Page 110 of 111 FirstFirst ... 1060100108109110111 LastLast
Results 1,636 to 1,650 of 1664
  1. #1636
    bigturtle's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    works great thanks

  2. #1637
    master131's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,802
    Reputation
    3165
    Thanks
    73,325
    My Mood
    Breezy
    Quote Originally Posted by General Shepherd View Post

    Read the last pages...

    I read somewhere that UAC simulates a PrintScreen Button Press, meaning that if you detect when it does that you can either clean the clipboard before it sends the picture or disable the visual (boxes) on the hack.... Isn't that true?
    No idea but that'd be pretty stupid if they did that. I'm sure they use some alternate method to take screenshots.

    Quote Originally Posted by Lulz$ecurity View Post
    ah master How it's going with your new external esp hack? (3.0 i heard)
    It's going good, completed the aimbot and ESP, still need to add the triggerbot and possibly introduce an actual map background for the radar. I've taken the CPU usage and performance very seriously this time and I've managed to reduce it by 2-4% on my computer. That's a big achievement considering that my CPU is very powerful and the current version uses 2-5% constantly. This can make a big difference on weaker CPUs.

    Here are some statistics if you're interested (I have an Intel Core i5-750 @ 2.67GHz).

    Current version (2.12):
    - Menu, not in-game: 1-2% (1% for most of the time)
    - In-game: 2-5% (mostly 2% and 4%)

    New version (3.0):
    - Menu, not-in game: 0% (all the time).
    - In-game: 0-2% (depending on content, the more text, the more CPU)
    Last edited by master131; 08-15-2012 at 01:50 AM.
    Donate:
    BTC: 1GEny3y5tsYfw8E8A45upK6PKVAEcUDNv9


    Handy Tools/Hacks:
    Extreme Injector v3.6.1 *NEW* Windows 10 compatible!
    A powerful and advanced injector in a simple GUI.
    Can scramble DLLs on injection making them harder to detect and even make detected hacks work again!

    Minion Since: 13th January 2011
    Moderator Since: 6th May 2011
    Global Moderator Since: 29th April 2012
    Super User/Unknown Since: 23rd July 2013
    'Game Hacking' Team Since: 30th July 2013

    --My Art--
    [Roxas - Pixel Art, WIP]
    [Natsu - Drawn]
    [Natsu - Coloured]


    All drawings are coloured using Photoshop.

    --Gifts--
    [Kyle]

  3. The Following 2 Users Say Thank You to master131 For This Useful Post:

    Crumbs (08-17-2012),WeedWaffleZ (08-15-2012)

  4. #1638
    lukaszbik's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    2 monitors on one hack on the second screen

  5. #1639
    germanXP,'s Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    the hack could not found the config.mw3esp
    can someone help me pls

  6. #1640
    algomaga's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    227
    Reputation
    10
    Thanks
    20
    My Mood
    Drunk
    Quote Originally Posted by lukaszbik View Post
    2 monitors on one hack on the second screen
    I had the same idea 2 weeks ago but I didn't try

  7. #1641
    blackwood0's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    68
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Amused
    Hi,

    Very nice hack but I have some problems. (Usually at the end of a game but also in the middle of the game) MW3 screen become black, and than my desktop crashes. Once I even had to turn my computer off. Some seconds later I'm back able to play MW3 (after a ful black screen) but the hack was jammed so gone... It is really annoying but I haven't seen people with the same problem?

    Windows 7 ultimate 64 bit, playing 800x600

    Thx, Mark

  8. #1642
    Jonnow's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    30
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Is there a way to get the Aero overlay ,that lays ontop of mw3, To stay "on top", because when i use this with a force host tool, and alt+tab and put like unlimited, ammo, and go back to mw3, the ESP hack is gone, and i have to alt+tab again to bring it back up over mw3. Do you understand what i mean ?

  9. #1643
    tylergott's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Location
    Manehattan-Equestria
    Posts
    209
    Reputation
    11
    Thanks
    594
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by Jonnow View Post
    Is there a way to get the Aero overlay ,that lays ontop of mw3, To stay "on top", because when i use this with a force host tool, and alt+tab and put like unlimited, ammo, and go back to mw3, the ESP hack is gone, and i have to alt+tab again to bring it back up over mw3. Do you understand what i mean ?
    I See Your Issue,.. See The Hack Isn't What I Call "Hooked So When You Alt+Tab Or Whatever it Goes Away So Go Back To Game And Re-Select The Hack On Your Taskbar ;D
    Please THANK ME IF I HELPED YOU <3

    My Content!
    Master131's MW3 EXTERNAL ESP TUTORIAL:http://www.mpgh.net/forum/586-call-d...torial-v2.html
    [CS 1.6] A Whole Shit-Ton Of Scriptshttp://www.mpgh.net/forum/105-counte...ripts-3-a.html
    MW3 PRO-SNIPE QUICKSCOPING SCRIPT

  10. #1644
    Lulz$ecurity's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Location
    Kaesong
    Posts
    721
    Reputation
    15
    Thanks
    177
    Quote Originally Posted by master131 View Post


    No idea but that'd be pretty stupid if they did that. I'm sure they use some alternate method to take screenshots.



    It's going good, completed the aimbot and ESP, still need to add the triggerbot and possibly introduce an actual map background for the radar. I've taken the CPU usage and performance very seriously this time and I've managed to reduce it by 2-4% on my computer. That's a big achievement considering that my CPU is very powerful and the current version uses 2-5% constantly. This can make a big difference on weaker CPUs.

    Here are some statistics if you're interested (I have an Intel Core i5-750 @ 2.67GHz).

    Current version (2.12):
    - Menu, not in-game: 1-2% (1% for most of the time)
    - In-game: 2-5% (mostly 2% and 4%)

    New version (3.0):
    - Menu, not-in game: 0% (all the time).
    - In-game: 0-2% (depending on content, the more text, the more CPU)
    Thanks
    Are we able to config the cheats as in current version?
    because i wanna set my aimbot to max speed available

  11. #1645
    Usherthehacker's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    Beverly Hills, California, U.S.A.
    Posts
    169
    Reputation
    -2
    Thanks
    11
    My Mood
    Drunk
    @master131 Add No Recoil to improve a better experience with Newbies

    ---------- Post added at 11:01 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------

    I get a crash error from the hack also.....





     
    To do list:

    Get 30 thanks
    Get 1.000 posts
    Make a hack
    Get to prestige 10
    on mw3.
    Get all titles and emblems


  12. #1646
    tylergott's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Location
    Manehattan-Equestria
    Posts
    209
    Reputation
    11
    Thanks
    594
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by Usherthehacker View Post
    @master131 Add No Recoil to improve a better experience with Newbies

    ---------- Post added at 11:01 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------

    I get a crash error from the hack also.....
    Again It Involved Writing into The Memory = Detection
    Please THANK ME IF I HELPED YOU <3

    My Content!
    Master131's MW3 EXTERNAL ESP TUTORIAL:http://www.mpgh.net/forum/586-call-d...torial-v2.html
    [CS 1.6] A Whole Shit-Ton Of Scriptshttp://www.mpgh.net/forum/105-counte...ripts-3-a.html
    MW3 PRO-SNIPE QUICKSCOPING SCRIPT

  13. #1647
    Slaytanic's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    924
    Reputation
    12
    Thanks
    103
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by tylergott View Post


    Again It Involved Writing into The Memory = Detection
    The old mw2 one had one but it was basically some sort of pull down on mouse interaction i believe ... but really no recoil is not needed in this game the recoil of 80% of the guns is insignificant. now an automoab! i keed i keed

  14. #1648
    tylergott's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Location
    Manehattan-Equestria
    Posts
    209
    Reputation
    11
    Thanks
    594
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by Slaytanic View Post
    The old mw2 one had one but it was basically some sort of pull down on mouse interaction i believe ... but really no recoil is not needed in this game the recoil of 80% of the guns is insignificant. now an automoab! i keed i keed
    The Weapon I Think Has Ridiculous Is Some LMG's on Full Auto And The AK-47 (ITS SOO UNREALISTIC) But Just Plop Kick On That Bitch And Your Good
    Please THANK ME IF I HELPED YOU <3

    My Content!
    Master131's MW3 EXTERNAL ESP TUTORIAL:http://www.mpgh.net/forum/586-call-d...torial-v2.html
    [CS 1.6] A Whole Shit-Ton Of Scriptshttp://www.mpgh.net/forum/105-counte...ripts-3-a.html
    MW3 PRO-SNIPE QUICKSCOPING SCRIPT

  15. #1649
    Lulz$ecurity's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Location
    Kaesong
    Posts
    721
    Reputation
    15
    Thanks
    177
    vac banned
    on ...mw2 haha
    jeepz this is still undetected
    en btw i'm still able to play mw2 multy on steam! haha

  16. #1650
    Slaytanic's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    924
    Reputation
    12
    Thanks
    103
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by tylergott View Post


    The Weapon I Think Has Ridiculous Is Some LMG's on Full Auto And The AK-47 (ITS SOO UNREALISTIC) But Just Plop Kick On That Bitch And Your Good
    The AK-47 is not realistic but its not bad except at very long distance and is fairly controllable IMO. LMGs i never really use so i cant speak to them. I don't really like no recoil i could not figure out how to turn it off in the mw2 external esp and it drove me nuts, it also makes it much more obvious to others that you have something running. Without it there is still some doubt that you do for most people. Although people will cry hacker no matter whether you are running something or not if you are better than them most of the time.

    Quote Originally Posted by Lulz$ecurity View Post
    vac banned
    on ...mw2 haha
    jeepz this is still undetected
    en btw i'm still able to play mw2 multy on steam! haha

    This is MW3 not mw2 thread.
    Last edited by Slaytanic; 08-16-2012 at 02:49 PM.

Similar Threads

  1. [Tutorial] MW3 .NET External ESP In Depth Tutorial V2
    By tylergott in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Tutorials
    Replies: 20
    Last Post: 01-11-2013, 11:02 AM
  2. [Patched] External ESP 2.0 [1.9.433] [XP Compatible!]
    By rawr im a tiger in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 21
    Last Post: 08-17-2012, 02:41 PM
  3. [Outdated] How to use and best settings for 'MW3 .NET External ESP v2.4 [1.7.413]' by master131
    By Plyable in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Tutorials
    Replies: 21
    Last Post: 07-18-2012, 09:27 PM
  4. [Patched] MW3 .NET External ESP v1.0
    By master131 in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 351
    Last Post: 04-18-2012, 12:05 AM
  5. [Preview] External ESP hack for MW3?
    By master131 in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Discussions
    Replies: 8
    Last Post: 02-14-2012, 03:53 PM