Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    goddamn1's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Sad

    Cod4 Mac fullbright

    I have used the search bar, googled this topic a TON and still nothing. I currently have literally every console setting turned to give best FPS. All I am asking for is stable fps above 75. The only way I have found to enable fullbright on a mac is advantage tool. I WOULD buy it ONLY for fullbright but it's 10 dollars a month. So I am wondering, is there a way I can enable fullbright on a mac without constantly paying? Is there an equivalent to iw3mp.exe for mac? It does not matter to me if it is a detected thing or not, I just need to get the FPS. Any help appreciated. Do not say buy a new computer as I cannot do that until a few months from now.

  2. #2
    Horror's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    51,4.
    Posts
    6,940
    Reputation
    574
    Thanks
    5,004
    My Mood
    Twisted
    Is there a way to enable the console on COD4 Mac ?
     

    Minion+ : February 2014 - January 2015
    Counter Strike: Global Offensive Minion : November 2014 - January 2015
    Alliance of Valiant Arms Minion : August 2014 - January 2015
    Need For Speed World Minion : January 2014 - January 2015
    Rust Minion : January 2014 - January 2015
    Call of Duty Minion : January 2013 - January 2015
    Editor : December 2012 - April 2013
    Donator : March 2014 - Current
    Member : October 2010 - Current

    Previously known as "Isaakske".

  3. #3
    Schorle's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    only way is to buy a private cheat with dvar / cvar unlocker, and these are rare for mac. i have an unlocker but it is detected by pb so..

  4. #4
    goddamn1's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Sad
    Like I said schorle, it does not matter if it is detected or not, I do not care. I just need one. And yes I can enable console on mac....But how would that help for fullbright? Its cheat protected.

  5. #5
    goddamn1's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Sad
    Can you please link me to this detected cvar/dvar unlocker for mac? please?

  6. #6
    Kenshin13's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Cloud 9
    Posts
    3,473
    Reputation
    564
    Thanks
    5,882
    My Mood
    Psychedelic
    Just use IDA and do a cross reference to "r_fullbright" to get the Dvar struct. From there, just enable it

  7. #7
    goddamn1's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Sad
    Whats IDA? Lol im sorry, im really new to hacking. But if I get fullbright working, ill be the happiest man alive

    Ok so its a disassembler, I can't seem to find a download link for it though.
    Last edited by goddamn1; 05-10-2013 at 04:11 PM.

  8. #8
    MacTrainerGuy's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    42
    Reputation
    49
    Thanks
    83
    Quote Originally Posted by goddamn1 View Post
    Whats IDA? Lol im sorry, im really new to hacking. But if I get fullbright working, ill be the happiest man alive

    Ok so its a disassembler, I can't seem to find a download link for it though.
    Save the trouble, the advantage tool is a cod4 game tool for mac. Isn't free, but has a cvar bypass that lets you use full bright, and an advanced fps booster. Google mac game hacks or call of duty 4 mac hacks or advantage tool mac, don't think they like direct links here

  9. #9
    bdpham's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Cool how to enable consol

    Quote Originally Posted by Horror View Post
    Is there a way to enable the console on COD4 Mac ?
    option - multiplayer option - enable console? enable hope it helped

  10. #10
    bdpham's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    dood did u buy it because u can put ur file on ur *******

  11. #11
    Lovroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    9,430
    Reputation
    611
    Thanks
    9,717
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by bdpham View Post
    dood did u buy it because u can put ur file on ur *******
    What exactly are you talking about?

Similar Threads

  1. COD4 Mac Hacks..Radar Hack Question
    By leej56585 in forum Call of Duty 4 - Modern Warfare (MW) Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 01-28-2012, 05:53 AM
  2. [Solved] I'm not begging. I want: Aimbot for COD4 Mac 1.7
    By b0bby in forum Call of Duty Modern Warfare Help
    Replies: 2
    Last Post: 08-11-2011, 11:51 AM
  3. Hack CoD4 on a MAC!
    By frozenasasin in forum Call of Duty 4 - Modern Warfare (MW) Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 06-24-2010, 03:15 AM
  4. Cod4 hack on mac ?
    By Cod4addict in forum Call of Duty 4 - Modern Warfare (MW) Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 01-04-2010, 06:57 PM
  5. cod4 key for mac
    By jolarigueur in forum Call of Duty 4 - Modern Warfare (MW) Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 11-16-2009, 09:35 PM

Tags for this Thread