Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 75
  1. #16
    fofogogo23's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Posts
    62
    Reputation
    54
    Thanks
    8
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by BigBird1022 View Post
    what exactly does this do?
    It QuickScopes when you press the middle mouse button. It makes Quick Scoping 10x easier.

  2. #17
    BigBird1022's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    lol
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    does QSing work with the acog on the sniper rifles?

  3. #18
    ipod crazy's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Location
    sdfdfds
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Figured Problem out i was in fullscreen you have to be in window screen for mw3 border or no border.

  4. #19
    Akumos's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    176
    Quote Originally Posted by BigBird1022 View Post
    does QSing work with the acog on the sniper rifles?
    I tested it and it seems to work, it's not as accurate at further distances.

  5. #20
    TeamDarkness's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    Right Behind You!
    Posts
    307
    Reputation
    10
    Thanks
    3,397
    make no sense to me , is there any other way to change the colour of the crosshair in mw3 ??? without an .exe

  6. #21
    wrhaxiorz's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Confused
    Works fine, but it aiming too much time.

  7. #22
    Spektrooyo's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Works fine, thanks alot. However, is there any way to change the key in which I use to QS? For example Right mouse button?

  8. #23
    Akumos's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    176
    Quote Originally Posted by Spektrooyo View Post
    Works fine, thanks alot. However, is there any way to change the key in which I use to QS? For example Right mouse button?
    Check the other thread about AHK quickscoping, you'll need to make your own by editing it.

  9. #24
    Yoopi's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Yeehaw
    I love you. it's epic

  10. #25
    Spektrooyo's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Akumos View Post
    Check the other thread about AHK quickscoping, you'll need to make your own by editing it.
    Roger that. Thanks a lot at any rate, great job.

  11. #26
    hanbaobao's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    female
    Location
    Heartƒ
    Posts
    206
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    My Mood
    Tired
    superb! NICE NICE ! tks haven try but will try soon!

  12. #27
    Sour Diesel's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    My Chair :)
    Posts
    1,207
    Reputation
    7
    Thanks
    133
    My Mood
    Cheeky
    What do i put in where it says "window of game" or something like that. ?

  13. #28
    Andrew_Wiggin's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    35
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by quLeeN View Post
    What do i put in where it says "window of game" or something like that. ?
    Leave it as-is. Will work fine. All you need is the size of the game window (if you use windowed/no border, it's just your resolution) and then the number in the bottom right controls the dimensions of the crosshair I think.

  14. #29
    xsparky18's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    35
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Breezy
    i got a question, when im ingame with the script and all it makes my mouse acelerate wierd. plz Help





  15. #30
    mjauw's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I don't snipe with QuickDraw since i only play barebones... Can someone mod this for me?

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Release] MW2 Auto-QuickScope v2 [Updated 5th August]
    By master131 in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 456
    Last Post: 08-21-2011, 02:51 AM
  2. Auto-QuickScope Customising Tutorial
    By master131 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Tutorials
    Replies: 45
    Last Post: 11-02-2010, 06:26 PM
  3. [SOLVED]Quickscope program?
    By michael_sj123 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 30
    Last Post: 10-31-2010, 07:41 AM
  4. Auto Enter program.
    By juanrineytor in forum Combat Arms Help
    Replies: 6
    Last Post: 10-13-2009, 08:36 PM
  5. [Release] Auto-Tap Program
    By aswhooper in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 48
    Last Post: 07-23-2009, 05:54 PM