Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Styphoryte's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    1

    Promod shots not showing up on radar

    I just made a promod server with snipe only and my shots aren't showing up on the radar. What I mean buy this is normally when you shoot there is a red dot and somehow these are disabled. Any help is appreciated. I'm sure it's a simple dvar command but idk which one it is.

  2. #2
    Styphoryte's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    I figured it out myself you need to use the eu version of promod i was using the ne mark as solved xD

Similar Threads

  1. Picture will not show up!?
    By zmansquared in forum Visual Basic Programming
    Replies: 4
    Last Post: 02-12-2010, 06:54 PM
  2. Model skin not showing up?
    By Wuzupmyhomiz in forum Combat Arms Mod Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 01-23-2010, 05:34 PM
  3. Menu not showing
    By Joey713 in forum Combat Arms Help
    Replies: 10
    Last Post: 12-31-2009, 10:17 PM
  4. [TIP] Not showing off chams!
    By beaster11 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 11
    Last Post: 08-29-2009, 08:51 PM
  5. chans not showing
    By Rico760 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 8
    Last Post: 08-13-2008, 08:36 AM