Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    dillbob123's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Gender
    male
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Angelic

    Cool HOW TO HACK VERDUN WITH CHEAT ENGINE?

    I would really like to mess with my verdun with cheat engine which people say you can do. How do I do this?

  2. #2
    Drat148's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Location
    Chicago
    Posts
    135
    Reputation
    29
    Thanks
    64
    My Mood
    In Love
    Don't expect to get far in accomplishing anything with Cheat Engine for a multiplayer game. Almost all data is saved server side, and usually just using a simple speedhack will get you VAC'd (if using Steam's version) or just get you perma'd from the browser version.

  3. #3
    dillbob123's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Gender
    male
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Angelic
    I just did it. I went from level 9 to 75 and have almost every gun for every squad.

  4. #4
    Hunter Jr.'s Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    Cyrodiil
    Posts
    1,678
    Reputation
    335
    Thanks
    420
    My Mood
    Asleep
    Quote Originally Posted by dillbob123 View Post
    I just did it. I went from level 9 to 75 and have almost every gun for every squad.
    Probably client side tbh. If you restart the game your stats and guns will likely be reset.

    Important information is saved serverside, almost always. Unless game owners consistently don't give a shit, you aren't going to be using Cheat Engine much on a MP game.

  5. #5
    jewberry's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Gender
    male
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    Quote Originally Posted by Xarnix View Post
    Probably client side tbh. If you restart the game your stats and guns will likely be reset.

    Important information is saved serverside, almost always. Unless game owners consistently don't give a shit, you aren't going to be using Cheat Engine much on a MP game.

    Na, it stays.

  6. #6
    damnskoy's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Gender
    male
    Location
    @Bucharest
    Posts
    99
    Reputation
    21
    Thanks
    214
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by jewberry View Post
    Na, it stays.
    How did you did to go from 9 to 75... please tell me :P

  7. The Following User Says Thank You to damnskoy For This Useful Post:

    MrGodZilla (01-30-2015)

  8. #7
    dillbob123's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Gender
    male
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Angelic
    you open cheat engine. Click Verdun. click on account on verdun homepage. enter in your xp amount and do first scan. play a match. go back to home page and account settings. enter in xp again. click next scan. if there is more than one option on the cheat engine, play another match and do it again. if there is one, double click it and enter the value to like 90 thousand and click enter. then play a match and come back and you should be a super high level.

  9. The Following User Says Thank You to dillbob123 For This Useful Post:

    ihatedoge (10-23-2015)

  10. #8
    ihatedoge's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    nice, pretty confusing, but nice

  11. #9
    ~Defalt's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Gender
    male
    Location
    ~~(8:>
    Posts
    252
    Reputation
    95
    Thanks
    108
    My Mood
    Sneaky
    This will not work, on MMORPGs most of the stuff is serversided, i mean sure you can hack it client side
    And give you like 10000000k of an item, but as soon as you drop it, use it, move it, sell it, there is no effect on it and the item will decrease to its normal amount

  12. #10
    Doppelcorny's Avatar
    Join Date
    May 2016
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Theoreticly it works. Was able to set my level in GTA Online from 134 to 370. All you have to do is play a match after you cheated your new level and the game will recognize the level as a legit played level.

  13. #11
    thelitmemes's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Doesn't work anymore, just bans you

  14. #12
    sebas798's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by dillbob123 View Post
    I just did it. I went from level 9 to 75 and have almost every gun for every squad.
    how did you do it

Similar Threads

  1. How hack DayZ with Cheat Engine
    By vtechd1d1 in forum DayZ Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 05-16-2014, 06:52 AM
  2. How to hack A3 with cheat engine (video)
    By T0X1Cmods in forum ArmA 3 Marketplace
    Replies: 6
    Last Post: 07-09-2013, 02:57 PM
  3. [Tutorial] Level Hacking Survival with Cheat Engine
    By Sensei_Kenji in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Tutorials
    Replies: 15
    Last Post: 02-22-2013, 06:47 PM
  4. [Help] How to No Recoil With Cheat Engine ?
    By medre007 in forum Battlefield 3 (BF3) Hacks & Cheats
    Replies: 5
    Last Post: 09-07-2012, 08:31 PM
  5. Hacking DF With Cheat Engine 21/04/09
    By shadowvolcan in forum BattleOn Games Hacks, Cheats & Trainers
    Replies: 7
    Last Post: 04-24-2009, 02:14 AM