Page 4 of 12 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 175
  1. #46
    zune929's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    Karlsruhe
    Posts
    74
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Bored
    @KKWS it will trigger a statreset thru the game if u edit stats like winstreak, played time or accuracy...

  2. #47
    TeamDarkness's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    Right Behind You!
    Posts
    307
    Reputation
    10
    Thanks
    3,453
    Quote Originally Posted by zune929 View Post
    @KKWS it will trigger a statreset thru the game if u edit stats like winstreak, played time or accuracy...
    NOT TRUE, Ive Hacked my Stats in the 1.4.364 version & they still there ! It also is match withthe lobby . So hopefully a new statschanger will be released soon from Impulse Hax ( as they work the best)

  3. #48
    zune929's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    Karlsruhe
    Posts
    74
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Bored
    in 1.3.xxx my stats continuesly got resetted by usin stat changer to fix my winstreak(got a random winstreak of 25689 xD) but i got it fixed and w/ 1.4 i didnt change anything...

  4. #49
    LeChe776's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Thank you.
    Last edited by LeChe776; 12-17-2011 at 08:41 AM.

  5. #50
    BeRRyBoY's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Just curious - I'm getting the same Overflow error as mentioned before for getting all 31 weapon levels, and I'm running it as an admin already :/ any ideas?

  6. #51
    lolbie's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    5,207
    Reputation
    288
    Thanks
    2,097
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by BeRRyBoY View Post
    Just curious - I'm getting the same Overflow error as mentioned before for getting all 31 weapon levels, and I'm running it as an admin already :/ any ideas?
    use it before you played a round?

    so right after you started mw3
    I love it when people keep their agreements /sarcasm ftw

  7. #52
    hasan210's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Need An update with stats changer ^^

  8. #53
    jyyt's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Location
    Denmark
    Posts
    102
    Reputation
    12
    Thanks
    457
    My Mood
    Drunk
    Fail... I used all weapons lvl 31 but it only worked on SMG's and assualt rifles.. And ofc secondary... but plz fic :P

    ---------- Post added at 04:57 PM ---------- Previous post was at 04:56 PM ----------

    Quote Originally Posted by hasan210 View Post
    Need An update with stats changer ^^
    I Agree seriously!
    Thats almost baws!

  9. #54
    chronicinsomnia's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Tired
    After using this hack i can't connect to to servers anymore. It says: server disconnected or server connection timed out
    but the hack worked

  10. #55
    qwerty129's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    50
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Hot
    one question does it unlock the ELITE thingys?

  11. #56
    lolbie's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    5,207
    Reputation
    288
    Thanks
    2,097
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by qwerty129 View Post
    one question does it unlock the ELITE thingys?
    no it does not
    I love it when people keep their agreements /sarcasm ftw

  12. #57
    zombie88's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Love it!!! But it would be nice if you could edit your kills and deaths

  13. #58
    BeRRyBoY's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Just realized that I just have to use the gun ingame and then it auto sets itself to the highest level :P Quick question - about 7 titles aren't unlocked on the 2nd page of titles, any ideas?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails
    iw5mp.exe_00000001.jpg  

    Last edited by BeRRyBoY; 12-18-2011 at 12:42 PM.

  14. #59
    jelly_beans's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i love you people like u need a grammy or something special XD

  15. #60
    Kurto's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Bored
    I am getting an error i think others are having, when i use either from of weapon lvl 31 (all weapons and individually) it works for all guns, except for the last 3 LMG's and all snipers except the barrett

Page 4 of 12 FirstFirst ... 23456 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Outdated] Modern Warfare 3 Unlocker for 1.4.368
    By lolbie in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 61
    Last Post: 12-15-2011, 10:04 AM
  2. [Patched] Modern warfare 3 Unlocker for version 1.4.364
    By lolbie in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 195
    Last Post: 12-12-2011, 07:48 PM
  3. Call Of Duty Modern Warfare 2 keys for $35
    By Lynn in forum Selling Accounts/Keys/Items
    Replies: 0
    Last Post: 01-31-2010, 03:10 PM
  4. Looking for Modern Warfare 2 Unlock Everything Hack Glitch pc
    By SkylineGTO in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 4
    Last Post: 01-10-2010, 03:27 PM
  5. Modern warfare 2 unlock titles and emblems
    By tomdalfsen in forum Hack Requests
    Replies: 0
    Last Post: 12-07-2009, 10:01 AM