Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 104 of 104
  1. #91
    Bunbunbunz's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Gender
    male
    Location
    hop hop hop
    Posts
    593
    Reputation
    64
    Thanks
    361
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by eithan1231 View Post
    what lanuages do you know?
    Just english.

  2. #92
    Eithan1231's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Gender
    male
    Location
    Australia
    Posts
    1,592
    Reputation
    429
    Thanks
    4,275
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by Bunbunbunz View Post


    Just english.
    i ment programing lanuages



     
    https://www.youtube.com/watch?v=-GcAc0kovUs

  3. #93
    soymayo44's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Gender
    male
    Posts
    32
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    Quote Originally Posted by eithan1231 View Post
    i ment programing lanuages
    What program do you use to make the hacks? I know a bit about c++ but I never messed with hacking a game before.
    You will probably say VB but isn't possible to use codeblocks or something?

  4. #94
    Eithan1231's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Gender
    male
    Location
    Australia
    Posts
    1,592
    Reputation
    429
    Thanks
    4,275
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by soymayo44 View Post
    What program do you use to make the hacks? I know a bit about c++ but I never messed with hacking a game before.
    You will probably say VB but isn't possible to use codeblocks or something?
    I use c# and learing c++ a little now



     
    https://www.youtube.com/watch?v=-GcAc0kovUs

  5. #95
    soymayo44's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Gender
    male
    Posts
    32
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    Quote Originally Posted by eithan1231 View Post
    I use c# and learing c++ a little now
    Nice, but what I meant was if I have to use Visual Studio or I can just use codeblocks as the IDE?

  6. #96
    AuT03x3C's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Gender
    male
    Location
    kernel32.dll
    Posts
    456
    Reputation
    11
    Thanks
    3,953
    My Mood
    Sleepy
    Quote Originally Posted by soymayo44 View Post
    Nice, but what I meant was if I have to use Visual Studio or I can just use codeblocks as the IDE?
    Yes, you can.

  7. #97
    Impulsive.'s Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Still working?

  8. #98
    Eithan1231's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Gender
    male
    Location
    Australia
    Posts
    1,592
    Reputation
    429
    Thanks
    4,275
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by Impulsive. View Post
    Still working?
    Test it thats 1 eaisy way to find out



     
    https://www.youtube.com/watch?v=-GcAc0kovUs

  9. #99
    Impulsive.'s Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    I dont want to get banned

  10. #100
    jacobburrell's Avatar
    Join Date
    Feb 2016
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Hungover
    How do get it into my game? nothing shows up when i click to enable it???

  11. #101
    Eithan1231's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Gender
    male
    Location
    Australia
    Posts
    1,592
    Reputation
    429
    Thanks
    4,275
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by jacobburrell View Post
    How do get it into my game? nothing shows up when i click to enable it???
    well maybe because this was outdated like 6 months ago



     
    https://www.youtube.com/watch?v=-GcAc0kovUs

  12. #102
    ImJustSaiyan1994's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I get "Cannot Execute" error and when i run as admin i get a "System has insufficient resources" error????

  13. #103
    Eithan1231's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Gender
    male
    Location
    Australia
    Posts
    1,592
    Reputation
    429
    Thanks
    4,275
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by ImJustSaiyan1994 View Post
    I get "Cannot Execute" error and when i run as admin i get a "System has insufficient resources" error????
    try use google with System has insufficient resources error google is a amazing place you can find EVERYTHING



     
    https://www.youtube.com/watch?v=-GcAc0kovUs

  14. #104
    Dominic.Liu's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    If I only use force host, I will be banned it?(on steam)

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567

Similar Threads

  1. [Patched] MW3 Multi-Hack v2.0 [Steam 1.9.453]
    By Skinksteek in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 58
    Last Post: 12-06-2012, 06:33 AM
  2. [Patched] MW3 MINI Ultimate Server Control Hack! <3 [1.9.441] by FROSTZORN! [UPDATE]
    By Frostzorn in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 47
    Last Post: 09-13-2012, 08:45 AM
  3. [Patched] MW3 MINI Ultimate Server Control Hack! <3 [1.9.441] by FROSTZORN!
    By Frostzorn in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 29
    Last Post: 08-26-2012, 01:21 AM
  4. [Patched] MW3 MINI Ultimate Server Control Hack! <3 [1.9.433] [UPDATE]
    By Frostzorn in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 49
    Last Post: 08-17-2012, 12:15 PM
  5. [Patched] MW3 MINI Ultimate Server Control Hack! <3 [1.9.433]
    By Frostzorn in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 35
    Last Post: 07-28-2012, 12:48 PM