Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    xiaoy312's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Any GoogleChrome user having problem to reply like me?

    idk why in Chrome the reply box is just "not there". But in IE its showing up.

    it looks like this :


    by removing the visibility prop it will show up... but kind of annoying...
    ive tried to shut down all add-ins i got on chrome... and still doesnt work...

    i know switching a naviger will fix it...
    but its unfortable ><

  2. #2
    Alen's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Gender
    male
    Location
    Liquid Generator
    Posts
    27,930
    Reputation
    2539
    Thanks
    4,216
    My Mood
    Fine
    f
    Quote Originally Posted by xiaoy312 View Post
    idk why in Chrome the reply box is just "not there". But in IE its showing up.

    it looks like this :


    by removing the visibility prop it will show up... but kind of annoying...
    ive tried to shut down all add-ins i got on chrome... and still doesnt work...

    i know switching a naviger will fix it...
    but its unfortable ><
    Works for me yo, Chrome 17.0.942.0:



    Check your editor config and just switch it to something else, ckeditor seems to work fine

  3. #3
    Blitz's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    4,135
    Reputation
    619
    Thanks
    4,349
    Do you have any addons installed?

  4. #4
    Alen's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Gender
    male
    Location
    Liquid Generator
    Posts
    27,930
    Reputation
    2539
    Thanks
    4,216
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by Blitz View Post
    Do you have any addons installed?
    If you think something modded the textarea to disappear that ain't the case, vb itself runs a script to hide textarea#vB_Editor_001_editor and replace it with ckeditor's interface. He also said he tried disabling the addons. Most likely it's a js issue

  5. #5
    Blitz's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    4,135
    Reputation
    619
    Thanks
    4,349
    Quote Originally Posted by Alen View Post
    If you think something modded the textarea to disappear that ain't the case, vb itself runs a script to hide textarea#vB_Editor_001_editor and replace it with ckeditor's interface. He also said he tried disabling the addons. Most likely it's a js issue
    oopsie, didn't see that he said he already tried doing that. Addons came to mind since I've had similar issues with noscript on Firefox. Maybe you could go here and see if changing the default editor helps?

  6. #6
    Strekeos's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    70
    Reputation
    13
    Thanks
    5
    My Mood
    Cool
    Sometimes the best solution is REinstalling...

  7. #7
    Descrete's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    San Diego
    Posts
    121
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Psychedelic
    I'm having the same problem, had to switch to crappy firefox.

  8. #8
    Blitz's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    4,135
    Reputation
    619
    Thanks
    4,349
    Quote Originally Posted by Descrete View Post
    I'm having the same problem, had to switch to crappy firefox.
    Don't start a Chrome vs Firefox argument here. You will lose.

  9. #9
    Descrete's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    San Diego
    Posts
    121
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by Blitz View Post
    Don't start a Chrome vs Firefox argument here. You will lose.
    Chrome=Faster. Period.

  10. #10
    Alen's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Gender
    male
    Location
    Liquid Generator
    Posts
    27,930
    Reputation
    2539
    Thanks
    4,216
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by Blitz View Post
    Don't start a Chrome vs Firefox argument here. You will lose.
    Derp, come at us. Trust me, had this argument with shitfucktons of people, never managed to be proven wrong.

    Quote Originally Posted by Descrete View Post
    Chrome=Faster. Period.
    And that, although FF's nightly is catching up.

Similar Threads

  1. Any 1 else have this problem?
    By tutchthesky7 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 5
    Last Post: 08-07-2010, 05:11 AM
  2. [Release] Beta Hook 1.3 (Users Having Problem Use This!)
    By R45H1D in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 28
    Last Post: 05-04-2010, 11:48 PM
  3. any else is having this problem
    By vatt54 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 11
    Last Post: 10-27-2009, 12:02 AM
  4. Any one else have this problem?
    By aup_11 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 1
    Last Post: 03-30-2009, 04:59 PM
  5. is any body else having this problem?
    By Ltlcloud in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 6
    Last Post: 12-31-2008, 09:47 AM