Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 75
  1. #46
    Eidolon's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Location
    Vanished
    Posts
    822
    Reputation
    54
    Thanks
    4,034
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by Detroilen View Post
    Why is there not shotguns in the class customization...
    Cuz I'm making faults too, will add it.




    Yet, you are a pathetic human.

    Contributor since: 7.26.2012 - ended
    Donator since: 7.14.2012


  2. #47
    Detroilen's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Posts
    42
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by Anonymouss View Post


    Cuz I'm making faults too, will add it.
    Will you be able to add attachments not normally allowed on shotguns?



  3. #48
    Eidolon's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Location
    Vanished
    Posts
    822
    Reputation
    54
    Thanks
    4,034
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by Detroilen View Post
    Will you be able to add attachments not normally allowed on shotguns?
    I don't know, find out in next version ^^,




    Yet, you are a pathetic human.

    Contributor since: 7.26.2012 - ended
    Donator since: 7.14.2012


  4. #49
    chezter65's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Always in my Chair
    Posts
    327
    Reputation
    16
    Thanks
    3,957
    My Mood
    Amazed

    Lightbulb Keep up the good work;)

    Quote Originally Posted by Anonymouss View Post


    I don't know, find out in next version ^^,
    Can u also add tactical knife for handguns?

    There are also bugs.

    When I take M16A4 or Ak47 I cant put grenade launcher + a scope like red dot.
    When I select camo, my proficinecties add the class is gone.

  5. #50
    Eidolon's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Location
    Vanished
    Posts
    822
    Reputation
    54
    Thanks
    4,034
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by chezter65 View Post
    Can u also add tactical knife for handguns?

    There are also bugs.

    When I take M16A4 or Ak47 I cant put grenade launcher + a scope like red dot.
    When I select camo, my proficinecties add the class is gone.
    Note that some things are impossible to have huh. Tactical knife is included in a version I uploaded today, but I may not give you the site




    Yet, you are a pathetic human.

    Contributor since: 7.26.2012 - ended
    Donator since: 7.14.2012


  6. #51
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,674
    Reputation
    905
    Thanks
    18,540
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by Anonymouss View Post


    Note that some things are impossible to have huh. Tactical knife is included in a version I uploaded today, but I may not give you the site
    Well, you ain't allowed to post outside links...

    Anyway, my point is.
    If you uploaded a new version.

    It go under a new name, and on a site that is very low

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  7. #52
    Eidolon's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Location
    Vanished
    Posts
    822
    Reputation
    54
    Thanks
    4,034
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by Jorndel View Post
    Well, you ain't allowed to post outside links...

    Anyway, my point is.
    If you uploaded a new version.

    It go under a new name, and on a site that is very low
    Everything has a beginning dude




    Yet, you are a pathetic human.

    Contributor since: 7.26.2012 - ended
    Donator since: 7.14.2012


  8. #53
    Claughton's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Maybe ive missed something, but I get the class editor to add Damage etc to secondary, it works, but I can only add two attachments to my main weapon, and the proficiency wont show up.

    Any help?
    Id love to have Damage on my sniper or mp7 >

  9. #54
    chezter65's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Always in my Chair
    Posts
    327
    Reputation
    16
    Thanks
    3,957
    My Mood
    Amazed

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by Anonymouss View Post


    Note that some things are impossible to have huh. Tactical knife is included in a version I uploaded today, but I may not give you the site
    May u give me the site in a private message?

  10. #55
    black_iceee's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    somewhere
    Posts
    127
    Reputation
    16
    Thanks
    86
    My Mood
    Psychedelic
    nvm fixed it myself...

    u can't have 2 attachments on secondaries cuz there are any models/files for them since there shouldn't be any proficiency


    Quote Originally Posted by Detroilen View Post
    Will you be able to add attachments not normally allowed on shotguns?
    no u can't since there are any models of the gun nor the files for weapon to work..
    Last edited by black_iceee; 03-20-2012 at 04:00 PM.
    bla bla bla

    bla bla bla

  11. #56
    strydezz's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    315
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    how do i use it?

  12. #57
    dom11cl's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    not sure why but it seems my weapon levelling isn't working? Any ideas? Other than that, amazing work.

  13. #58
    chezter65's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Always in my Chair
    Posts
    327
    Reputation
    16
    Thanks
    3,957
    My Mood
    Amazed
    Can somebody explain how the specialist in the unlocker works?

  14. #59
    fin troll's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by chezter65 View Post
    Can somebody explain how the specialist in the unlocker works?
    It is very simple, just in game lobby go to killstreaks to choose your rewards (2,4,6 streaks) and then press the set killstreak button on unlocker and your perks will be changed to 1,2 and 3 kills.

  15. #60
    chezter65's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Always in my Chair
    Posts
    327
    Reputation
    16
    Thanks
    3,957
    My Mood
    Amazed

    Talking

    Quote Originally Posted by fin troll View Post
    It is very simple, just in game lobby go to killstreaks to choose your rewards (2,4,6 streaks) and then press the set killstreak button on unlocker and your perks will be changed to 1,2 and 3 kills.
    Ooh I see Thank you

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast

Similar Threads

  1. [Patched] Advanced Modern Warfare 3 Editor V2.1
    By Eidolon in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 32
    Last Post: 02-10-2012, 08:34 AM
  2. [Patched] Advanced Modern Warfare 3 Editor V2.0
    By Eidolon in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 48
    Last Post: 02-07-2012, 09:47 AM
  3. [Patched] Advanced Modern Warfare 3 Editor V1.2
    By Eidolon in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 40
    Last Post: 02-01-2012, 02:09 PM
  4. [Patched] Advanced Modern Warfare 3 Editor V1.1
    By Eidolon in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 69
    Last Post: 01-30-2012, 09:00 PM
  5. [Patched] Advanced Modern Warfare 3 Editor V1.0
    By Eidolon in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 20
    Last Post: 01-26-2012, 06:23 AM