Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Da Kurlzz's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    No Other Place Like Los Angeles
    Posts
    4,811
    Reputation
    306
    Thanks
    398
    My Mood
    Mellow

    Photoshop CS5 Epic Lag

    Am i in the right section? i browsed around and have no idea where to post this; but since it have something to do with graphics soo.. (move this if its in the wrong section)

    So my photoshop cs5 is been lagging on me. major spikes for 3~5 mins; usually happens when i open up a new blank canvas; some existing stocks/pictures/c4d renders.

    surprisingly i even lag when i add a anchor point on pentool.

    i can still play games normally, not much spikes but it seems that CS5's the only one thats having problems.


    Oh i didnt used to have that problem; its only recently that it spikes up on me. any suggestions?
    I see what you did there.

  2. #2
    Jazk's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Colombia
    Posts
    5,986
    Reputation
    280
    Thanks
    367
    My Mood
    Dead
    Some C4Ds, Stocks etc can be 56k.
    And if the new canvas lag to you, you should clean up your temporal files.

  3. #3
    Threadstarter
    Hollywood Undead's Bitches.
    MPGH Member
    Da Kurlzz's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    No Other Place Like Los Angeles
    Posts
    4,811
    Reputation
    306
    Thanks
    398
    My Mood
    Mellow
    Quote Originally Posted by Jazk Pete View Post
    Some C4Ds, Stocks etc can be 56k.
    And if the new canvas lag to you, you should clean up your temporal files.
    didn't work. ima delete more of such useless files then.
    Last edited by Da Kurlzz; 02-21-2011 at 07:14 PM.
    I see what you did there.

  4. #4
    simonheros's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    Florida
    Posts
    19
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Lonely
    Defrag the system...
    Is your PS like LEGIT or cracked?

  5. #5
    Jazk's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Colombia
    Posts
    5,986
    Reputation
    280
    Thanks
    367
    My Mood
    Dead
    Quote Originally Posted by simonheros View Post
    Defrag the system...
    Is your PS like LEGIT or cracked?
    That doesn't mean anything, i have The extended cracked and it works fine.

  6. #6
    Fjsieb's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Gender
    male
    Posts
    569
    Reputation
    41
    Thanks
    31
    My Mood
    Bored
    this happened to me like a week ago turns out i put inches instead of pixels and i didnt notice drawing a line would lag make sure thats not whats happening

  7. #7
    Threadstarter
    Hollywood Undead's Bitches.
    MPGH Member
    Da Kurlzz's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    No Other Place Like Los Angeles
    Posts
    4,811
    Reputation
    306
    Thanks
    398
    My Mood
    Mellow
    i feel like reformatting my com now.
    I see what you did there.

  8. #8
    Leaf's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    the Netherlands.
    Posts
    2,059
    Reputation
    456
    Thanks
    417
    My Mood
    Cheerful
    just use tuneup (lot of background thingys, but it WILL work) ram booster, and ccleaner
    Ex-



    Previous Names: Leaf, Acinonyx, Fawkes.


  9. #9
    Ryguy's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    New Jersey
    Posts
    6,380
    Reputation
    127
    Thanks
    854
    Quote Originally Posted by Jazk Pete View Post


    That doesn't mean anything, i have The extended cracked and it works fine.
    it does matter. i got a cracked version of cs4 and it lagged a lot but now i just got cs5 off the adobe website and it works fine

  10. #10
    Leaf's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    the Netherlands.
    Posts
    2,059
    Reputation
    456
    Thanks
    417
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by Ryguy View Post


    it does matter. i got a cracked version of cs4 and it lagged a lot but now i just got cs5 off the adobe website and it works fine
    and thats not just the difference between cs4 and cs5? i hae cracked cs5, works like a charm... except for .dds plugins
    Ex-



    Previous Names: Leaf, Acinonyx, Fawkes.


  11. #11
    Ryguy's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    New Jersey
    Posts
    6,380
    Reputation
    127
    Thanks
    854
    idk but i wouldnt doubt that some cracks may cause a lag or w.e. idk.