Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    blakec's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Australia
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Cynical

    Unhappy Please Help, URGENT!

    So I like playing COD 4 online, my version im unsure of (tell you why soon) and I want to update it to 1.7. I downloaded the patch, when its installing a message pops out that says "Setup has detected that you have a digitally distributed version of Call of Duty(R) 4 - Modern Warfare(TM) installed. Please refer to your original vendor for a Multiplayer Patch compatible with your version of the game." What should I do? I really want to update my game, Ive tried 1.6 too.. I get the same message. I did buy the game off steam, And the only soloution ive seen is to "Re install, And Patch backup"
    Re install issues: Im not sure if you can re install a downloaded version, I know you can uninstall, But I dont wanna download another 9 gig again T_T
    Patch Backup issues: I have no Idea whatsoever patch backup is, And how its done. If Someone could please help me out with everything, it would Be greatly appreciated and many thanks to you.

    I wanted 1.7 because I want to join a promod server, Whenever I do it says, Server version is 1.0.

    Thanks Blake

  2. #2
    lolzors a hacker's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    77
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Confused
    update via steam.

  3. #3
    blakec's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Australia
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Cynical
    How do I do that?
    I already have it on Auto update, so when there is one, It automatically does it.
    But how do you manually do it? Its got no options...

  4. #4
    ModernGee's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    1,404
    Reputation
    19
    Thanks
    364
    My Mood
    Amazed
    do u have disk version?

  5. #5
    lolzors a hacker's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    77
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Confused
    go into cod4 main menu take a screenshot
    post it here.
    Server Version is 1.0 seems dodgy.
    Me thinks YOU do have 1.7 but the server version is 1.0
    but post a screenshot of the main menu anyway. The one with create a class join game etc.

  6. #6
    blakec's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Australia
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Cynical
    Nah, I explained In the description it was bough via Steam

  7. #7
    Blubb1337's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    5,923
    Reputation
    161
    Thanks
    3,096
    Steam should update it automatically I think.



  8. #8
    blakec's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Australia
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Cynical
    Thats what I thought...

  9. #9
    lolzors a hacker's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    77
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Confused
    yes, but server version is 1.0 that says that the server is runnig patch 1.0 but you are running patch 1.7

  10. #10
    Blubb1337's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    5,923
    Reputation
    161
    Thanks
    3,096
    Can you just run CoD and tell us your version?

    Start CoD, look in the right corner(below).



  11. #11
    blakec's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Australia
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Cynical

    Exclamation lolzorz 4 U. Cod4 Screenshot

    The picture of my Cod4 menu,

  12. #12
    Blubb1337's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    5,923
    Reputation
    161
    Thanks
    3,096
    You already have the LATEST CoD version. Go ingame and search for a server. You can only connect to servers whose have the same version as your client. So the latest(1.7).



  13. #13
    Insane's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    9,055
    Reputation
    1007
    Thanks
    1,997
    I believe most everyone has 1.7, no one should have a problem connecting.
    Insane
    Ex Middleman
    [
    PM|VM]
    |x|x|x|x|x|x|x|



    Quote Originally Posted by Boombox View Post
    Shut the fuck up insane you pussy bitch.
    Quote Originally Posted by arunforce View Post
    Shut the fuck up kid, everything that comes out of your mouth sounds retarded as fuck.

  14. #14
    blakec's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Australia
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Cynical
    1.7.568 or something like that

  15. #15
    Insane's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    9,055
    Reputation
    1007
    Thanks
    1,997
    Quote Originally Posted by blakec View Post
    1.7.568 or something like that
    1.7 is the same as saying 1.7.568 but we don't do it.
    I think you got your answer, you're already updated.
    Insane
    Ex Middleman
    [
    PM|VM]
    |x|x|x|x|x|x|x|



    Quote Originally Posted by Boombox View Post
    Shut the fuck up insane you pussy bitch.
    Quote Originally Posted by arunforce View Post
    Shut the fuck up kid, everything that comes out of your mouth sounds retarded as fuck.

Similar Threads

  1. [Help Request] please help !
    By noaznoaz in forum Combat Arms EU Help
    Replies: 0
    Last Post: 05-03-2011, 07:11 AM
  2. PLEASE HELP BANNED ACCOUNT URGENT
    By imsonoob08 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Discussions
    Replies: 5
    Last Post: 03-07-2011, 06:42 AM
  3. Urgent Please help
    By highjaker in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 3
    Last Post: 10-22-2010, 01:34 PM
  4. [HELP] urgent please help
    By assason99 in forum Combat Arms Help
    Replies: 8
    Last Post: 02-27-2010, 07:56 AM
  5. Please, I wanted a help - Urgent!
    By FlantroNN in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 1
    Last Post: 01-18-2009, 04:53 PM