________
    ____________{{{{{{_________
    __________OOOOOOO_________
    __________OOOOOOO_________
    __________OOOOOOO_________
    __________OOOOOOO_________
    __________OOOOOOO_________
    __________OOOOOOO_________
    __________OOOOOOO_________
    __________OOOOOOO_________
    __________OOOOOOO_________
    __________OOOOOOO_________
    __________OOOOOOO_________
    __________OOOOOOO______}__
    __________OOOOOOO_____{{__
    __________OOOOOOO_____(..)
    __________OOOOOOO_____%___
    __________OOOOOOO____%____
    __________OOOOOOO___%_____
    ________OOOOOOOOOO%_______
    _______OOOOOOOOOOOO_______
    ______OOOOOOOOOOOOOO______
    _____OOOOOOOOOOOOOOO______
    _____OOOOOOOOOOOOOOO______
    ______OOOOOOOOOOOOOO______
    _______OOOOOOOOOOOO_______
    ________OOOOOOOOOO________
    S.W.E.D!!

  2. #2
    ~Spark's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    544
    Reputation
    38
    Thanks
    26
    My Mood
    Relaxed
    Try jitbit macro recorder, i doubt gameguard would pick it up

  3. #3
    chris443992's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Posts
    52
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Psychedelic
    Does not work. The game does not respond although the macro works outside the game..

    Im trying to find a way to use xpadder with the game.. although the game does not close due to hack detection, the buttons just dont respond. This greatly confuses me.

    I think it all just boils down to a bypass being needed. How would I create a bypass to GG?
    Last edited by chris443992; 06-04-2011 at 06:05 PM.
    ———-Puff, Puff, Pass Nucca!————–
    _______________}}__________
    ______________}}}__________
    _____________}}}___________
    ____________{{{{{{_________
    __________OOOOOOO_________
    __________OOOOOOO_________
    __________OOOOOOO_________
    __________OOOOOOO_________
    __________OOOOOOO_________
    __________OOOOOOO_________
    __________OOOOOOO_________
    __________OOOOOOO_________
    __________OOOOOOO_________
    __________OOOOOOO_________
    __________OOOOOOO_________
    __________OOOOOOO______}__
    __________OOOOOOO_____{{__
    __________OOOOOOO_____(..)
    __________OOOOOOO_____%___
    __________OOOOOOO____%____
    __________OOOOOOO___%_____
    ________OOOOOOOOOO%_______
    _______OOOOOOOOOOOO_______
    ______OOOOOOOOOOOOOO______
    _____OOOOOOOOOOOOOOO______
    _____OOOOOOOOOOOOOOO______
    ______OOOOOOOOOOOOOO______
    _______OOOOOOOOOOOO_______
    ________OOOOOOOOOO________
    S.W.E.D!!

  4. #4
    ~Spark's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    544
    Reputation
    38
    Thanks
    26
    My Mood
    Relaxed
    I have no idea, sorry

  5. #5
    zachgoebs15's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Michigan, USA
    Posts
    88
    Reputation
    10
    Thanks
    23
    My Mood
    Amazed
    sorry but good luck with that. No one seems to know how to get past it's decryption and if anyone does, they're not telling X(. Some ideas that I have seen are all about modifying the exe or gme file (tells gameguard what to load i think). Since i dont use it I'm not sure if it checks for file consistency but you could just patch the memory for updating it so that it cant update your client but that probs wont work .

    anyways, good luck with it!



    Learning c++, Approx. completion = .00005%

    Also learning 3d design with all of Autodesk's suites Check out my newest kitchen chair design: