Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Spartan115's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Location
    UNSC Infinity - Cryotube #115
    Posts
    170
    Reputation
    10
    Thanks
    4

    How do you use GIF's?

    I was wondering...

    How do you use GIFs in your sigs and stuff?

    Every time I try it turns out to be a picture.

  2. #2
    Ravallo's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Gender
    male
    Location
    The Netherlands
    Posts
    17,106
    Reputation
    2134
    Thanks
    5,667
    My Mood
    Angelic
    Have you tried this for your Avatar or for your Signature?
    Because when it isn't within the size restrictions it will be resized, and when a .gif is being resized only the first frame is being saved.

    Also, are you uploading from a website or from your PC?


     

    MSN: woutervvelsen@live.nl
    Timezone: GMT +1



    Middleman since: April 13th, 2011
    Marketplace minion since: April 18th, 2011
    Runescape minion since: June 6th, 2011
    Moderator since: September 28th, 2011
    General Moderator since: November 2nd, 2011
    Global Moderator since: April 29th, 2012
    Super User since: November 1st, 2013

  3. #3
    Spartan115's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Location
    UNSC Infinity - Cryotube #115
    Posts
    170
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    Quote Originally Posted by Ravallo View Post
    Have you tried this for your Avatar or for your Signature?
    Because when it isn't within the size restrictions it will be resized, and when a .gif is being resized only the first frame is being saved.

    Also, are you uploading from a website or from your PC?
    I'm uploading from PC.

  4. #4
    Ravallo's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Gender
    male
    Location
    The Netherlands
    Posts
    17,106
    Reputation
    2134
    Thanks
    5,667
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by [Nexon]Spy View Post
    I'm uploading from PC.
    If you're using it for your avatar: you're sure it's within the size limits?


     

    MSN: woutervvelsen@live.nl
    Timezone: GMT +1



    Middleman since: April 13th, 2011
    Marketplace minion since: April 18th, 2011
    Runescape minion since: June 6th, 2011
    Moderator since: September 28th, 2011
    General Moderator since: November 2nd, 2011
    Global Moderator since: April 29th, 2012
    Super User since: November 1st, 2013

  5. #5
    Alen's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Gender
    male
    Location
    Liquid Generator
    Posts
    27,930
    Reputation
    2539
    Thanks
    4,216
    My Mood
    Fine
    As long as it's not getting resized it will stay animated, otherwise it will only use the first frame. /thread

Similar Threads

  1. How do you use Fraps
    By Gnash in forum Combat Arms Europe Hacks
    Replies: 9
    Last Post: 03-16-2009, 08:57 AM
  2. how do you use cheatengine
    By timtom59 in forum BattleOn Games Hacks, Cheats & Trainers
    Replies: 0
    Last Post: 03-10-2009, 01:23 AM
  3. lol how do you use engine.rar and cshell.dll
    By czudej in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 6
    Last Post: 01-17-2009, 07:18 PM
  4. how do you use MPGH hack
    By FitFlex in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 1
    Last Post: 12-17-2008, 09:09 PM
  5. How do you use a UCE ?
    By JHooker in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 21
    Last Post: 08-02-2008, 01:05 PM