Thread: Using Old Mods?

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    shanesurk500's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    The dumpster across the street.
    Posts
    75
    Reputation
    7
    Thanks
    3
    My Mood
    Dead

    Question Using Old Mods?

    Hi. I haven't really interacted with the black ops modding community since around February and a LOT has changed since then. So I was wondering: is there a way to use old mods (pre-mod tools) with the new official mod tools loader? I've tried already and got nothing but syntax errors.












  2. #2
    master131's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,802
    Reputation
    3165
    Thanks
    73,326
    My Mood
    Breezy
    No idea, a mod I coded a while ago still works with the new version. :/
    Donate:
    BTC: 1GEny3y5tsYfw8E8A45upK6PKVAEcUDNv9


    Handy Tools/Hacks:
    Extreme Injector v3.6.1 *NEW* Windows 10 compatible!
    A powerful and advanced injector in a simple GUI.
    Can scramble DLLs on injection making them harder to detect and even make detected hacks work again!

    Minion Since: 13th January 2011
    Moderator Since: 6th May 2011
    Global Moderator Since: 29th April 2012
    Super User/Unknown Since: 23rd July 2013
    'Game Hacking' Team Since: 30th July 2013

    --My Art--
    [Roxas - Pixel Art, WIP]
    [Natsu - Drawn]
    [Natsu - Coloured]


    All drawings are coloured using Photoshop.

    --Gifts--
    [Kyle]

  3. #3
    Ryuesi's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Location
    Right here.
    Posts
    7,343
    Reputation
    413
    Thanks
    2,391
    My Mood
    Relaxed
    No Idea Too





    Contributor Since 24-11-2011 ~ 26-12-2011
    VM / PM




  4. #4
    shanesurk500's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    The dumpster across the street.
    Posts
    75
    Reputation
    7
    Thanks
    3
    My Mood
    Dead
    Yea. Like I tried using ItsZombieMod with the new mod tools loader, and it always, no matter what, gave me a syntax error. Before the mod tools, when everyone was still using *******Loader, I never got that error.












  5. #5
    master131's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,802
    Reputation
    3165
    Thanks
    73,326
    My Mood
    Breezy
    Perhaps you should ask the original creator but I think he's like dead now though.
    Donate:
    BTC: 1GEny3y5tsYfw8E8A45upK6PKVAEcUDNv9


    Handy Tools/Hacks:
    Extreme Injector v3.6.1 *NEW* Windows 10 compatible!
    A powerful and advanced injector in a simple GUI.
    Can scramble DLLs on injection making them harder to detect and even make detected hacks work again!

    Minion Since: 13th January 2011
    Moderator Since: 6th May 2011
    Global Moderator Since: 29th April 2012
    Super User/Unknown Since: 23rd July 2013
    'Game Hacking' Team Since: 30th July 2013

    --My Art--
    [Roxas - Pixel Art, WIP]
    [Natsu - Drawn]
    [Natsu - Coloured]


    All drawings are coloured using Photoshop.

    --Gifts--
    [Kyle]

Similar Threads

  1. I was filmed flying&using knife mod
    By Telenim in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 18
    Last Post: 12-21-2009, 01:06 PM
  2. To all those using SuperKnife mods
    By PyrexxHero® in forum Combat Arms Mod Discussion
    Replies: 20
    Last Post: 12-21-2009, 02:07 AM
  3. [Help] can some give me old mods
    By XxTylerxX in forum CrossFire Mods & Rez Modding
    Replies: 14
    Last Post: 12-17-2009, 12:47 PM
  4. Old HS Files-Idea To Use Old Hacks
    By Extra- in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 13
    Last Post: 09-25-2009, 05:37 PM
  5. Re-used old render :]
    By Ryguy in forum Showroom
    Replies: 0
    Last Post: 02-04-2009, 07:58 AM