Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
  1. #16
    jyyt's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Location
    Denmark
    Posts
    102
    Reputation
    12
    Thanks
    453
    My Mood
    Drunk
    Quote Originally Posted by keving View Post
    Did you guys learn "Read" in School?
    Yes. I learned to read. are you trying to start a flame war?
    Thats almost baws!

  2. #17
    121314's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Posts
    41
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Bored
    oh god,works perfect.
    u're the best !! thank u so much!
    finally i can get my Pave Low.

  3. #18
    laytonanthony's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    cant seem to get it to work.java installed but when open the .bat file it wont execute the .jar file. i have to open manually. the prestige prt work fine. just the killstreak part doesnt!

  4. #19
    keving's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    40
    Reputation
    10
    Thanks
    31
    My Mood
    Relaxed
    Tell me wich Java Version you are using?
    If you do not know: Verify Java Version

    Edit: Write at the end of the bat file "pause" in a new line.
    Now start the file again, if there is an Error it will show up i hope
    Last edited by keving; 01-02-2012 at 10:38 AM.

  5. #20
    laytonanthony's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    running 1.6.0
    ao edit the .bat in notepad and it should look like this

    @EcHo off
    echo Hack by keving for MPGH.
    java -jar CoDMw3Hack.jar
    pause

    no whe i do that this is what i get.

    Hack by keving for MPGH.
    'java' is not recognized as an internal or external command,
    operable program or batch file.
    Press any key to continue . . .

    so i then press enter and it still doesnt load the .jar file!

    ---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------

    figured it out.
    any one having the same problem do this.
    first locat your directory where your java is installed.
    32bit is "C:\Program Files\Java\jre6\bin"
    64bit is "C:\Program Files (x86)\Java\jre6\bin"

    now go to :- Start -> Control Panel -> System, then click on the 'Advanced System Settings' link on the left, then the 'Environment Variables' button. In the lower section (Labeled 'System Variables'), scroll through and find the item labeled 'Path' and double click it. In the field labeled 'Variable value' go to the end and add a semicolon (, and then the path your installation of Java is located. Using the example I gave above, I would have added ;C:\Program Files\Java\jre6\bin to the end of the line.

    The procedure for 64-bit Windows Vista or Windows 7 is the same, except the text you will add to the Path variable is ";C:\Program Files (x86)\Java\jre6\bin". Notice there is still a semi-colon at the beginning of the line.

    Once you have done this, you will need to close and reopen the command prompt if it is already open, and you should be able to run java without getting this error message.

    ---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------

    got it to run now but still wobt work...hmmmm
    Last edited by laytonanthony; 01-02-2012 at 11:09 AM.

  6. #21
    GenesisGFX's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    129
    Reputation
    5
    Thanks
    7
    My Mood
    Amazed
    hmm its not working for me selected what i wanted, was in barracks, done everything that needed be started playing and everything was the way it was before so no idea what i'm doing wrong

  7. #22
    keving's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    40
    Reputation
    10
    Thanks
    31
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by GenesisGFX View Post
    hmm its not working for me selected what i wanted, was in barracks, done everything that needed be started playing and everything was the way it was before so no idea what i'm doing wrong
    But does it change the Killstreaks? Many post problems that it fallback to normal. I dont know that problem
    Info:
    Edit: Write at the end of the bat file "pause" in a new line.
    If there is an Error in the code or an error has occured it will show up.

  8. #23
    (_Dark_)'s Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    In Love
    once again you are awesome

  9. #24
    dr.x's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Posts
    116
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    Great one! Thanks

  10. #25
    lolbie's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    5,207
    Reputation
    288
    Thanks
    2,090
    My Mood
    Angelic
    /closed

    new version can be found here

    http://www.mpgh.net/forum/404-call-d...1-4-368-a.html
    I love it when people keep their agreements /sarcasm ftw

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. [Patched] *UPDATE* MW3 Hack [v2] [1.4.368]
    By keving in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 49
    Last Post: 01-07-2012, 05:10 AM
  2. [Patched] MW3 Hack Project V2 (1.2.358)
    By silentrunner2 in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 29
    Last Post: 11-18-2011, 06:23 AM
  3. [Release] MW3 Hack (NOT YET)
    By M3nn0 in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Discussions
    Replies: 4
    Last Post: 11-15-2011, 09:17 AM
  4. [Preview] MW3 HACK
    By kinibayVIP4 in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 6
    Last Post: 11-12-2011, 07:14 AM
  5. [Detected] MW3 Hack Project V1 (1.2.358)
    By silentrunner2 in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 17
    Last Post: 11-10-2011, 11:27 PM