Page 30 of 111 FirstFirst ... 2028293031324080 ... LastLast
Results 436 to 450 of 1664
  1. #436
    master131's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,802
    Reputation
    3165
    Thanks
    73,326
    My Mood
    Breezy
    Quote Originally Posted by kalias View Post
    The overlay is there, .NET Framework and SlimDX is installed with window mode (no boarder), I still don't see the ESP. Just the overlay to toggle what is not working for me.
    SlimDX does not need to be installed, I've already included the necessary files in the hack itself (means no need to install anything at all, works straight away). I'm not sure why the ESP wouldn't appear, are you running the latest Steam MW3?
    Donate:
    BTC: 1GEny3y5tsYfw8E8A45upK6PKVAEcUDNv9


    Handy Tools/Hacks:
    Extreme Injector v3.6.1 *NEW* Windows 10 compatible!
    A powerful and advanced injector in a simple GUI.
    Can scramble DLLs on injection making them harder to detect and even make detected hacks work again!

    Minion Since: 13th January 2011
    Moderator Since: 6th May 2011
    Global Moderator Since: 29th April 2012
    Super User/Unknown Since: 23rd July 2013
    'Game Hacking' Team Since: 30th July 2013

    --My Art--
    [Roxas - Pixel Art, WIP]
    [Natsu - Drawn]
    [Natsu - Coloured]


    All drawings are coloured using Photoshop.

    --Gifts--
    [Kyle]

  2. #437
    KillTheHack's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Posts
    223
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    I restarted the PC, now it's work fine ^^ wich is the home button ?

  3. #438
          ( ° ͜ʖ͡°)╭∩╮
    Former Staff
    MarkHC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    2,751
    Reputation
    66
    Thanks
    14,311
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by KillTheHack View Post
    I restarted the PC, now it's work fine ^^ wich is the home button ?
    The one which has "Home" printed on it?


    CoD Minion from 09/19/2012 to 01/10/2013

  4. #439
    ale44's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Awesome, man! Very good job! This work very well, thanks a lot!

  5. #440
    xSentaru's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Posts
    30
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    Great hack. Thanks for the time spent on it , Master131. I have a question. How do I change the settings so I could get only body shots? I have set the config like this :

    Code:
    BOT_STAND_Z = 0
    BOT_CROUCHED_Z = 55
    BOT_PRONE_Z = 0
    , and everytime I aim , the crosshair goes to their foot , and rarely to their body & head.
    Thanks for replying in advance ,
    xSentaru.

  6. #441
    kalias's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Does it have to be Framework 3.5 or should 4.0 work too?

  7. #442
    xSentaru's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Posts
    30
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    Quote Originally Posted by kalias View Post
    Does it have to be Framework 3.5 or should 4.0 work too?
    I have 4.0 and it's works.

  8. #443
          ( ° ͜ʖ͡°)╭∩╮
    Former Staff
    MarkHC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    2,751
    Reputation
    66
    Thanks
    14,311
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by xSentaru View Post
    Great hack. Thanks for the time spent on it , Master131. I have a question. How do I change the settings so I could get only body shots? I have set the config like this :

    Code:
    BOT_STAND_Z = 0
    BOT_CROUCHED_Z = 55
    BOT_PRONE_Z = 0
    , and everytime I aim , the crosshair goes to their foot , and rarely to their body & head.
    Thanks for replying in advance ,
    xSentaru.
    Of course it goes to the foot, the Stand and prone value are 0
    And I bet when the enemy is crouched it shoots on the air right? This values are how high the aimbot will go when the enemy is Standing Up (BOT_STAND_Z), Crouched(BOT_CROUCHED_Z) and Prone(BOT_PRONE_Z). 0 is foot, 55 is head(when stand up). I use like this:
    Code:
    BOT_STAND_Z = 48
    BOT_CROUCHED_Z = 38
    BOT_PRONE_Z = 10
    This ways i don't get headshots all the time (what would make very easy to see that im hacking), but don't get footshots like you
    Last edited by MarkHC; 05-21-2012 at 05:14 PM.


    CoD Minion from 09/19/2012 to 01/10/2013

  9. The Following User Says Thank You to MarkHC For This Useful Post:

    xSentaru (05-21-2012)

  10. #444
    xSentaru's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Posts
    30
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    Quote Originally Posted by General Shepherd View Post
    Of course it goes to the foot, the Stand and prone value are 0
    And I bet when the enemy is crouched it shoots on the air right? This values are how high the aimbot will go when the enemy is Standing Up (BOT_STAND_Z), Crouched(BOT_CROUCHED_Z) and Prone(BOT_PRONE_Z). 0 is foot, 55 is head(when stand up). I use like this:
    Code:
    BOT_STAND_Z = 48
    BOT_CROUCHED_Z = 38
    BOT_PRONE_Z = 10
    This ways i don't get headshots all the time (what would make very easy to see that im hacking), but don't get footshots like you
    Well , yeah , I'm not the best in hacking , like you are , you know...
    Thanks for telling me the values. Cheers.

  11. #445
          ( ° ͜ʖ͡°)╭∩╮
    Former Staff
    MarkHC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    2,751
    Reputation
    66
    Thanks
    14,311
    My Mood
    Angelic
    @master131 On the next version can you add an option to the config file to set how fast the aimbot will lock on the target? It would be pretty nice, since its harder to play as sniper when the aim takes so much time to lock... Thanks


    CoD Minion from 09/19/2012 to 01/10/2013

  12. #446
    blackg3's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    First Line
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    HELPPP!

    why hack does not work fullscreen?

    only mode window?
    Last edited by blackg3; 05-22-2012 at 04:52 PM.

  13. #447
    killstreak's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    Brazil :D
    Posts
    419
    Reputation
    12
    Thanks
    402
    My Mood
    Fine
    Becouse it's external!

  14. #448
          ( ° ͜ʖ͡°)╭∩╮
    Former Staff
    MarkHC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    2,751
    Reputation
    66
    Thanks
    14,311
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by blackg3 View Post
    HELPPP!

    why hack does not work fullscreen?

    only mode window?
    because to make it work for full screen it would be necessary a hooking on the game DirectX, what is bannable. Just put in Windowed(No Border)... it's almost the same thing as fullscreen


    CoD Minion from 09/19/2012 to 01/10/2013

  15. #449
    master131's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,802
    Reputation
    3165
    Thanks
    73,326
    My Mood
    Breezy
    /updated

    Refer to changelog for more details. Read the config file thoroughly before asking here please.
    Donate:
    BTC: 1GEny3y5tsYfw8E8A45upK6PKVAEcUDNv9


    Handy Tools/Hacks:
    Extreme Injector v3.6.1 *NEW* Windows 10 compatible!
    A powerful and advanced injector in a simple GUI.
    Can scramble DLLs on injection making them harder to detect and even make detected hacks work again!

    Minion Since: 13th January 2011
    Moderator Since: 6th May 2011
    Global Moderator Since: 29th April 2012
    Super User/Unknown Since: 23rd July 2013
    'Game Hacking' Team Since: 30th July 2013

    --My Art--
    [Roxas - Pixel Art, WIP]
    [Natsu - Drawn]
    [Natsu - Coloured]


    All drawings are coloured using Photoshop.

    --Gifts--
    [Kyle]

  16. The Following User Says Thank You to master131 For This Useful Post:

    [MPGH]MarkHC (05-23-2012)

  17. #450
          ( ° ͜ʖ͡°)╭∩╮
    Former Staff
    MarkHC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    2,751
    Reputation
    66
    Thanks
    14,311
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by master131 View Post
    /updated

    Refer to changelog for more details. Read the config file thoroughly before asking here please.
    Really thanks man... You're awesome.

    PS: Just a note to the others, on the speed settings, smaller value = higher speed
    Last edited by MarkHC; 05-23-2012 at 09:30 AM.


    CoD Minion from 09/19/2012 to 01/10/2013

  18. The Following User Says Thank You to MarkHC For This Useful Post:

    Ruffy2 (05-23-2012)

Page 30 of 111 FirstFirst ... 2028293031324080 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Tutorial] MW3 .NET External ESP In Depth Tutorial V2
    By tylergott in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Tutorials
    Replies: 20
    Last Post: 01-11-2013, 11:02 AM
  2. [Patched] External ESP 2.0 [1.9.433] [XP Compatible!]
    By rawr im a tiger in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 21
    Last Post: 08-17-2012, 02:41 PM
  3. [Outdated] How to use and best settings for 'MW3 .NET External ESP v2.4 [1.7.413]' by master131
    By Plyable in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Tutorials
    Replies: 21
    Last Post: 07-18-2012, 09:27 PM
  4. [Patched] MW3 .NET External ESP v1.0
    By master131 in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 351
    Last Post: 04-18-2012, 12:05 AM
  5. [Preview] External ESP hack for MW3?
    By master131 in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Discussions
    Replies: 8
    Last Post: 02-14-2012, 03:53 PM