Page 29 of 111 FirstFirst ... 1927282930313979 ... LastLast
Results 421 to 435 of 1664
  1. #421
    blackopsranger's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i get this error...how do i fix? thx in advance.

    Operating System - Microsoft Windows 7 Professional
    Aero Enabled - True
    GetLastError - 0

    HRESULT: [0x88760868], Module: [SharpDX.Direct3D9], ApiCode: [D3DERR_DEVICELOST/DeviceLost], Message: Unknown
    at SharpDX.Result.CheckError()
    at SharpDX.Direct3D9.DeviceEx.PresentEx(IntPtr sourceRectRef, IntPtr destRectRef, IntPtr hDestWindowOverride, IntPtr dirtyRegionRef, Int32 dwFlags)
    at SharpDX.Direct3D9.DeviceEx.PresentEx(Present flags)
    at (Object , Present )
    at A.c004a26b93466ee4435117028e2549a21.c81d0a82f6d20d 196c107a992d297c73a(Object , Present )
    at A.cb7cb9a3e7cb4cda87999a26c5a4b5591.cb17aee8182f89 204551909f0c2dbddf8.c75543ede59d7f02df12dc3cc0855f af1()
    at SharpDX.Windows.RenderLoop.ProxyNativeWindow.Run(R enderCallback renderCallback)
    at SharpDX.Windows.RenderLoop.Run(Form form, RenderCallback renderCallback)
    at A.ce03339189b43e106e1dc7cc53ad6f796.cc442825e5ef4d faef2a4156336f47719(Form , RenderCallback )
    at A.cb7cb9a3e7cb4cda87999a26c5a4b5591.c2ca404dfb306f 3859c789752519fedfb(String[] )

  2. #422
    master131's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,802
    Reputation
    3165
    Thanks
    73,319
    My Mood
    Breezy
    Quote Originally Posted by blackopsranger View Post
    i get this error...how do i fix? thx in advance.

    Operating System - Microsoft Windows 7 Professional
    Aero Enabled - True
    GetLastError - 0

    HRESULT: [0x88760868], Module: [SharpDX.Direct3D9], ApiCode: [D3DERR_DEVICELOST/DeviceLost], Message: Unknown
    at SharpDX.Result.CheckError()
    at SharpDX.Direct3D9.DeviceEx.PresentEx(IntPtr sourceRectRef, IntPtr destRectRef, IntPtr hDestWindowOverride, IntPtr dirtyRegionRef, Int32 dwFlags)
    at SharpDX.Direct3D9.DeviceEx.PresentEx(Present flags)
    at (Object , Present )
    at A.c004a26b93466ee4435117028e2549a21.c81d0a82f6d20d 196c107a992d297c73a(Object , Present )
    at A.cb7cb9a3e7cb4cda87999a26c5a4b5591.cb17aee8182f89 204551909f0c2dbddf8.c75543ede59d7f02df12dc3cc0855f af1()
    at SharpDX.Windows.RenderLoop.ProxyNativeWindow.Run(R enderCallback renderCallback)
    at SharpDX.Windows.RenderLoop.Run(Form form, RenderCallback renderCallback)
    at A.ce03339189b43e106e1dc7cc53ad6f796.cc442825e5ef4d faef2a4156336f47719(Form , RenderCallback )
    at A.cb7cb9a3e7cb4cda87999a26c5a4b5591.c2ca404dfb306f 3859c789752519fedfb(String[] )
    I'm not sure, did Aero deactivate when you were playing?
    Donate:
    BTC: 1GEny3y5tsYfw8E8A45upK6PKVAEcUDNv9


    Handy Tools/Hacks:
    Extreme Injector v3.6.1 *NEW* Windows 10 compatible!
    A powerful and advanced injector in a simple GUI.
    Can scramble DLLs on injection making them harder to detect and even make detected hacks work again!

    Minion Since: 13th January 2011
    Moderator Since: 6th May 2011
    Global Moderator Since: 29th April 2012
    Super User/Unknown Since: 23rd July 2013
    'Game Hacking' Team Since: 30th July 2013

    --My Art--
    [Roxas - Pixel Art, WIP]
    [Natsu - Drawn]
    [Natsu - Coloured]


    All drawings are coloured using Photoshop.

    --Gifts--
    [Kyle]

  3. #423
    blackopsranger's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by master131 View Post


    I'm not sure, did Aero deactivate when you were playing?
    no sir, its still on.

  4. #424
    erg's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    40
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Angelic
    Great hack but one thing....WTF WHY IS KONYS PENIS SHOOTING A TIC TAC IS HE THAT OF A MONSTER (lul)

    [X] 10 posts
    [X] 20 posts
    [ ] more then 30 posts
    [X] Get blamed for hacking
    [X] Hack while blaming others






  5. #425
    KillTheHack's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Posts
    223
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    I've a problem, everything was ok with the aimbot, but now when i activate it, my cursor follow the ennemys and i don't even hold the aim button. I press F2 for deactivate i can move my cursor normally, then i press again F2 and the cursor follow the ennemies. It don't know why this happens i didn't changed the esp files or anyting else, i use like ever the same button for playing, right click for aim and left click for shoot. It's strange, i restarted the game, redownloaded the hack but nothing. This morning everything was ok, and now the aimbot do that . Can someone help me ?

  6. #426
    7amoodxxx's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Do I get banned if ppl report me? thx for the hack btw

  7. #427
    Zieahdoor's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by 7amoodxxx View Post
    Do I get banned if ppl report me? thx for the hack btw
    I highly doubt Steam support agents actually look at such reports and go 'banhammer' on your ass.
    Use it, try to look clean, have fun.

    ---------- Post added at 11:28 AM ---------- Previous post was at 11:24 AM ----------

    Quote Originally Posted by KillTheHack View Post
    I've a problem, everything was ok with the aimbot, but now when i activate it, my cursor follow the ennemys and i don't even hold the aim button. I press F2 for deactivate i can move my cursor normally, then i press again F2 and the cursor follow the ennemies. It don't know why this happens i didn't changed the esp files or anyting else, i use like ever the same button for playing, right click for aim and left click for shoot. It's strange, i restarted the game, redownloaded the hack but nothing. This morning everything was ok, and now the aimbot do that . Can someone help me ?
    I know you stated you didn't change your mw3esp file, but please do so and (if you don't already have it), add KEY_BOT = Keys.RButton;Keys.Home at the bottom of the configuration. If you already have it, check if it matches the text. (You can also remove "...;Keys.Home", which could be the problem, and replace it with a button you'd like to use for aimbot without having to ADS (e.g. "...;Keys.Z").
    Last edited by Zieahdoor; 05-20-2012 at 10:34 AM.

  8. #428
    KillTheHack's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Posts
    223
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    It's here, but i still have this problem. http://www.hostingpics.net/viewer.ph...6Sanstitre.png

    Can you give me an example of yours please.
    Last edited by KillTheHack; 05-20-2012 at 10:39 AM.

  9. #429
    Dopp's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    first of all, big thx for this, great job.

    to contribute to this thread i'd like to share my troubleshooting, since i'm surely not the only noob here and it might help some guys to get it to work.

    1. problem: antivir
    detected trojan, but after i saw the destination folder where it actually was going to operate (temporary folder) i turned it off, didn't seem like any malware would target that path, since it wouldn't be much use
    -> turned it off

    2. problem: windowed mode
    tried it our first, but i didn't even know which button activates what (f1-f3), so i spammed them with a logical system but all i got is a stuck aim whenever i would crouch/prone.
    -> changed to windowed mode, restart mw3

    works perfect

  10. #430
          ( ° ͜ʖ͡°)╭∩╮
    Former Staff
    MarkHC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    2,751
    Reputation
    66
    Thanks
    14,309
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by KillTheHack View Post
    I've a problem, everything was ok with the aimbot, but now when i activate it, my cursor follow the ennemys and i don't even hold the aim button. I press F2 for deactivate i can move my cursor normally, then i press again F2 and the cursor follow the ennemies. It don't know why this happens i didn't changed the esp files or anyting else, i use like ever the same button for playing, right click for aim and left click for shoot. It's strange, i restarted the game, redownloaded the hack but nothing. This morning everything was ok, and now the aimbot do that . Can someone help me ?
    Try to set another button instead of the Right button and the Home key to activate the aimbot... If it works, is your mouse (or keyboard) that is causing trouble, so buy a new one


    CoD Minion from 09/19/2012 to 01/10/2013

  11. #431
    baz80's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    uk/wales
    Posts
    121
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by KillTheHack View Post
    I've a problem, everything was ok with the aimbot, but now when i activate it, my cursor follow the ennemys and i don't even hold the aim button. I press F2 for deactivate i can move my cursor normally, then i press again F2 and the cursor follow the ennemies. It don't know why this happens i didn't changed the esp files or anyting else, i use like ever the same button for playing, right click for aim and left click for shoot. It's strange, i restarted the game, redownloaded the hack but nothing. This morning everything was ok, and now the aimbot do that . Can someone help me ?
    sounds like to much finger cheese sticking your mouse button down

  12. #432
    billyf500's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Location
    Australia
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Amused
    thank you very much, use it all the time

  13. #433
    zachlaur's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Location
    Michigan
    Posts
    40
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Hungover
    still not detected?

  14. #434
    master131's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,802
    Reputation
    3165
    Thanks
    73,319
    My Mood
    Breezy
    Quote Originally Posted by KillTheHack View Post
    I've a problem, everything was ok with the aimbot, but now when i activate it, my cursor follow the ennemys and i don't even hold the aim button. I press F2 for deactivate i can move my cursor normally, then i press again F2 and the cursor follow the ennemies. It don't know why this happens i didn't changed the esp files or anyting else, i use like ever the same button for playing, right click for aim and left click for shoot. It's strange, i restarted the game, redownloaded the hack but nothing. This morning everything was ok, and now the aimbot do that . Can someone help me ?
    Are you sure your Home button isn't stuck or something? That's the alternate key for the aimbot.

    Quote Originally Posted by Dopp View Post
    first of all, big thx for this, great job.

    to contribute to this thread i'd like to share my troubleshooting, since i'm surely not the only noob here and it might help some guys to get it to work.

    1. problem: antivir
    detected trojan, but after i saw the destination folder where it actually was going to operate (temporary folder) i turned it off, didn't seem like any malware would target that path, since it wouldn't be much use
    Yes, I am aware of that, some AVs flag it as a virus since it thinks the Launcher is trying to extract something malicious in the Temp directory. I'm thinking of ways to overcome that. And as a matter of fact, most malware do actually operate or originate there.

    Quote Originally Posted by erg View Post
    Great hack but one thing....WTF WHY IS KONYS PENIS SHOOTING A TIC TAC IS HE THAT OF A MONSTER (lul)
    I didn't even realise it when I took the screenshot.

    Quote Originally Posted by zachlaur View Post
    still not detected?
    Nope, nobody has reported any bans yet.

    Also, I'd love to update this hack, but I've got other obligations right now with other projects. Whenever I have some spare time, I'll try to add some new features.
    Last edited by master131; 05-21-2012 at 03:01 AM.
    Donate:
    BTC: 1GEny3y5tsYfw8E8A45upK6PKVAEcUDNv9


    Handy Tools/Hacks:
    Extreme Injector v3.6.1 *NEW* Windows 10 compatible!
    A powerful and advanced injector in a simple GUI.
    Can scramble DLLs on injection making them harder to detect and even make detected hacks work again!

    Minion Since: 13th January 2011
    Moderator Since: 6th May 2011
    Global Moderator Since: 29th April 2012
    Super User/Unknown Since: 23rd July 2013
    'Game Hacking' Team Since: 30th July 2013

    --My Art--
    [Roxas - Pixel Art, WIP]
    [Natsu - Drawn]
    [Natsu - Coloured]


    All drawings are coloured using Photoshop.

    --Gifts--
    [Kyle]

  15. The Following User Says Thank You to master131 For This Useful Post:

    zachlaur (05-21-2012)

  16. #435
    kalias's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    The overlay is there, .NET Framework and SlimDX is installed with window mode (no boarder), I still don't see the ESP. Just the overlay to toggle what is not working for me.

Page 29 of 111 FirstFirst ... 1927282930313979 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Tutorial] MW3 .NET External ESP In Depth Tutorial V2
    By tylergott in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Tutorials
    Replies: 20
    Last Post: 01-11-2013, 11:02 AM
  2. [Patched] External ESP 2.0 [1.9.433] [XP Compatible!]
    By rawr im a tiger in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 21
    Last Post: 08-17-2012, 02:41 PM
  3. [Outdated] How to use and best settings for 'MW3 .NET External ESP v2.4 [1.7.413]' by master131
    By Plyable in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Tutorials
    Replies: 21
    Last Post: 07-18-2012, 09:27 PM
  4. [Patched] MW3 .NET External ESP v1.0
    By master131 in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 351
    Last Post: 04-18-2012, 12:05 AM
  5. [Preview] External ESP hack for MW3?
    By master131 in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Discussions
    Replies: 8
    Last Post: 02-14-2012, 03:53 PM