Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    godfatherrrs's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Aggressive

    I cant start hack !

    Hello i just wanted to know how can i start hack correctly ? When i open hack and then open cod4 it says iw3mp.exe stopped what should i do ?

  2. #2
    In the immortal words of Clark Whatsisname -- up, up and away!
    MPGH Member
    ZReal's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Location
    In My T-90 tank
    Posts
    1,347
    Reputation
    10
    Thanks
    1,057
    My Mood
    Goofy
    Quote Originally Posted by godfatherrrs View Post
    Hello i just wanted to know how can i start hack correctly ? When i open hack and then open cod4 it says iw3mp.exe stopped what should i do ?
    Means the hack is outdated or your version of the game is not compatible with the released version of the hack

Similar Threads

  1. [Solved] i cant start an hack for crossfire
    By kibokor4nq2 in forum CrossFire Help
    Replies: 4
    Last Post: 08-01-2012, 11:56 PM
  2. [Help] CA cant start anymore, after tried to use hack! (Picture)
    By Noxit in forum Combat Arms Europe Hacks
    Replies: 18
    Last Post: 08-07-2009, 09:38 AM
  3. Err I cant Start the game with hacks
    By hacksomg123 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 0
    Last Post: 12-24-2008, 08:18 AM
  4. dragonfable cant be hack???
    By NetNavi in forum BattleOn Games Hacks, Cheats & Trainers
    Replies: 9
    Last Post: 02-10-2008, 01:24 PM
  5. stil cant start it
    By zanny9060 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 04-29-2007, 01:47 PM