Page 47 of 60 FirstFirst ... 37454647484957 ... LastLast
Results 691 to 705 of 887
  1. #691
    -GodOfWar-'s Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    46
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Bored
    work iw5m ?

  2. #692
    House's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    2,990
    Reputation
    223
    Thanks
    8,952
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by -GodOfWar- View Post
    work iw5m ?
    sure .. short

  3. #693
    nitrax's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by nitrax View Post
    whenever i put it to go to main folder, it gets extracted onto my desktop....? what is wrong

    ::::i also tried a different folder that was on my desktop, still went to the raw screen , not into the folder
    is something broken?
    it would be nice if someone answered

  4. #694
    nekromantik's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    329
    Reputation
    10
    Thanks
    489
    My Mood
    Sad
    Works on 4D1 too

  5. #695
    House's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    2,990
    Reputation
    223
    Thanks
    8,952
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by nitrax View Post
    it would be nice if someone answered
    PM your skype and I ll take a look

  6. #696
    Cheater_noob's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    When you first start to work, but after 1-2 games everything is the opposite, normal enemies, but on my team operates texture hack. What the fuck?

  7. #697
    rawr im a tiger's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    On the edge of Sanity
    Posts
    238
    Reputation
    40
    Thanks
    1,017
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by Cheater_noob View Post
    When you first start to work, but after 1-2 games everything is the opposite, normal enemies, but on my team operates texture hack. What the fuck?
    This is a texture hack. It doesn't doesn't know which team you are on. It just colours the teams.

  8. #698
    gmodpwnz's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Ugh. not working for me on teknomw3, it should though. I just use the installer with my pre-defined settings and after about 5 mins of installing, nothing in game is coloured, just normal. Help? It creates 2 folders, 1 called MC which contains all of the installed data which should be in game folder and one called import which is empty. Help.

  9. #699
    MrWinkey's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    41
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    Take notice.

    The new patch version of MW3 will now make your game not respond while using textures. It forces you to verify the integrity of game cache in order to play. I believe this texture hack will need to update to compensate.

    Can anyone else verify this?

    Info on what happened:

    1.) it updated to the new patch,
    2.) game says not responding when I try to play
    3.) verified the game cache
    4.)I was able to play
    5.) re-installed textures
    6.) same problem again.

    I did this 6 times today and each time I got the same result. Has using chromatix been patched?

    Please someone look into this!

    And no I am not a noob at this so take this as good feedback. I have been successfully been using chromatix since it came out with no problems. So a friendly heads up. MW3 Versions 1.9.461 and 1.9.453 (yes I changed the versions to see which ones would work and which wouldn't) Before these versions there were no problems after installing the textures.
    Last edited by MrWinkey; 02-13-2013 at 04:48 PM.

  10. The Following User Says Thank You to MrWinkey For This Useful Post:

    House (02-14-2013)

  11. #700
    magyar_david969's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    euhm, no its not patched, i got the latest version, installed it and works perfectly? and i got the steam version btw...

  12. #701
    MrWinkey's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    41
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    The update may have not hit your local servers yet.

    Because of the new update to version 1.9.461 it might necessary to delete your apcache folder and then delete your folder where the tool keeps your backups and textures that were applied. Then play the game first without the textures applied then exit out and reinstall the textures. I am trying that right now and I will post if it fixed anything with the new version of the game.

    edit after: This worked to play the game without using the textures.

    After I reinstalled the textures the game started not to respond again. I believe 1.9.461 has patched this. Unless someone else can figure out what is going on please share your info!
    Last edited by MrWinkey; 02-13-2013 at 05:28 PM.

  13. #702
    matiracci's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    It's just awesome, my installer worked just good. Notice that there is one for Windows XP and another one for other OS.

  14. The Following User Says Thank You to matiracci For This Useful Post:

    House (02-14-2013)

  15. #703
    House's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    2,990
    Reputation
    223
    Thanks
    8,952
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by MrWinkey View Post
    The update may have not hit your local servers yet.

    Because of the new update to version 1.9.461 it might necessary to delete your apcache folder and then delete your folder where the tool keeps your backups and textures that were applied. Then play the game first without the textures applied then exit out and reinstall the textures. I am trying that right now and I will post if it fixed anything with the new version of the game.

    edit after: This worked to play the game without using the textures.

    After I reinstalled the textures the game started not to respond again. I believe 1.9.461 has patched this. Unless someone else can figure out what is going on please share your info!
    Its hard for me to say, I don't own a game myself. Please PM me your skype and I will take a look.

  16. #704
    theflash2409's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    female
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    does it work with Fourdeltaone? i try to point the file to MW3 patch, but it still doesn't file the iwi file, and it extracted all the files to desktop, what is wrong with it?

  17. #705
    House's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    2,990
    Reputation
    223
    Thanks
    8,952
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by theflash2409 View Post
    does it work with Fourdeltaone? i try to point the file to MW3 patch, but it still doesn't file the iwi file, and it extracted all the files to desktop, what is wrong with it?
    yes it does, just point it to MW3 installation path

  18. The Following User Says Thank You to House For This Useful Post:

    cucuYeL (03-03-2013)

Page 47 of 60 FirstFirst ... 37454647484957 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Release] MW3 ChromatiX 2.1 [Texture Hack with Auto-Installer and Additional Features] - FIXED
    By House in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 195
    Last Post: 01-31-2012, 07:59 PM
  2. Make a no menu hack with Speed and Super JUMP (idiot Friendly)
    By boboben1 in forum Programming Tutorials
    Replies: 2
    Last Post: 09-18-2010, 02:59 PM
  3. New Hack with Fly and more
    By elite40 in forum Combat Arms Europe Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 01-13-2010, 01:33 PM
  4. Please post : how to make combat arms hack with aimbot and bypass video please!
    By zerro1995 in forum Programming Tutorial Requests
    Replies: 1
    Last Post: 06-02-2009, 11:10 AM
  5. Trade my account lvl 12 brons prem for vip hack with opk and more!
    By maffiadon in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 12-31-2008, 11:44 AM