Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 140
  1. #31
    Monsey's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    1

    Love it

    Incredible tool, thank you so much for sharing this with us for free <3

    However guys you need to open the Baracks tab i belive to edit the stuff

  2. #32
    dragonjaw's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    awesome, but do the stats save in the leaderboard after a while? or do you stay as a level 80 prestige 1 on the leaderboard with a bunch of level 30s..

  3. #33
    zune929's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    Karlsruhe
    Posts
    74
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Bored
    nicely done man i appreciate ur work works fine for me. of course u have to edit the stats in barracks. btw u planning on implement callsign unlocker and pro stuff? if u got this workin its just like EAM and PSE in one Tool.

  4. #34
    DemyXxX's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    57
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    GREAT but you know that something's missing

  5. #35
    ronny94's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    great job man, but why the stats /lose cant be changed?

  6. #36
    Monsey's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Can you please give us the Time played option too?

  7. The Following User Says Thank You to Monsey For This Useful Post:

    DemyXxX (11-15-2011)

  8. #37
    igooor's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    hi guys !
    I got a problem with your hack, stats like Kills, deaths, loses, etc... (everything except Experience and Prestige), the values don't change when i put a number in one box and clic the corresponding button. For example
    I open mw3, go to barracks, I have 317 kills, I open your hack, put 327 into the Kill's textbox and clic on Kills, I go back to mw3, and the value 317 is still there.
    Anyone knows why ?

    So I used Cheat Engine to find the address of Kills, changed it and it worked, but after few parties, stats are back to their original value.

  9. #38
    Thijs12's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Gender
    male
    Location
    New Zealand
    Posts
    538
    Reputation
    20
    Thanks
    268
    My Mood
    Breezy
    Very nice! Would be good if we could change our time played though!

  10. #39
    whabba's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    When i opened the Barrack tab i cant edit too

  11. #40
    igooor's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    And by the way, Weapon XP works great !

  12. #41
    Thijs12's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Gender
    male
    Location
    New Zealand
    Posts
    538
    Reputation
    20
    Thanks
    268
    My Mood
    Breezy
    You reckon this is safe to use? No way to get banned?

  13. #42
    Zubery's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    the Weapon hack works for me.. u just gotta activate it and play a round with the weapon and it's lvl 31

  14. #43
    Hellya's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Level 31 Weapons doesn't work for me.
    Never mind. You just need to use that weapon in a game and it instantly levels up.
    Last edited by Hellya; 11-15-2011 at 08:31 PM. Reason: Needs it?

  15. #44
    Skyler Ellis's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    umm.. it says i need a password?

  16. #45
    teh.exploit's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    43
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Just lettin' you know that the XM-25 doesn't rank up with the weapon rank hack. Everything else does rank up and I'm appreciative of this feature especially. No big deal.

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Patched] Modern Warfare 3 Stat changer 1.8 Works after update! :)
    By lolbie in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 194
    Last Post: 11-21-2011, 09:58 PM
  2. [Patched] Modern Warfare 3 Stat changer 1.2
    By lolbie in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 70
    Last Post: 11-15-2011, 02:22 PM
  3. [Detected] Modern Warfare 3 Stat Changer
    By lolbie in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 90
    Last Post: 11-11-2011, 12:16 AM
  4. [Release] Call Of Duty Modern Warfare Lv./Stats Hack - iJustHelp 1.0.169 Version 2 (UnPatched)
    By iJustHelp in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 39
    Last Post: 01-22-2010, 03:52 PM
  5. [Release] Call Of Duty Modern Warfare Lv./Stats Hack - iJustHelp 1.0.169 Version 2 (UnPatched)
    By iJustHelp in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 11-26-2009, 10:24 PM