Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    FuZZyL0g1cSwifT's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Need help about SP idk what is the problem(newbe in COD4)

    Hello guys,i am just let's say connected to COD4,as i am just installed it,after installation i was cracked it,but,when i try to run it (it's all about SP,so after that i will try to see is my MP working fine),it loads somehow the SP,but it is not going to apear/show,like it is gone pop-up on another window or something,when it is runned.. any kind of help is appriciated

    Explanation: I go to desctop, open SP(Duble click) and it goes to another screen/ window,dont wana to appear/show on screen... and i am re-installed it 3 times,i dont know what is the problem,and what is causeing it.. Please help,i just wana to play

    ***sorry for my English,its not that bad,but still not good.. ***

    -FuZZy..

  2. #2
    Lovroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    9,430
    Reputation
    611
    Thanks
    9,711
    My Mood
    Cheerful
    Can you take a screenshot of the error if any appears?

  3. #3
    FuZZyL0g1cSwifT's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    No there is no any Error or anything,that's why i am asking for help... it goes like it is running but i dont see anything,exept my desctop...(not black screen or anything)..

    Btw,i think it is about crack file,so if you can PM me with Crack file..? because i cant finde any at web... searching for it almost 2 hours.. :/
    Last edited by FuZZyL0g1cSwifT; 01-28-2014 at 02:54 PM.

  4. #4
    Lovroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    9,430
    Reputation
    611
    Thanks
    9,711
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by FuZZyL0g1cSwifT View Post
    No there is no any Error or anything,that's why i am asking for help... it goes like it is running but i dont see anything,exept my desctop...(not black screen or anything)..
    Try an other crack.

  5. #5
    FuZZyL0g1cSwifT's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Lovroman View Post

    Try an other crack.
    I am tryed 5-6 of them (those who seams suitable to my( 1.0) version... ),but none of them has worked fine.. can you PM(Personal message) me with one of them? I mean you are administrator or something like that(what i can see :3 )

  6. #6
    Lovroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    9,430
    Reputation
    611
    Thanks
    9,711
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by FuZZyL0g1cSwifT View Post
    I am tryed 5-6 of them (those who seams suitable to my( 1.0) version... ),but none of them has worked fine.. can you PM(Personal message) me with one of them? I mean you are administrator or something like that(what i can see :3 )
    I don't play game on the cracked version as I have it on Steam.
    Check your PC for malware, reinstall DirectX,...

  7. #7
    FuZZyL0g1cSwifT's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Lovroman View Post


    I don't play game on the cracked version as I have it on Steam.
    Check your PC for malware, reinstall DirectX,...
    I dont have malware (new computer(3 days ago i was buy it) directX is v9.. what is requ. so i dont see problem with it.. can you just try to find any? if you dont wana no problem..

  8. #8
    Lovroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    9,430
    Reputation
    611
    Thanks
    9,711
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by FuZZyL0g1cSwifT View Post
    I dont have malware (new computer(3 days ago i was buy it) directX is v9.. what is requ. so i dont see problem with it.. can you just try to find any? if you dont wana no problem..
    I can, but I doubt that I'll find any which you didn't try already..

Similar Threads

  1. need help fast ( i host lobbys after the problem is solved :p )
    By InfernoClan in forum Playstation Hacking
    Replies: 0
    Last Post: 04-14-2013, 12:43 PM
  2. [Solved] i need help about the M16 breaking!
    By adham123 in forum CrossFire Help
    Replies: 3
    Last Post: 07-28-2012, 12:12 PM
  3. [Help Request] i need help about lta mode export of 3DS MAX 7 problem
    By kit132 in forum Combat Arms Mod Help
    Replies: 9
    Last Post: 06-26-2012, 10:00 AM
  4. [Help Request] need help about Autoit command
    By xueyehan in forum Vindictus Help
    Replies: 3
    Last Post: 08-18-2011, 08:12 AM
  5. [Help Request] Need help, About CrossInjector.
    By CheatCreatorzz in forum CrossFire Help
    Replies: 5
    Last Post: 06-22-2011, 03:28 PM