Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
  1. #16
    LegendaryAbbo's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    5,244
    Reputation
    23
    Thanks
    546
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by 13lizzard View Post
    in were%$?
    Quote Originally Posted by gploco View Post
    go wireless that should help u wit that problem
    Nice bumps... I assure you I do not have this problem anymore, for I haven't played the game in months.

  2. #17
    Pedes's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by SnipedSteps View Post
    1. Create a random folder and put it somewhere that you will remember it, leave it open for now.
    2. Open your combat arms folder and go into the folder H shield
    3. Now open combat arms but when you get to the login in screen dont log in.
    4. Alt-Tab
    5.Now drag all files from Hshield into your new folder except for 3m.mhe , v3warpds.v3d and v3warpns.v3d leave those 3 in the Hshield folder.
    6. Now go back to combat arms and login and enjoy
    plz thanks me if i helped
    when your are trying to do Step 5 you wont be able to Drag the asc Folder when you have the game opened btw.... its in use because of the game

  3. #18
    Pedes's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Well what Snipe said didn't work for me if you got any suggestions besides that or can direct me to more sites that will help me plz email me or post on this thread.... TY !

  4. #19
    Snape's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Gender
    male
    Location
    Hogwarts
    Posts
    13,885
    Reputation
    855
    Thanks
    2,973
    Dont Bump in old thread

  5. #20
    ForrestGump's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Los Angeles
    Posts
    1,556
    Reputation
    22
    Thanks
    82
    My Mood
    Cool
    K this is what I did. I am so smart. C:/Nexon/Combat Arms/HShield/Update/autoup *Run Autoup as Admin* If I helped thank me. This happend to me a long time ago & this is what I did and it was fixed!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. the connection to the server has ended
    By chichasaez in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 5
    Last Post: 01-06-2009, 02:19 PM
  2. "Connection to the server has ended"
    By Drab in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 1
    Last Post: 10-29-2008, 01:28 AM
  3. For Those having the Server Connetion End in combat arms
    By wcnwzrd in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 2
    Last Post: 10-25-2008, 11:00 PM
  4. connection to server has ended?
    By cyanmage in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 5
    Last Post: 10-25-2008, 10:52 AM
  5. Connection to server has ended?
    By thisisakevin in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 9
    Last Post: 10-24-2008, 08:40 PM

Tags for this Thread