Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
  1. #16
    qwvb1111's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    The Camo.exe hack works in Create A Class menu only! When I go to the game, it returns to no camo! How to fix that? Thanks!

  2. #17
    realowner's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    86
    Reputation
    10
    Thanks
    13
    Quote Originally Posted by TrollFaceLOLareuMAD? View Post
    I found a bug, when i choose my camo the proficiency is gone D:
    cause Jorndel got no clue about data types at all, which are the basics of coding...

    but he is learning, so there is hope

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. [Patched] Camouflage Selector [*FIX*]
    By Jorndel in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 7
    Last Post: 01-30-2012, 06:36 PM
  2. Favorite Camouflage?
    By Demented420 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Discussions
    Replies: 21
    Last Post: 06-03-2010, 11:04 AM
  3. [Release] Snow Leopard Camouflage Skins :D (SANA)
    By Arcruend in forum Sudden Attack Hacks
    Replies: 14
    Last Post: 03-31-2010, 10:01 AM
  4. [Skin] Famas - Camouflage &'n Bloody
    By MoonLight in forum Combat Arms Mods & Rez Modding
    Replies: 14
    Last Post: 01-16-2010, 08:44 PM
  5. [Release] Camouflage M16
    By ROUGHS3X in forum Combat Arms Mods & Rez Modding
    Replies: 8
    Last Post: 12-18-2009, 04:12 PM