Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    epshreeman5's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Posts
    288
    Reputation
    21
    Thanks
    10
    My Mood
    Psychedelic

    Is there any way to copy/paste IN-GAME?

    I play warrock, the korean version, and when I want to type korean its a hassle switching between the translation screen in the game to type it..... I was jus wondering is there ANYWAYS at all to be able to copy/paste in-game?!

  2. #2
    Mr-[S]nipe's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Location
    Mpgh.net
    Posts
    1,242
    Reputation
    6
    Thanks
    81
    My Mood
    Amazed
    ctrl + a = control all
    ctrl + c = copy
    ctrl + v = paste


    would that work ?
    I was really immature when I joined this site for Crossfire in 2011, I'm back now after a ban and hope to provide some HQ content!

  3. #3
    epshreeman5's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Posts
    288
    Reputation
    21
    Thanks
    10
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by KingofCOD View Post
    ctrl + a = control all
    ctrl + c = copy
    ctrl + v = paste


    would that work ?
    No I've tried all that and nothing seems to work! thanks for the reply though!

  4. #4
    Ravallo's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Gender
    male
    Location
    The Netherlands
    Posts
    17,106
    Reputation
    2134
    Thanks
    5,667
    My Mood
    Angelic
    The only way I could think of is copying them into an 'auto-talker'


     

    MSN: woutervvelsen@live.nl
    Timezone: GMT +1



    Middleman since: April 13th, 2011
    Marketplace minion since: April 18th, 2011
    Runescape minion since: June 6th, 2011
    Moderator since: September 28th, 2011
    General Moderator since: November 2nd, 2011
    Global Moderator since: April 29th, 2012
    Super User since: November 1st, 2013

Similar Threads

  1. Team viewing how to get past it is there any way?
    By Fizban in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 36
    Last Post: 09-17-2010, 01:07 PM
  2. Is there ANY way to hack international Gunz?
    By LinkHeroOfTime in forum Gunz General
    Replies: 1
    Last Post: 10-20-2008, 09:31 PM
  3. Is there any way...
    By --No--Aim-- in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 10
    Last Post: 08-14-2008, 07:43 PM
  4. Is there any way to play 2 warrocks on 1 pc?
    By mike3667 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 18
    Last Post: 08-05-2007, 03:38 AM
  5. Is There Any Way....
    By tombaxter_70 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 04-28-2007, 03:56 PM