Page 17 of 24 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast
Results 241 to 255 of 352
  1. #241
    mvmc2201's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Well, the hack has a CONFIG notepad. There, we can set and fix this "box esp's lag".

  2. #242
    DevilzSrbija's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Hack is not working for me :O

  3. #243
    Jaysk8's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Doh
    it was just working for me
    Try reinstalling it

  4. #244
    LokiStormBringer's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Los Angeles
    Posts
    336
    Reputation
    30
    Thanks
    43
    Quote Originally Posted by mvmc2201 View Post
    Well, the hack has a CONFIG notepad. There, we can set and fix this "box esp's lag".
    How dude? o_o

  5. #245
    DevilzSrbija's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I have to copy both files to mw3 folder? I did that and i opened Launcher, started game and i saw little bar at the top of the game i pressed F3 for ESP i think then i joined game and then.... NOTHING :P Sry for bad english hope some1 can help me.

    Btw im using Windows7 x64...

  6. #246
    master131's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,802
    Reputation
    3165
    Thanks
    73,326
    My Mood
    Breezy
    Quote Originally Posted by DevilzSrbija View Post
    I have to copy both files to mw3 folder? I did that and i opened Launcher, started game and i saw little bar at the top of the game i pressed F3 for ESP i think then i joined game and then.... NOTHING :P Sry for bad english hope some1 can help me.

    Btw im using Windows7 x64...
    You don't copy the file to the game's folder... You can launch it from anywhere. You don't need to press F3, it is enabled by default. Are you using Steam MW3?

    Also, as a side note, a new update is coming very shortly. The box issue will be fixed in the next version thanks to @sph4ck and @c0z3n.
    Donate:
    BTC: 1GEny3y5tsYfw8E8A45upK6PKVAEcUDNv9


    Handy Tools/Hacks:
    Extreme Injector v3.6.1 *NEW* Windows 10 compatible!
    A powerful and advanced injector in a simple GUI.
    Can scramble DLLs on injection making them harder to detect and even make detected hacks work again!

    Minion Since: 13th January 2011
    Moderator Since: 6th May 2011
    Global Moderator Since: 29th April 2012
    Super User/Unknown Since: 23rd July 2013
    'Game Hacking' Team Since: 30th July 2013

    --My Art--
    [Roxas - Pixel Art, WIP]
    [Natsu - Drawn]
    [Natsu - Coloured]


    All drawings are coloured using Photoshop.

    --Gifts--
    [Kyle]

  7. #247
    cosmo70's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    mine opens up and works just great for about 10 seconds, then closes itself, keeps happening every time i open it, tried as admin, tried, restarting steam and computer, tried redownloading it, problem still happens, any ideas?

  8. #248
    master131's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,802
    Reputation
    3165
    Thanks
    73,326
    My Mood
    Breezy
    Quote Originally Posted by cosmo70 View Post
    mine opens up and works just great for about 10 seconds, then closes itself, keeps happening every time i open it, tried as admin, tried, restarting steam and computer, tried redownloading it, problem still happens, any ideas?
    Strange, are you opening the hack before the game starts or the other way around?
    Donate:
    BTC: 1GEny3y5tsYfw8E8A45upK6PKVAEcUDNv9


    Handy Tools/Hacks:
    Extreme Injector v3.6.1 *NEW* Windows 10 compatible!
    A powerful and advanced injector in a simple GUI.
    Can scramble DLLs on injection making them harder to detect and even make detected hacks work again!

    Minion Since: 13th January 2011
    Moderator Since: 6th May 2011
    Global Moderator Since: 29th April 2012
    Super User/Unknown Since: 23rd July 2013
    'Game Hacking' Team Since: 30th July 2013

    --My Art--
    [Roxas - Pixel Art, WIP]
    [Natsu - Drawn]
    [Natsu - Coloured]


    All drawings are coloured using Photoshop.

    --Gifts--
    [Kyle]

  9. #249
    MelkorFr's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    48
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Angelic
    Maybe, I have missed the point with the 1.0 version, but the ESP box still going all other the place especially when moving the aim on the sides.
    Answer to obvious questions:
    - yes, I am sure I am using the v1.0
    - it's working, so I am in Windowed more.
    - config text file little updated to stay "un-noticed"
    - CPU to 20% max, same for GPU use.
    - FPS to about 90 all time
    - OS is Win7 - 64bits (16GB RAM - SSD HD and all that you know, a gamer box !! )

    Is there any specific variable in the config file that can make the ESP less "jumpy" ?
    Any question that could help understand, feel free to ask !


    EDIT : I notice I rarely take the time to say thank you ...
    Sorry for that :
    GREAT JOB !
    THANK YOU VERY MUCH FOR YOUR TIME AND SKILLS !
    Last edited by MelkorFr; 04-02-2012 at 05:55 AM.

  10. #250
    mvmc2201's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by gruber View Post
    How dude? o_o
    "// How often in milliseconds to render/draw on the overlay.
    // Decreasing will make it render faster but will use more
    // CPU power. Increasing will do the opposite. Play around
    // with this to optimize the performance of the hack.
    RENDER_INTERVAL = 10"

    Set to "1" and try... it works for me.

  11. #251
    master131's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,802
    Reputation
    3165
    Thanks
    73,326
    My Mood
    Breezy
    Quote Originally Posted by MelkorFr View Post
    Is there any specific variable in the config file that can make the ESP less "jumpy" ?
    If you check the config file, you can reduce the render interval. As for the box issue still being there, that's not supposed to happen. It may be something to do with the hack rendering slowly. If the issue still persists after adjusting the render interval, let me know.
    Donate:
    BTC: 1GEny3y5tsYfw8E8A45upK6PKVAEcUDNv9


    Handy Tools/Hacks:
    Extreme Injector v3.6.1 *NEW* Windows 10 compatible!
    A powerful and advanced injector in a simple GUI.
    Can scramble DLLs on injection making them harder to detect and even make detected hacks work again!

    Minion Since: 13th January 2011
    Moderator Since: 6th May 2011
    Global Moderator Since: 29th April 2012
    Super User/Unknown Since: 23rd July 2013
    'Game Hacking' Team Since: 30th July 2013

    --My Art--
    [Roxas - Pixel Art, WIP]
    [Natsu - Drawn]
    [Natsu - Coloured]


    All drawings are coloured using Photoshop.

    --Gifts--
    [Kyle]

  12. #252
    forest lee's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    42
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    this is V1.0 not VAC? ME GAME SHOPING 4ea ;(

    ---------- Post added at 10:15 AM ---------- Previous post was at 09:27 AM ----------

    me too=>Well, the hack has a CONFIG notepad. There, we can set and fix this "box esp's lag".

  13. #253
    Tokkie's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Posts
    22
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    aimbot is not working propperly

    hi,

    what can i do in the config file to get my aimbot more smoother, because it does not aim at the enemey at all

  14. #254
    Lemkew's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    any chance to use this or other in ********s?

  15. #255
    LokiStormBringer's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Los Angeles
    Posts
    336
    Reputation
    30
    Thanks
    43
    It is still undetected? Have been some time since this got public...

Page 17 of 24 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Preview] External ESP hack for MW3?
    By master131 in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Discussions
    Replies: 8
    Last Post: 02-14-2012, 03:53 PM
  2. [Release] Oldschool External Esp for Call of Duty 4 (V1.7 Compitable)
    By Archangel in forum Call of Duty 4 - Modern Warfare (MW) Hacks
    Replies: 240
    Last Post: 01-12-2011, 08:50 PM
  3. [Release] Sumol+Kn4ck3r's External ESP v2 ( For XP Users =)
    By Melodia in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Private Servers
    Replies: 45
    Last Post: 08-02-2010, 02:06 AM
  4. [Detected] Undetected External ESP+Radar+Bot V4.1 - Build 1.0.184
    By Archangel in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 167
    Last Post: 04-24-2010, 10:02 AM
  5. External ESP won't work?
    By loban911 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 5
    Last Post: 04-06-2010, 11:35 PM