Thread: Basic Animation

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
  1. #16
    Threadstarter
    Bobo's Trainer
    Chronologix's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Calgary, Alberta, Canada
    Posts
    969
    Reputation
    10
    Thanks
    65
    i am using CS2, but ifyou mean that the windows looks different that would be because i am usinga windows theme called "Zippo"

  2. #17
    scuartas's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    238
    Reputation
    10
    Thanks
    3

    missing things



    i dont have those things y

  3. #18
    jadedfrog's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Canada
    Posts
    562
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    its your paintbucket just right click i think? if thats not the problem not sure sorry

  4. #19
    Threadstarter
    Bobo's Trainer
    Chronologix's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Calgary, Alberta, Canada
    Posts
    969
    Reputation
    10
    Thanks
    65
    yes you right click or maybe double-click it and it gives you the option to change it...anything with a little arrow in the bottom right corner means you can changethe tool to something else

  5. #20
    scuartas's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    238
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    o ok thx man also wen u go to da image ready i cant change the gradient like i mean i acnt move it at all

  6. #21
    Threadstarter
    Bobo's Trainer
    Chronologix's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Calgary, Alberta, Canada
    Posts
    969
    Reputation
    10
    Thanks
    65
    you should be able to...make sure your current window is maxamized and you have the moveow tool, then shift and click anywhere (with teh gradient layer selected) then drag to the other side (with CS2, you should see a blue box around the object you are moving...e.i: the gradient layer, so when you see that starto move then you know you got it right....

    another easy way it so select the move tool, select teh gradient layer then press shift+arrow keys that will move it in a controlled direction for a certain distance each time the arrow is pressed

  7. #22
    scuartas's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    238
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    o iight bro thx alot man yo is there a tut on how to make those small things u got under ur sig
    i wanna make one of those

    *i kno this aint da rite spot to say but think u can donate a sig n a small one of those things for mpgh sayin moderator trainee plz lol*

  8. #23
    Threadstarter
    Bobo's Trainer
    Chronologix's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Calgary, Alberta, Canada
    Posts
    969
    Reputation
    10
    Thanks
    65
    i already have a "MPGH User" one lying around somewhere.....


  9. #24
    scuartas's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    238
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    o but can u still teach me how to make em like a tut in da forums

  10. #25
    Ekuz's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Gender
    male
    Posts
    125
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Relaxed
    well something like this what i have right now came up

  11. #26
    Jackal's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    The Rooftops
    Posts
    1,096
    Reputation
    14
    Thanks
    135
    Wow.. Thanx Chrono. I use GIMP and I can still follow your tut. Nicely Done, Comrade.

  12. #27
    BPK's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Gender
    male
    Location
    N/A
    Posts
    6,049
    Reputation
    24
    Thanks
    205
    My Mood
    Angelic
    goddam it where do u get photoshop!!! all ones i found worth a few hundred bucks!!!!
    Procrastination Fascination.

  13. #28
    BPK's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Gender
    male
    Location
    N/A
    Posts
    6,049
    Reputation
    24
    Thanks
    205
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by blackpkerstr View Post
    goddam it where do u get photoshop!!! all ones i found worth a few hundred bucks!!!!
    Lol I can't edit it, so I dble posting.

    I was looking at my old posts, found this, and am wondering why the fuck I couldn't just find a keygen for it.....
    Procrastination Fascination.

  14. #29
    Tazerah's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Stuck

    Im using CS3 and when ever i put my gradient on, it covers the text and back ground. how do i fix this? i have blending options set to lighten and both layers grouped.


  15. #30
    studmuffin123450's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    85
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Pretty cool stuff.
    I'll try this out myself.

Page 2 of 2 FirstFirst 12