Page 12 of 111 FirstFirst ... 210111213142262 ... LastLast
Results 166 to 180 of 1664
  1. #166
    buggeer's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    70
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Lurking
    Very good hack

  2. #167
    Bobsaget145's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Bored
    don't know how to turn on the Aero. Help?

  3. #168
    fishncips4T's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Posts
    89
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Amused
    I dont care if it is detected or not i deleted bf3 cause i am sick of the dam game.. and mw3 well... getting sick of it to. so that to will be deleted, then i will delete lfd2
    and so on till i get a new online shooting game to pass my time, till i get bored again...

  4. #169
    lagforlife's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Location
    Under a Car
    Posts
    32
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Yeehaw
    This hack doesn't seem to work if the host gets kicked IN-GAME and you're picked as the new host. If you get picked as a host you'll get a shitload of errors. Otherwise, this is a great piece of work!

  5. #170
    baz80's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    uk/wales
    Posts
    121
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by Bobsaget145 View Post
    don't know how to turn on the Aero. Help?
    Quote Originally Posted by baz80 View Post
    to display Aero effects such as transparency in Windows 7, follow these steps:

    Make sure that Windows Experience Index has been calculated and computed.
    Click on Start menu.
    Type the following text into the Start Search box:

    Aero
    Click on a search result listing under Control Panel group that named as the following:

    Find and fix problems with transparency and other visual effects

    Run Windows 7 Aero

    Trick: If you don’t see “Find and fix problems with transparency and other visual effects” in the search results, click on Control Panel to see all Aero related items in Control Panel.
    An “Aero – Troubleshoot computer problems” wizard dialog will appear. Click on Next button.

    Fix and Troubleshoot Aero Transparency in Windows 7
    The troubleshooting wizard will try to detect any problem by running a series of checks against various components required to make Aero works and running, such as video memory, Desktop Windows Manager (DWM) service, color depth, theme, power settings and etc. At the end of the analysis, the wizard will attempt to fix the issues related to Aero service and restart the Aero feature.

    Enable Aero in Windows 7

    Tip: If there is still items that are marked with red cross which indicates is the problems that prevent Aero from working properly, fix the issues and then rerun the “Find and fix problems with transparency and other visual effects” troubleshooting wizard again.

    Tip: To create a shortcut to ‘Find and fix problems with transparency and other visual effects’, right click on it on search results, and then click on Open file location. On the “All Tasks” window opened, right click on Find and fix problems with transparency and other visual effects again, and select Create Shortcut to place the shortcut on desktop.

    google is your friend
    hope that helps

  6. #171
    master131's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,802
    Reputation
    3165
    Thanks
    73,307
    My Mood
    Breezy
    Quote Originally Posted by lagforlife View Post
    This hack doesn't seem to work if the host gets kicked IN-GAME and you're picked as the new host. If you get picked as a host you'll get a shitload of errors. Otherwise, this is a great piece of work!
    Hmmmm, well, I've never been in a host migration situation so I'm not sure I can fix this bug or not.
    Donate:
    BTC: 1GEny3y5tsYfw8E8A45upK6PKVAEcUDNv9


    Handy Tools/Hacks:
    Extreme Injector v3.6.1 *NEW* Windows 10 compatible!
    A powerful and advanced injector in a simple GUI.
    Can scramble DLLs on injection making them harder to detect and even make detected hacks work again!

    Minion Since: 13th January 2011
    Moderator Since: 6th May 2011
    Global Moderator Since: 29th April 2012
    Super User/Unknown Since: 23rd July 2013
    'Game Hacking' Team Since: 30th July 2013

    --My Art--
    [Roxas - Pixel Art, WIP]
    [Natsu - Drawn]
    [Natsu - Coloured]


    All drawings are coloured using Photoshop.

    --Gifts--
    [Kyle]

  7. #172
    CommieNinja's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amazed
    THANK YOU!

  8. #173
    FrozoneNico's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Bashful
    If i'll use this at the weekend ( free to play weekend) with a New account and i get banned , is my main account with the original mw3 also vac banned ?


    Nice Hack ! Thx for this !!
    Last edited by FrozoneNico; 04-25-2012 at 10:26 AM.

  9. #174
    sewerin123's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Lonely
    Quote Originally Posted by FrozoneNico View Post
    If i'll use this at the weekend ( free to play weekend) with a New account and i get banned , is my main account with the original mw3 also vac banned ?


    Nice Hack ! Thx for this !!
    no and i unsing it now and i not got banned

  10. #175
    cadet0910's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Every time i try to use the hack i get a different xxxxx.exe has stopped working. on further inspection of error inside the .exe i read "Unhandled Exception: SharpDX.SharpDXException: HRESULT [0x8007000E], Module: [unknown] Apicode: [Unknown/Unknown], Message: Not enough storage is available to complete this operation.

    Any ideas how to correct the problem??

  11. #176
    ado239's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Location
    Everywhere
    Posts
    37
    Reputation
    10
    Thanks
    1,256
    My Mood
    Devilish
    Very nice Keep it up

  12. #177
    master131's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,802
    Reputation
    3165
    Thanks
    73,307
    My Mood
    Breezy
    Quote Originally Posted by cadet0910 View Post
    Every time i try to use the hack i get a different xxxxx.exe has stopped working. on further inspection of error inside the .exe i read "Unhandled Exception: SharpDX.SharpDXException: HRESULT [0x8007000E], Module: [unknown] Apicode: [Unknown/Unknown], Message: Not enough storage is available to complete this operation.

    Any ideas how to correct the problem??
    You might be low on memory or disk space, please remove any useless files or close any unneeded processes before trying again.
    Donate:
    BTC: 1GEny3y5tsYfw8E8A45upK6PKVAEcUDNv9


    Handy Tools/Hacks:
    Extreme Injector v3.6.1 *NEW* Windows 10 compatible!
    A powerful and advanced injector in a simple GUI.
    Can scramble DLLs on injection making them harder to detect and even make detected hacks work again!

    Minion Since: 13th January 2011
    Moderator Since: 6th May 2011
    Global Moderator Since: 29th April 2012
    Super User/Unknown Since: 23rd July 2013
    'Game Hacking' Team Since: 30th July 2013

    --My Art--
    [Roxas - Pixel Art, WIP]
    [Natsu - Drawn]
    [Natsu - Coloured]


    All drawings are coloured using Photoshop.

    --Gifts--
    [Kyle]

  13. #178
    FrozoneNico's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Bashful
    hmh , let me explain again , english isn't my native language ^^
    so : I have an original account with mw3 .
    From today till Monday you can play Mw3 for free on steam (free weekend). Now if i make a NEW account and get banned with this (new account ^^ )
    do i also get vac banned on my ORIGINAL Acoount with which i bought mw3 ???

    I know it isn't detected and it won't be , but if somebody report me , because i play very "strange" , i will be banned on my new (free) account. -> Will i get banned on my original account , too ????
    Last edited by FrozoneNico; 04-26-2012 at 08:26 AM.

  14. #179
    elementnature's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    262
    Reputation
    10
    Thanks
    105
    Quote Originally Posted by FrozoneNico View Post
    hmh , let me explain again , english isn't my native language ^^
    so : I have an original account with mw3 .
    From today till Monday you can play Mw3 for free on steam (free weekend). Now if i make a NEW account and get banned with this (new account ^^ )
    do i also get vac banned on my ORIGINAL Acoount with which i bought mw3 ???

    I know it isn't detected and it won't be , but if somebody report me , because i play very "strange" , i will be banned on my new (free) account. -> Will i get banned on my original account , too ????
    If it is separate steam accounts you will not be banned on your original steam account if you hacked on a different steam account with a different CD KEY or FREE version if that means it has its own cd key or product code for trial.

  15. #180
    algomaga's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    227
    Reputation
    10
    Thanks
    20
    My Mood
    Drunk
    Quote Originally Posted by FrozoneNico View Post
    hmh , let me explain again , english isn't my native language ^^
    so : I have an original account with mw3 .
    From today till Monday you can play Mw3 for free on steam (free weekend). Now if i make a NEW account and get banned with this (new account ^^ )
    do i also get vac banned on my ORIGINAL Acoount with which i bought mw3 ???

    I know it isn't detected and it won't be , but if somebody report me , because i play very "strange" , i will be banned on my new (free) account. -> Will i get banned on my original account , too ????
    NO! YOU Will NOT GET BANNED, I DID IT BEFORE TOO
    Last edited by algomaga; 04-26-2012 at 01:07 PM.

Page 12 of 111 FirstFirst ... 210111213142262 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Tutorial] MW3 .NET External ESP In Depth Tutorial V2
    By tylergott in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Tutorials
    Replies: 20
    Last Post: 01-11-2013, 11:02 AM
  2. [Patched] External ESP 2.0 [1.9.433] [XP Compatible!]
    By rawr im a tiger in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 21
    Last Post: 08-17-2012, 02:41 PM
  3. [Outdated] How to use and best settings for 'MW3 .NET External ESP v2.4 [1.7.413]' by master131
    By Plyable in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Tutorials
    Replies: 21
    Last Post: 07-18-2012, 09:27 PM
  4. [Patched] MW3 .NET External ESP v1.0
    By master131 in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 351
    Last Post: 04-18-2012, 12:05 AM
  5. [Preview] External ESP hack for MW3?
    By master131 in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Discussions
    Replies: 8
    Last Post: 02-14-2012, 03:53 PM