Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    J0shin707's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    289
    Reputation
    10
    Thanks
    178
    My Mood
    Cynical

    CoD4 Punkbuster error

    every single time I try to join a punkbuster server I get to play for like 10-20 seconds then I get this:



    I'm not using a legit version of CoD4 but I'm not sure if that's the problem or not, do any of you know non-punkbuster promod servers or know of a fix to this problem? Thanks in advance

  2. #2
    Spaceman1200's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    143
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    My Mood
    Aggressive
    These kicks are when PunkBuster detects a modification of your game exe running in memory or you are using a modified client. Possible explanations are as follows:

    1. A virus modified the game executable
    2. A crack of some sort was applied to the game executable
    3. You are using a non-standard version of the game (D2D/Steam etc.)

    Please make sure you run the latest and original version of the game. Using no-cd cheats could be the cause of these kicks. Make sure you have installed the latest patches of your game.

  3. #3
    Insane's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    9,055
    Reputation
    1007
    Thanks
    1,997
    Doesn't this mean he will get banned then? If PB detects is?
    Insane
    Ex Middleman
    [
    PM|VM]
    |x|x|x|x|x|x|x|



    Quote Originally Posted by Boombox View Post
    Shut the fuck up insane you pussy bitch.
    Quote Originally Posted by arunforce View Post
    Shut the fuck up kid, everything that comes out of your mouth sounds retarded as fuck.

  4. #4
    J0shin707's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    289
    Reputation
    10
    Thanks
    178
    My Mood
    Cynical
    Thanks, I should have said htis in the first post but I'm using the cracked version of it, the no-cd and stuff, I didn't buy a legit copy of CoD4 :\ and no, when PB detects it I just get kicked from the server and I can rejoin right away but I can't stay in it. I can play perfectly in non-pb servers though

  5. #5
    Spaceman1200's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    143
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by J0shin707 View Post
    Thanks, I should have said htis in the first post but I'm using the cracked version of it, the no-cd and stuff, I didn't buy a legit copy of CoD4 :\ and no, when PB detects it I just get kicked from the server and I can rejoin right away but I can't stay in it. I can play perfectly in non-pb servers though
    That is because PB kicks for detected game cracks/modified game exe's.
    You'll have to stick with non pb servers. =FF= has a few non pb servers for 1.7

  6. #6
    J0shin707's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    289
    Reputation
    10
    Thanks
    178
    My Mood
    Cynical
    Ah thanks, whats =FF=?

  7. #7
    Blubb1337's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    5,923
    Reputation
    161
    Thanks
    3,096
    Probably a clan...go on a site where (cracked) servers are listed and search for =FF= in server name =P



  8. #8
    KAcer's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    House
    Posts
    63
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Blah
    Play on non PB servers...
    +
    Its easy
    Fast
    Modded lobbys
    -
    Some cheaters

  9. #9
    Ipwnyou!!'s Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Suleja, Abuja Capital Territory, Nigeria
    Posts
    348
    Reputation
    13
    Thanks
    816
    My Mood
    Sleepy
    This is caused by some non-important programs on your computer, you can fix this problem with CCcleaner

  10. #10
    Blubb1337's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    5,923
    Reputation
    161
    Thanks
    3,096
    I always get this error when I'm trying to play with steam on.



  11. #11
    J0shin707's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    289
    Reputation
    10
    Thanks
    178
    My Mood
    Cynical
    I don't have steam installed so thats not the problem, I think its just because i'm using a cracked version of CoD4, and punkbuster can't read its normal files

  12. #12
    diedke's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Gender
    male
    Posts
    214
    Reputation
    10
    Thanks
    15
    i might sound stupid but..

    have you tried updating your pb?

Similar Threads

  1. [Help] Bypass punkbuster - COD4 hacked cvar detected
    By tiff_lee in forum Anti-Cheat
    Replies: 1
    Last Post: 02-19-2010, 05:24 AM
  2. Cod4 Jaegerbomb Aimbot + more hack Error pls help!
    By bigdadyc in forum Call of Duty 4 - Modern Warfare (MW) Hacks
    Replies: 5
    Last Post: 05-05-2009, 02:47 PM
  3. punkbuster error
    By thomtim in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 12-14-2007, 01:37 PM
  4. Punkbuster error {yeah, again}
    By juppeli in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 09-24-2007, 01:10 PM
  5. Punkbuster Error
    By Nightlord in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 12
    Last Post: 06-17-2006, 05:25 PM

Tags for this Thread