Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    XvqG's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Location
    Indiana, USA
    Posts
    29
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Amazed

    Is it Possible to open NAT when VAC'd?

    I got VAC'd for using lobby tools but i can still play on servers. The thing is that my NAT is strict after the VAC so is it possible to Open NAT after getting banned?

  2. #2
    Kid a's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Gender
    male
    Posts
    66
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Psychedelic
    Your NAT type has nothing to do with the status of your Steam account.

  3. #3
    XvqG's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Location
    Indiana, USA
    Posts
    29
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by Kid a View Post
    Your NAT type has nothing to do with the status of your Steam account.
    So why is it that all my ports for mw2 are open and now when im use Lobby tools i never pull host?

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by Kid a View Post
    Your NAT type has nothing to do with the status of your Steam account.
    And when i am host no one joins my lobby

  4. #4
    Kid a's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Gender
    male
    Posts
    66
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by XvqG View Post
    So why is it that all my ports for mw2 are open and now when im use Lobby tools i never pull host?
    Double check you have the correct ports forwarded & UPnP is enabled. Resetting your router is also known to work in some cases.


    Quote Originally Posted by XvqG View Post
    And when i am host no one joins my lobby
    Because you have a strict or moderate NAT type of course...

  5. #5
    XvqG's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Location
    Indiana, USA
    Posts
    29
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by Kid a View Post
    Double check you have the correct ports forwarded & UPnP is enabled. Resetting your router is also known to work in some cases.




    Because you have a strict or moderate NAT type of course...
    Before i got banned i had an open NAT though :/

  6. #6
    trollhacks21's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by XvqG View Post
    Before i got banned i had an open NAT though :/
    VAC has nothing to do with your nat type mate. i have my computer set to DMZ however it isnt recommended due to security reasons

  7. #7
    Hunter's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Location
    Depths Of My Mind.
    Posts
    17,722
    Reputation
    3771
    Thanks
    6,092
    My Mood
    Cheerful
    1 week has passed and no further replies have been made by the OP.

    /Moved to the correct section & closed.

Similar Threads

  1. [SOLVED] Open NAT?!
    By JosHSL14 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 4
    Last Post: 07-31-2010, 06:01 AM
  2. [SOLVED] open NAT?
    By m w2 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 3
    Last Post: 07-22-2010, 09:18 AM
  3. Is it possible to open 2 combat arms windows?
    By alonnissan95 in forum Combat Arms EU Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 04-18-2010, 08:16 AM
  4. Possible Solution MW2 NAT type!
    By diedke in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Discussions
    Replies: 12
    Last Post: 03-04-2010, 03:40 PM
  5. Is it possible to open 2 warrock games at once?
    By Mike7663 in forum General Hacking
    Replies: 3
    Last Post: 01-20-2009, 04:15 PM