Page 24 of 111 FirstFirst ... 1422232425263474 ... LastLast
Results 346 to 360 of 1664
  1. #346
    xDePloY's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    27
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    In Love
    Guys! Read the instructions and the text above! He took his time to make this hack and type all that good stuff up! At least have the common courtesy to read what he's put up before disturbing him with your questions when clearly all the problem you might experience can be fixed in matter of seconds after reading the text!

    Thank you for the hack master131!

  2. #347
    0179cool's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    thank you it works <3

  3. #348
    baz80's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    uk/wales
    Posts
    121
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Amazed
    there is a problem if you want to go in a map with a mate who has the hack too ive been playing all day no problem my mate comes online we make a party and try join a map with the hack and 1 of us always is kicked for file different than server this never happens when we go in on our own i reinstalled all my pc last night thinking it was me messed the files or something but it only happens when we both thry to hack together

  4. #349
    LukeRox91's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I already have windowed game, but my game's window is all black and i hear the game sound, anyone can help?
    Seems i'm the only with this problem

  5. #350
    Heiko's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Location
    Moscow
    Posts
    88
    Reputation
    14
    Thanks
    639
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by LukeRox91 View Post
    I already have windowed game, but my game's window is all black and i hear the game sound, anyone can help?
    Seems i'm the only with this problem
    i think u have to reinstall the game,or chech a cash,may be smt rong in game files
    or reinstall the hack,i have unrared it in folder,name nyan esp v2.4 and unar files here
    Last edited by Heiko; 05-11-2012 at 02:32 AM.

  6. #351
    Archangel's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Both Worlds
    Posts
    8,868
    Reputation
    1021
    Thanks
    8,868
    My Mood
    Angelic
    :3 my favorite son, my successor

  7. The Following User Says Thank You to Archangel For This Useful Post:

    [MPGH]master131 (05-11-2012)

  8. #352
    master131's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,802
    Reputation
    3165
    Thanks
    73,331
    My Mood
    Breezy
    Quote Originally Posted by Archangel View Post
    :3 my favorite son, my successor
    Thanks daddy. I lub you.
    Donate:
    BTC: 1GEny3y5tsYfw8E8A45upK6PKVAEcUDNv9


    Handy Tools/Hacks:
    Extreme Injector v3.6.1 *NEW* Windows 10 compatible!
    A powerful and advanced injector in a simple GUI.
    Can scramble DLLs on injection making them harder to detect and even make detected hacks work again!

    Minion Since: 13th January 2011
    Moderator Since: 6th May 2011
    Global Moderator Since: 29th April 2012
    Super User/Unknown Since: 23rd July 2013
    'Game Hacking' Team Since: 30th July 2013

    --My Art--
    [Roxas - Pixel Art, WIP]
    [Natsu - Drawn]
    [Natsu - Coloured]


    All drawings are coloured using Photoshop.

    --Gifts--
    [Kyle]

  9. #353
    baz80's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    uk/wales
    Posts
    121
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by LukeRox91 View Post
    I already have windowed game, but my game's window is all black and i hear the game sound, anyone can help?
    Seems i'm the only with this problem
    is this not just a graphic error where the res of your game is not the same as your desktop res and your card is not swopping it to the correct res??

  10. #354
    n0real's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    bottom of a bottle
    Posts
    277
    Reputation
    10
    Thanks
    20
    My Mood
    Psychedelic
    Awesome one for mw3..

    I remember this back in mw2, and it was great

    Thanks a lot man..

    And that's a lot of Thanks you received for 1 post lol

  11. #355
    LukeRox91's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i have already check the cache files, tryed some different resolution and deactivate the steam in-game overlay but the problem still here!
    I have this problem only when i use the hacks, when i launch the game without it it's work

    Thx for the attention and the patience

  12. #356
    master131's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,802
    Reputation
    3165
    Thanks
    73,331
    My Mood
    Breezy
    Quote Originally Posted by LukeRox91 View Post
    i have already check the cache files, tryed some different resolution and deactivate the steam in-game overlay but the problem still here!
    I have this problem only when i use the hacks, when i launch the game without it it's work

    Thx for the attention and the patience
    That's very strange, it means that the window is not rendering anything. I have no idea what that'd be happening. Are you sure Aero is enabled on your computer?
    Donate:
    BTC: 1GEny3y5tsYfw8E8A45upK6PKVAEcUDNv9


    Handy Tools/Hacks:
    Extreme Injector v3.6.1 *NEW* Windows 10 compatible!
    A powerful and advanced injector in a simple GUI.
    Can scramble DLLs on injection making them harder to detect and even make detected hacks work again!

    Minion Since: 13th January 2011
    Moderator Since: 6th May 2011
    Global Moderator Since: 29th April 2012
    Super User/Unknown Since: 23rd July 2013
    'Game Hacking' Team Since: 30th July 2013

    --My Art--
    [Roxas - Pixel Art, WIP]
    [Natsu - Drawn]
    [Natsu - Coloured]


    All drawings are coloured using Photoshop.

    --Gifts--
    [Kyle]

  13. #357
    baz80's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    uk/wales
    Posts
    121
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by LukeRox91 View Post
    i have already check the cache files, tryed some different resolution and deactivate the steam in-game overlay but the problem still here!
    I have this problem only when i use the hacks, when i launch the game without it it's work

    Thx for the attention and the patience
    like master said it sounds like your computer is not rendering, just out of curiosity what spec is you pc ram graphics card cpu mainly i still think its something to do with your graphics maybe a simple driver update lol

  14. #358
    LukeRox91's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Yes aero is enabled, because without aero the hack dont work.
    The hack said mw3 correctly found.

    My PC specs is:
    CPU: intel dual core E8500 @3.1ghz
    VGA: nvidia gtx470
    RAM: kingston 4gb ddr3 1333mhz

    atm i have the lastest beta driver, i think problably it's the beta driver..
    now i'm reinstalling the game, when it's ready i try to install other vga driver..
    Last edited by LukeRox91; 05-11-2012 at 03:16 PM.

  15. #359
    martijn10010's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by LukeRox91 View Post
    Yes aero is enabled, because without aero the hack dont work.
    The hack said mw3 correctly found.

    My PC specs is:
    CPU: intel dual core E8500 @3.1ghz
    VGA: nvidia gtx470
    RAM: kingston 4gb ddr3 1333mhz

    atm i have the lastest beta driver, i think problably it's the beta driver..
    now i'm reinstalling the game, when it's ready i try to install other vga driver..
    Had the same problem, I think it is a problem with FXAA or A-Vsync. Restoring my 3D-settings to stock solved it for me.

  16. #360
    Heiko's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Location
    Moscow
    Posts
    88
    Reputation
    14
    Thanks
    639
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by LukeRox91 View Post
    i have already check the cache files, tryed some different resolution and deactivate the steam in-game overlay but the problem still here!
    I have this problem only when i use the hacks, when i launch the game without it it's work

    Thx for the attention and the patience
    do u instal .net framewowwrk ? maybe the problem in it?

Page 24 of 111 FirstFirst ... 1422232425263474 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Tutorial] MW3 .NET External ESP In Depth Tutorial V2
    By tylergott in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Tutorials
    Replies: 20
    Last Post: 01-11-2013, 11:02 AM
  2. [Patched] External ESP 2.0 [1.9.433] [XP Compatible!]
    By rawr im a tiger in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 21
    Last Post: 08-17-2012, 02:41 PM
  3. [Outdated] How to use and best settings for 'MW3 .NET External ESP v2.4 [1.7.413]' by master131
    By Plyable in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Tutorials
    Replies: 21
    Last Post: 07-18-2012, 09:27 PM
  4. [Patched] MW3 .NET External ESP v1.0
    By master131 in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 351
    Last Post: 04-18-2012, 12:05 AM
  5. [Preview] External ESP hack for MW3?
    By master131 in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Discussions
    Replies: 8
    Last Post: 02-14-2012, 03:53 PM